icon

Oplatí sa navštíviť lekára v 5. týždni tehotenstva?

martinalaco
24. sep 2020

Ahoj zienky chcem sa opytat , myslite ze sa oplati ist k lekarovi v 5-6 tt ? Dost sa bojim, mam 2 tehotenstva za sebou a take bolesti ( nie su silne) je to momentalne popichavanie na lavej strane podbruska si nepamatam , uz raz som potratila tak sa bojim, myslite ze ma lekar vysmeje a bude hnusny alebo urobia vysetrania popripade podaju niejake lieky? Kedze k svojmu gyn.mam ist 1.10. tak este nemam tehotenstvo potvrdene . Bojim sa ale stale si vravim bude to dobre
Ďakujem

ivkazba
24. sep 2020

@martinalaco už by som počkala do 1.10. A ak máš lekára, ktorý je schopný ťa vysmiať a byť na teba hnusný, tak by som okamžite riešila zmenu lekára. V každom prípade, držím palce, nech je všetko v poriadku.

martinalaco
autor
24. sep 2020

@ivkazba no skor som myslela na pohotovosti , zijem v ČR a tu su niektori dost divny , tak dakujem

ayanamirei
24. sep 2020

ak nekrvacas, tak ziadne lieky ti neda - nieje na ne dovod. Kazdopadne pichanie v bruchu je uplne normalne a uz o tyzden mas ist k lekarovi (teraz by na sone aj tak nic nevidel, len by si mala dalsie stresy)

guiseppinka
24. sep 2020

Ja som bola, ale to preto, ze som mala neznesitelne bolesti a pritom som nerobila cez den nic... Na pohotovost som dosla s tym, ze teda by som mala byt nejwky 5.tt a dr kukol ci je usadene v maternici a povedal, ze v podstate sa uvidi ci sa udrzi alebo nie... Ale mne skor slo len o to ci nejde o mimo...

3petka
24. sep 2020

@martinalaco Ak nekrvacas tak by malo byt ok. Ja som tiež bola v 5tt len mi zobral krv aby sa potvrdilo hcg nakoľko zatiaľ nebolo nič vidieť. No o päť dni som začala krvácať a na pohotovosti nič, že nevedia či je tehotenstvo vitálne tak len čakať čo a ako. Ale neudržalo sa... už som to mala takto 2 krát...

deti95060810
24. sep 2020

ja by som počkala do 1,10 .

83lenka83
24. sep 2020

Ja som mala presne to isté, išla som k dr aby sa vylucilo mimomaternicove, nakoniec som mala zápal močového mechúra tak som dostala atb , bábätko bolo v poriadku.

zuzanockamt
24. sep 2020

ja som bola 5t+6 d a bolo už vidno aj srdce a hneď som dostala aj tehotenskú knižku

martinalaco
autor
Autor odpoveď zmazal