Nikto sa na moje dieťatko neteší
Baby ja uz nevladzem....moj muz ani jeho rodicia...ani svagrovci sa netesi ze budeme mat tretie babo....ja viem ze v dnesnej dobe mat 3 deti je tazke...ale financie su neni problem.som taka nestastna z toho😢ved dieta je dar a oni su vsetcia urazeny....pomaly ako keby mi oni deti vychovavaju....normalne mam pocit ze by boli najstastnejsi keby potratim....je mi znich zle....
no my máme tri plánované,,, a nechápem ako to môže niekto povedať... a hlavne otec dieťaťa. a možno to sú len začiatočné pocity--- ☹
my sa tesime kasli na nich 🙂
Ahoj, naše tretie dieťatko prijimala cela rodina tiež s rozpakmi. Narodilo sa nám krásne dievčatko a každý to postupne prijal. Ale sranda bola ked sme ohlásili že čakáme štvrte babo. To uz len bolo radosti 🙂 pozri sa dieťa je prekrásny dar, nič na svete ta nepoteší viac ako ked sa na teba usmeje bábätko. Predstav si ako bude pri tebe čoskoro maly krásny človiečik . A ti malé srdiečko nič n svete nepoteší viac ako to ked sa z neho teší vlastná mama. Verím tomu že ty každého nakazila svojou láskou k nemu. Miluj ho a netráp sa názormi ostatnych. Tie momentálne pre vývoj dieťatka nie sú dôležité. Modlim sa aby si bola požehnaná vnútorným pokojom ktorý si nenechas ničím narušiť. Boh s Tebou
ani necitam prispevky. To co je za problem? co ta zaujimaju svokrovci, svagrina ..... Muza by som nakopala ten by mi najviac vadil a uistila by som ho, ze uz nikdy nikde nepichne.
@smutna213, ja viem, my ked sme svokre oznamili ze bude babka, tak len povedala, ze ona to vedela, len mi nevidela brucho. Neviem ako to mohla vediet, nijako som sa nezmenila ani nic. A dodala ze ona babka nebude. Som jej povedala ze dobre, moze byt aj stara mama alebo starenka, ze to znie este horsie ako babka 🙂 Ziadne gratulujem, tesime sa (cakali sme dievcatko, jej dcera trojmesacne umrela na SIDS). Pytala sa ako sa bude volat. Muz si z nej urobil srandu, ze bude Katka po mne. Nevedela to predychat, ze to preco, ze ci syn BUde Robert po otcovi. Ze nie je druhe bude dievca a bude Roberta. Strasne sme sa na jej sprostosti bavili. A ak by sme cakali druhe, nemame najmensi dovod nieco jej oznamit, kedze malu brala len kym nevedela chodit, potom to uz bolo horsie ako dve deti z jasliciek. Dosla k nam, lapla si na rit a cakala ze mala sa jej bude venovat, ked mala z nudy zacala hadzat kamienky, co pri nikomo nerobila, svokra ich zacala hadzat po nej. Nasilu malu drzala na rukach, mala jej capla nech ju da na zem, nevedela hovorit, svojra jej dala facku..... mala necele dva roky. Taku babku moje dieta ozaj nepotrebuje. Netrap sa, je kopec ubohych ludi, tes sa z babatka, vraj 3 deti su najlepsia kombinacia ze sa najlepsie pohraju, bude vam veselo a na kazdej oslave si to uzijete.
@smutna213 je to velmi smutne ze sa netesia ale ty to ignoruj je podstatne ze ty sa na to bábätko tešíš cíti to že si smutna z toh oale teš sa z neho 🙂 je to dar a na nich kasli prejde ich to uvidis
Boze kasli na nich bude to tvoje dieta.Co by druhi za to dali keby mohli mat deti 🙂Ja hovorim jedno: kto chce pride do nasho domu je tu vitani a kto nepride ani neodide :( Hlavne nech sme vsetci zdravi..
