icon

Nt screening 13tt Cegys Trenčín

ceresna17
19. júl 2018

Ahojte ak ste boli prosim Vas naco sa mam pripravit? Sono je zvrchu ci zo spodu?treba si nieco priniest? Neda sa mi otvorit poucenie na ich stranke tak ak by sa dalo poradit popripade odfotit budem vdacna.

dolynkag
19. júl 2018

Určite najprv pozrú cez bruško a ak bude zle otočené bábo tak zospodu, tak sme boli my ale inde.

palomablanca
19. júl 2018

Cez brusko, trvalo to aj cez dve hodiny, vracala som sa do ordinacie hadam kazdych desat minut, babo bolo zle otocene az do konca, takze screening nie moc uspesny. Treba mat plny mechur, doniest tehotensku knizku a odporucanie od gynekologicky. Za budovou maju vlastne sukromne parkovisko, niekto to mozno nevie 🙂 drzim palce!

vivien16
19. júl 2018

Tam by som už v živote nesla... prístup nula bodov, komunikácia zo strany doktora takmer žiadna, na otázky neodpovedal, otras...

palomablanca
19. júl 2018

@vivien16 nato sa slecna/ pani nepytala ;) to je trosku ina zalezitost.....

mircalla
19. júl 2018

Tak ja som bola v BA, trvalo to par minut a mocovy mechur som plny mat nemusela. cez brusko. lekar top a pristroj tiez

ceresna17
autor
19. júl 2018

Dakujem Vam velmi pekne, pocula som ze doktor je naladovy ale mne je to jedno len nech je babo ok 😁 ludia su rozni 😊

vivien16
19. júl 2018

@palomablanca prvá otázka sa mi zdá celkom jasná, jedine, že ste ju nepochopila.

palomablanca
19. júl 2018

@vivien16 tak ja som ju pochopila trochu inak , mozno aj nechtiac prehliadla a sustredila sa na zvysok
;) nevadi