?? Ou vidím dobre, čo je na teste?
Ahoj,
Prosím vás, zle vidím, aleboo??
Neplánovane, mala som problem s vaječníkmi folikulami veľkými. Posledne dni som bola nachladnuta, neprisla menštruácia, ktora mi meskavala aj 2 mesiace pravidelne.
Aale posledne dva dni take tocenie hlavy, zavrate ( v tomto období a nebezpečenstva) a to som len umyvala riady chvíľu Postojačky, alebosom sa dost najedla a skoro som odpadla, ako opita.
Takze je to mozne ze fakt vidim dvojmi na test? (dve čiarky???)

a stale budes klamat - piatok si tu davala fotku tehu testu s duchom (tj nieje jasne viditelna druha ciarka) , nechapem naco su ti tieto klamstva dobre... A zivot ohrozujuci stav tehotenstva je aky prosim ta ? Lebo poznam zivot ohrozujuci stav, alebo rizikove tehotestvo (a sorry, ale max by ti strcili duphaston pri tom druhom, kedze si este v termine MS)
mna odvezu... attention whore, nic viac , nic menej 🙈 neviem , kto ti tie klamstva zozere (keby si bola v 9tt , tak ten test je vyfarbeny okamzite! a nie ze tam je duch ... ) *facepalm
@ayanamirei očividne ti ta karantena skodi, daj si 14 dni aj zakaz mudrovania do cudzich debat.
Ked mas svoj život nudny. Zato ja nemôžem..
Este jedna nemiestna poznamka a ste blokovana.
Vela zdravia
Dakujem
@ayanamirei to bola fotka par sekund po. Poobede krasny 2 ciarky som v osmom uz to bude tym. Preto z je tam duch mam tehotensku knižku samozrejme 😄🙏
Taky ze nemam cysty ale na lavom vajecniku nezhubny nazor. Mila pani.pekny den!
klames az sa ti z ust prasi, najdi si odbornika (a nie gynekolog to nieje co potrebujes) ... keby si bola v 9tt tak NIKDY sa ti na teste nespravi len duch... Tam zacnem a skoncim... ostatne baby si spracia obraz same, pretoze jednoducho KLAMES
je uplne jedno kedy si spravis test v 9tt, uz to pochop... aj poobede po tom co vypijes liter vody a ten moc je uplne zriedeny tak ti nabehnu kolajnice
@ayanamirei samozrejme. Ze klamem som panenka maria😄
samozrejme , ze klames... pretoze teraz ti volali z nemocnice, a rovno ti teleportom dali aj tehu knizku

@ayanamirei ale mna caka operácia. Preto nebudem mat uz takuto moznost a ja som s nou zmierena.
Neviem co to teba štve. Venuj sa radšej rodine. A nezamoruj tu vzduch🙏
mne nestve nic, len ty klames... a nechapem naco

@ayanamirei volali, pani. To bude tym ze mamina sestra, je hovorkyna zdravotnictva.
Pekne sa vyfarbujes. A neraz som radila zenam, vďaka kontaktom🙂 uz sa skludni a pekny den.
Tehotenstvo mam potvrdene. Nemocnica bola koli mojmu problemu osobnemu. Moznost nevynosenia. Žiaľ nie kazde tehotenstvo sa odnosi na roli... A sup je to.
Ale ty zvlastna osoba... Maj svoj nazor.
Nikto ti ho neberie.
Ale to dieťa co mam 8tyzdnov pod srdieckom mi tam asi s fazule narastlo.
Samozrejme musim klamať lebo realne si to nikto nevšimne 😊
@ayanamirei len tak si výpravam a radim sa vazne veci, lebo sa hram na tehotenstvo ROVNAKO AKO TY CO😉🤦🏼♀️
mimochodom, odkial vies, ze nador je nezhubny ? vies si spravit sama sebe histologicke vysetrenie zrakom? 😂 lebo doteraz si pisala, ze mas cysty... zrazu je to nezhubny nador 😂 a teraz este aj hovorkynu vytiahnes...

Díky 🙂 áno skúsim

Žienky tak volali mi pred chvíľou z nemocnice, az mi zle zostalo. Samozrejme, gravidita vieme, ale su komplikácie, koli zdravotným problémom, to som nečakala ze zavolajú do par hodín.
Skoro som infarkt dostala 🙏... Pozajtra ráno idem do nemocnice, nakoľko mam ohrozenie plodu.
Som v 8tt +3 napísané a ja som nič netusila dokedy som nechytila závrat 😄.
Gynekológicka vraví, ze niekedy tie priznaky nie sú tak znacne.
No mam strach ako to dopadne. Každopádne som poučena ze pojdem na rizikové neskor. 😥😟 Co to obnasa neviete mi povedať prosim?
Ďakujem