🙂
Je to len zavist tes sa s toho malickeho ja nemozem mat ziadne ☹
Švagrovci určite len tíško závidia.. jeho rodičia.. No to sa stavím že ani u nás sa nebudú tešiť keď im to priateľ povie ale vôbec ma to netrápi.. To že sa neteší priateľ.. treba sa s ním porozprávať..🙂 možno sa teší len to už nevie dať tak najavo ako napr.pri prvom druhom..🙂 predsa už je to len treti drobec..🙂 ani ja by som s toho také halo už nerobila 🙂 hlavné je že sa tešíte vy a netreba sa zbytočne stresovať s toho že sa s Vami nikto neteší..🙂 Všetky maminky aj budúce maminky sa tu s Vami tešíme a moc Vám to prajeme..🙂 hlavu hore 🙂
neries nikoho, Ty sa tes a ked uvidia Tvoju velku radost a spokojnost to bude pre nich moment na zamyslenie...nenechal si to nikym a nicim pokazit....pa.nela
@katkaluky89 to ma moc mrzi...presne pretoto sa vzdy tesim..co by dali ine zeny azpon za jedno dieta....a mne dal uz boh 2 krasne mudre zdrave deti a toto tretie dufam ze dopsdne tiez dobre....dakujem ti
@smutna213, muzi nie su taki citlivi, navyse ty si tehotna, a mne stacilo ze som sa stala matkou a uz ma rozplace kadeco. Naozaj casom si uvedomis, ze naozaj to nestoji zato. Ked sa malej odsudzia, co sa im pekne dari a umru, nebude potom za nimi tak plakat a trapit sa. Mne zomrela babicka ked som mala 6 rokov a dodnes pri spomienkach na nu placem, tak som ju lubila ☹
To je akoby si o mne rozpravala az nato ze este nie som tehotna ale tretie urcite chceme, ale ked sa o tom zmienim pred nasimi alebo pred rodinou tak sa na mna pozeraju ako na prizrak ze ci sme normalny, naco su nam 3 deti ved dve stacia, mame dvoch syncekov a mam taky pocit v kutiku duse ze tretie by bolo dievcatko..ale nejde o to aj nech to je chlapec len nech je zdrave. Moj muz je zo styroch deti a stale rozprava ze chce velku rodinu ale dohodli sme sa na 3...no a ked uz k tomu pride tak mam pocit ze nasi to nerozdychaju tak skoro, svokra si myslim ze sa bude tesit lebo u nich v rodine su viacpocetne rodiny no ale z mojej strany rodiny nikto nema viac ako 2 deti a vsetci si myslia ze to tak ma byt......inak ja ked som mojmu muzovy povedala ze cakame druhe tak to rozdychaval dobry tyzden a to sme pritom sa snazili dost dlho ale pre chlapa je to asi sok a musi to rozdychat ale hlavne si myslim ze ked tvoj muz to male uvidi a chyti do narucia tak sa chyti za hlavu a povie si aky bol debil ze takto uvazovat 😉 Drzim palce nech ste zdravy a vsetko dobre dopadne len sa nestresuj hlupakmi okolo seba ale sustred sa na malinke a seba.
