NT a rôzne hodnoty
Ahojte baby som úplne zmätená .. dostala som v pondelok tehotenskú knižku a ako NT tam mám poznačené 1,6.. dnes som však krvacala tak som išla k jednému súkromnému lekárovi a ten mi nameral zas prvý krát 1,8 potom zas inak potom zas viac a ešte má aj nastrasil že len aby boli dobre výsledky krvi .. :( stalo sa vam niečo podobne ?
@bubli21 ideálne to je ako čítam od 12+0 do 12+6.. Nechápem načo ta vystresoval.. Tie hodnoty máš dobre..
@natalia11111 fuuuu ďakujem tak aspon ty si ma urobila kľudnejšou.. počkám na tu krv verím že bude v poriadku.. už som zažila dosť trápenia verím že bude zdravý maly ❤️ Ešte raz ďakujem 🙂
Jasne, ze to mas v pohode. Mojmu namerali 4mm a je uplne zdravy 🙂
@bubli21 Ahoj, pridám moju skúsenosť. Od 5 tt do 15tt som krvácala. NT doktor toľko premeriaval až to uzavrel tak,že v priemere mu vyšlo 2,5 ale napíše mi najvyššiu hodnotu akú nameral a to 2,8. Keď sa k tomu pridal ešte aj vek 37 ,krvné testy som očakávala,že nedopadnu dobre. Aj tak bolo, Down 1:50, po druhom teste 1:75. Myslím,že tvoj výsledok je v poriadku a všetko dobre dopadne.
NT je ok...spozornela by som,ak by do konca 13tt bolo nad 3,0...inak nerieš

@bubli21 kamoška.mala.2.5 a.ma.zdrave bábo ..neboj 🙂 ktorý si týždeň ? 11 ?