icon

Nevoľnosti v 5. týždni - čo mi pomôže?

filipko_melanie
29. apr 2020

Ahoj mamičky. Som v 5tt a od rána do večera mám nevoľnosti, zatiaľ bez zvracania. A hlavne nechuť do jedla. Jem nasilu, na nič nemám chuť. Či je to ovocie, zelenina, polievka, nič. Pomyslenie len na jedlo alebo varenie mi je 🤢. Prosím, ktorá ste mala podobný problém, čo také ste jedli a pomohlo vám od nevoľnosti? Stále sa mi chce len spať, nič iné, unavená som. Volala som aj s dr, ale som objednaná až o 2 týždne. Tak skúsim aspoň takto. Ďakujem.

Strana
z2
filipko_melanie
autor
3. máj 2020

@krimhilda Ahoj. 🙂 Už je to lepšie trošku, ráno si vždy dám tabletku Antimetil. A potom sa to už dá prežiť do večera, ako kedy. Dám si chlieb so zeleninou. Potom na obed jablko alebo hrušku. Sladké, slané vôbec nemám chuť. A tak pomaličky tiež sa snažím jesť aspoň niečo. Dnes môj ide variť guláš, tak sa naň aj celkom tešim, ale musím len trošku, aby mi tiež zle nebolo. 🤣 Melón je fajn a najlepší majú v Kauflande. 😍

kixinka89
3. máj 2020

@filipko_melanie no tak ty to mas praveze super ked mas chut na zeleninu a polievky. Ja teda vobec. Zelenina je u mna tabu posledne tyzdne. Proste ja som sa stravovala az moc zdravo a toto co jem teraz sa neda s tym zrovnat. Ale ked citam ze to mali niektore podobne tak asi to tak ma byt.

krimhilda
3. máj 2020

@filipko_melanie ahoj, vies co mne sa tiez polepsilo, a to teda tym, ze pravidelne jem, ze ked pocitim len minimalne?”, ze mi zacina byt nevolno, tak si nieco dam a hned mi je super. Cize okrem unavy a bolesti prs ma momentalne uz nic netrapi 🙏🏻

juliet86
3. máj 2020

ja som mala nevolnosti 7my tyzden az 11ty tyzden cca. ked bolo uplne zle tak som si dala colu. ano je to nezdrave ale pomohlo mi to. veci co som zvladala jest: ovocie, toasty so syrom, cestoviny s nicim pripadne s kecupom. pecivo s lucinou. vianocku na ranajky suchu. sem tam hrabolky alebo chipsy/krekry. mliecnu ryzu. detsku vyzivu jablkovu/broskynovu. ananasovy kompot. pri pomysleni na varene jedlo ma napinalo. a totalcsom nedavala maso a vajicka a zeleninu. vajicka nedavam doteraz ze vobec 🤣🤣 drzim ti palce.

Strana
z2