My sme sa s muzom po rokoch tiez rozhodli,ze chceme este skusit chlapca. Prave dnes oslavil svoj 2.rok zivota -Oliver😘. Dievcata mame tiez uz velke(14,16),ale o to islo. Tiez sa kdekto tvaril akoze coo?! Otec bol ticho,matka,ci som nenormalna.. No podpora a radost v rodine z kazdej strany😒. Cudzi ludia sa vedia s tebou viac tesit. Smutne. Ale ked podrastie kazdy tutu mutu okolo neho,aj u vas tak bude. Ale ten pocit zostane navzdy,ako to kto prijal. Prajem vela zdravia babatku,nech ste vsetci spokojni a muz nech sa spamata.😉
@smutna213 nic si z toho nerob, Ty si pre malicke dolezita a nie babky ani svagrine. Jemu staci, ze ho Ty lubis. A neskor, ked sa narodi, ho nakoniec s radostou prijmu aj ostatni. A ked nie, uz to neries, nechaj ich tak, je to ich problem. Nas kamarat mal troch synov, stvrte neplanoval, ale podarilo sa, dlho sa hadal s manzelkou, hneval sa, ze si ho chce nechat, no proste cele tehotenstvo ju nepodporil... Nakoniec sa im narodilo krasne dievcatko a teraz je vsetko ok. Kamaratovi potom postupne zomreli v rodine vsetci ludia, ostal takmer sam a teraz je stastny, ze ma 4 deti a zenu. A svoju zenu si vazi viac ako predtym. Podla mna zena ma o svoje dieta bojovat vzdy, aj keby to bolo proti muzovi. Im to proste trva, kym im to vsetko dojde.....
@smutna213 tak mu povedz ze je somar tiež pri tom bol on si´mal v prvom rade davat pozor ked nechcel dieta
@smutna213 ja si myslim ze ta celkom chapem.. Ja som sa len pred mesiacom dozvedela ze som tehotna, aj to den po rozchode s priatelom. Prve co ked som mu zavolala mi nechcel ani verit a potom mi nadaval ze lutuje ze si somnou niekedy zacal a pod. Teraz sa uz sice na babo tesi ale mame to tazke.. Je odomna o 3 roky mladsi a ked sme to oznamili jeho rodine tak jeho sestry reagovali tak, ze som spadla na rit.. Len mu vypisovali ze si znicil zivot a ze sa nema nasilu zenit,ze si ma radsej dokoncit skolu a pod, bolo mi z toho uplne na nic kvoli jeho rodine mi zacali depresie a nemohla som sa vobec tesit z tehotenstva. Ja som ale mala to stastie ze moja rodina od maminy az po babku sa na moje babo tesia a dodavaju mi sily ked uz viac nevladzem a aj ked ma cakaju pred porodom este statnice a strasne vela stresov okolo ukoncenia skoly, sustredim vsetky svoje sily na to aby som si tehu uzivala a aby male bolo zdrave 🙂
Prajem Ti velmi vela sil, viem ake to je ked Ti nikto nepraje ale ty mas dve male deticky ktore sa urcite na surodenca budu velmi tesit a treba hlavne nabrat sil, nasadit usmev a zavistlivym ludom ukazat ako ich mate na haku.. Drzim palce 🙂
To bude dobre...nebolo to planovane dietatko...ale to vobec nevadi 😉 .Ty ho milujes uz teraz, a to je prenho to najdolezitejsie.Manzel je asi v soku...ale to ho prejde.Mna by sa jeho spravanie tiez velmi dotklo! No a uz jeho rodina 😖 to uz je vedlajsie.
PS:Si super mama s velkym srdcom...dietatko sa ma na co tesit 😵
Ja prispievam 1x na tomto portáli. Som presvedčená, že všetko zlé je na niečo dobré. Aspoň si zistila koho pri sebe v skutočnosti máš. My máme dve deťurky 18 a 16 ročné a teraz čakáme mimi. Toto by som asi z pusy nevypustila, že drobec skomplikuje život. Pán manžel by sa mal uvedomiť, že práve on je ten čo komplikuje obdobie, ktoré by malo byť pre Teba najkrajším obdobím. Nájdi v sebe silu a viac mu to nedovoľ- aj keď viem , že je to nesmierne ťažké.Neboj sa, bude dobre. My s manželom Ti držíme palce.
to je to najkrajšie mat viac detičiek, my s manželom tiež mame 3deturence, a ani by som nepočuvala švagrovcov, rodičou, je to boži dar.

Mozno ti svagrovci zavidia.Netrap sa preto.Kasli na nich.