Odpuch bruška v 9. týždni
Ahojte, je tu vela tem o strate tehotenskych priznakov, no zaujimalo by ma, ci ste mali na zaciatku tehu nafuknute brucho/ prekrvenu maternicu az vas tlacili nohavice a bol neprijemny aj naraz do brucha a zrazu to pominulo? Brucho splaslo, neboli, kludne na nom mozem spat, ani silnejsie chytanie neboli, oblecenie netlaci?
Dakujem
@lyci no, toho sa prave obavam 😔
Ja som mala cely prvy trimester nafuknute brucho. Ano neprijemne, nafuknute brucho, tlacilo ma vsetko. Potom to samo od seba preslo, z nicoho nic. Pri prvom, aj pri druhom tehotenstve. Vsetko ok.
@alexandra2468 🙏🙏🙏 dakujem aj za takuto skusenost, dodava mi to nadej, aj ked pocitam so vsetkym ❤️
Ja som mávala cely 1. trimester nafúknuté brucho. Ráno nič, dala som si rifle a v robote som už po pár hodinách musela rozopínať gombík. Takze rifle som od 8tt odložila a iba legíny nosím. Ale potom to prešlo. Ja som vysadila múku a kvasnice a nafukovanie bolo o niečo lepšie - aspoň mne to pomohlo.
Ahoj,ako si prosím dopadla?
@zuzi0911 ahoj, som stale v ocakavani, par tt pred porodom ☺️

mne ked splaslo brucho, odpuchlo a prestali ma ominat nohavice, tak na najblizsej kontrole uz bol MA