Dobrý deň dnes Som si robila test...takže hurá pozitívny....
Ako si však pomôcť je mi stále zle na zvracanie!!!!uffff
jj presne tak, len vydrzat. Mne sa trosku ulavilo ked som si vytlacila stavu z jedneho pomaranca ale odpila trochu z Pepsi...hlavne nebyt hladna, vtedy mi booo najhorsie, vzdy cosi zobkat
nevolnosti su masaker, zazila som 3krat ale obcas aspon troska pomohla fatra, vit.B - thiamin a pyridoxin, ale nie vzdy teda zabralo...
@jonka23 gratulujem 😊 no a sama teraz musis zistit co ti bude pomahat prekonat toto obdobie 😀 banan, suchy rohlik, trochu pepsi,zjest susienku este predtym ako vstanes z postele...mne aj pomohlo sa jednoducho vyvracat a potom som si dala piskoty s cajom....bojovala som do nejakeho 20 tt a potom to preslo, ale kazda z nas to ma ine...drzim palce 😊
Ja som na tom tak isto..5 kg dole behom 3 tyzdnov a nic nezabera.zjem daco vraciam..nezjem vraciam.
Tak ja som v 13tt a vraciam stále. Schudla som 7kg od začiatku tehotenstva. Pomáha mi jedine Degan tabletky, aj to len čiastočne, ale aspoň nevraciam toľko. Je to čistá katastrofa.
s tým si nijako nepomôžeš, musíš to jednoducho prežiť a neskôr už bude lepšie. začiatky tehotenstva sú dosť zlé ale to dáš