icon

?? Ou vidím dobre, čo je na teste?

20. mar 2020

Ahoj,
Prosím vás, zle vidím, aleboo??
Neplánovane, mala som problem s vaječníkmi folikulami veľkými. Posledne dni som bola nachladnuta, neprisla menštruácia, ktora mi meskavala aj 2 mesiace pravidelne.
Aale posledne dva dni take tocenie hlavy, zavrate ( v tomto období a nebezpečenstva) a to som len umyvala riady chvíľu Postojačky, alebosom sa dost najedla a skoro som odpadla, ako opita.
Takze je to mozne ze fakt vidim dvojmi na test? (dve čiarky???)

?? Ou vidím dobre, čo je na teste??? Ou vidím dobre, čo je na teste??? Ou vidím dobre, čo je na teste?
Strana
z3
autor
23. mar 2020

Žienky tak volali mi pred chvíľou z nemocnice, az mi zle zostalo. Samozrejme, gravidita vieme, ale su komplikácie, koli zdravotným problémom, to som nečakala ze zavolajú do par hodín.
Skoro som infarkt dostala 🙏... Pozajtra ráno idem do nemocnice, nakoľko mam ohrozenie plodu.
Som v 8tt +3 napísané a ja som nič netusila dokedy som nechytila závrat 😄.
Gynekológicka vraví, ze niekedy tie priznaky nie sú tak znacne.
No mam strach ako to dopadne. Každopádne som poučena ze pojdem na rizikové neskor. 😥😟 Co to obnasa neviete mi povedať prosim?
Ďakujem

ayanamirei
23. mar 2020

a stale budes klamat - piatok si tu davala fotku tehu testu s duchom (tj nieje jasne viditelna druha ciarka) , nechapem naco su ti tieto klamstva dobre... A zivot ohrozujuci stav tehotenstva je aky prosim ta ? Lebo poznam zivot ohrozujuci stav, alebo rizikove tehotestvo (a sorry, ale max by ti strcili duphaston pri tom druhom, kedze si este v termine MS)

ayanamirei
23. mar 2020

mna odvezu... attention whore, nic viac , nic menej 🙈 neviem , kto ti tie klamstva zozere (keby si bola v 9tt , tak ten test je vyfarbeny okamzite! a nie ze tam je duch ... ) *facepalm

autor
23. mar 2020

@ayanamirei očividne ti ta karantena skodi, daj si 14 dni aj zakaz mudrovania do cudzich debat.
Ked mas svoj život nudny. Zato ja nemôžem..
Este jedna nemiestna poznamka a ste blokovana.

Vela zdravia
Dakujem

autor
23. mar 2020

@ayanamirei to bola fotka par sekund po. Poobede krasny 2 ciarky som v osmom uz to bude tym. Preto z je tam duch mam tehotensku knižku samozrejme 😄🙏
Taky ze nemam cysty ale na lavom vajecniku nezhubny nazor. Mila pani.pekny den!

ayanamirei
23. mar 2020

klames az sa ti z ust prasi, najdi si odbornika (a nie gynekolog to nieje co potrebujes) ... keby si bola v 9tt tak NIKDY sa ti na teste nespravi len duch... Tam zacnem a skoncim... ostatne baby si spracia obraz same, pretoze jednoducho KLAMES

ayanamirei
23. mar 2020

je uplne jedno kedy si spravis test v 9tt, uz to pochop... aj poobede po tom co vypijes liter vody a ten moc je uplne zriedeny tak ti nabehnu kolajnice

autor
23. mar 2020

@ayanamirei samozrejme. Ze klamem som panenka maria😄

autor
Autor odpoveď zmazal
ayanamirei
23. mar 2020

samozrejme , ze klames... pretoze teraz ti volali z nemocnice, a rovno ti teleportom dali aj tehu knizku

sticker
autor
23. mar 2020

@ayanamirei ale mna caka operácia. Preto nebudem mat uz takuto moznost a ja som s nou zmierena.
Neviem co to teba štve. Venuj sa radšej rodine. A nezamoruj tu vzduch🙏

ayanamirei
23. mar 2020

mne nestve nic, len ty klames... a nechapem naco

sticker
autor
23. mar 2020

@ayanamirei volali, pani. To bude tym ze mamina sestra, je hovorkyna zdravotnictva.
Pekne sa vyfarbujes. A neraz som radila zenam, vďaka kontaktom🙂 uz sa skludni a pekny den.
Tehotenstvo mam potvrdene. Nemocnica bola koli mojmu problemu osobnemu. Moznost nevynosenia. Žiaľ nie kazde tehotenstvo sa odnosi na roli... A sup je to.
Ale ty zvlastna osoba... Maj svoj nazor.
Nikto ti ho neberie.
Ale to dieťa co mam 8tyzdnov pod srdieckom mi tam asi s fazule narastlo.
Samozrejme musim klamať lebo realne si to nikto nevšimne 😊

autor
23. mar 2020

@ayanamirei len tak si výpravam a radim sa vazne veci, lebo sa hram na tehotenstvo ROVNAKO AKO TY CO😉🤦🏼‍♀️

ayanamirei
23. mar 2020

mimochodom, odkial vies, ze nador je nezhubny ? vies si spravit sama sebe histologicke vysetrenie zrakom? 😂 lebo doteraz si pisala, ze mas cysty... zrazu je to nezhubny nador 😂 a teraz este aj hovorkynu vytiahnes...

sticker
bibuska2
23. mar 2020

Díky 🙂 áno skúsim

bibuska2
30. mar 2020

Vidíte tu niečo

Strana
z3