Neobjednala ma lekárka skoro?
Dobrý deň, som tehotná. Lekárka ma objednala v pondelok keď budem 6+2tt, nieje to skoro ? Bude niečo na sone vidieť?
Môj dr má vždy (5x) pri každom tehotenstve vzdy objednal skôr ,kôli vylúčeniu mmt .
Niektorí si takto objednajú, kvôli tomu, aby bola istota, ze je to vnutromaternicove tehotenstvo. A potom na prvú poradňu si objednajú tak cca na 8-9týždeň, aby už bolo aj vidno pekne srdiečko. Závisi od doktora, aký má spôsob.
V obidvoch tehotenstvách som bola prvý krát 6tt+4, obidve tehotenstvá u iného gynekológa. Srdiečko už bilo pri oboch.
Prvý raz som bola na kontrole v 5tt, takže nie je to nič nezvyčajné 😊
Pri prvej dcére v 6+1 už bilo aj srdiečko ☺️
@obleckodogymu ďakujem všetkým, a to bolo aj niečo vidno?
Ja som volala doktorke a ona má sama tiež objednala tak skoro, bola som 5+2 asi 😊 a potvrdila mi tehotenstvo, bolo vidno niečo ale už neviem čo presne hovorila, asi ten gestacny vak a nejaký zltkovy váčok 🙈 potom na objednala asi o 2 týždne a bolo pocit aj srdiečko
Ja som bola prvýkrát 6+3 a bolo vidno už aj srdiečko 💚💚💚teraz budeme mať 9 mesiacov😉
Vôbec to nie je skoro, v 5+6 som bola prvýkrát a srdce už bilo a aj tehotenskú knižku som hneď dostala.

V 7tt môže byť už vidieť. Ja som bola prvýkrát v 6tt videla len gestačný vak, o 10 dní už bolo aj srdiečko 🙂