Odpuch bruška v 9. týždni
Ahojte, je tu vela tem o strate tehotenskych priznakov, no zaujimalo by ma, ci ste mali na zaciatku tehu nafuknute brucho/ prekrvenu maternicu az vas tlacili nohavice a bol neprijemny aj naraz do brucha a zrazu to pominulo? Brucho splaslo, neboli, kludne na nom mozem spat, ani silnejsie chytanie neboli, oblecenie netlaci?
Dakujem
Ja som mala cely prvy trimester nafuknute brucho. Ano neprijemne, nafuknute brucho, tlacilo ma vsetko. Potom to samo od seba preslo, z nicoho nic. Pri prvom, aj pri druhom tehotenstve. Vsetko ok.
@alexandra2468 🙏🙏🙏 dakujem aj za takuto skusenost, dodava mi to nadej, aj ked pocitam so vsetkym ❤️
Ja som mávala cely 1. trimester nafúknuté brucho. Ráno nič, dala som si rifle a v robote som už po pár hodinách musela rozopínať gombík. Takze rifle som od 8tt odložila a iba legíny nosím. Ale potom to prešlo. Ja som vysadila múku a kvasnice a nafukovanie bolo o niečo lepšie - aspoň mne to pomohlo.

mne ked splaslo brucho, odpuchlo a prestali ma ominat nohavice, tak na najblizsej kontrole uz bol MA