icon

?? Ou vidím dobre, čo je na teste?

20. mar 2020

Ahoj,
Prosím vás, zle vidím, aleboo??
Neplánovane, mala som problem s vaječníkmi folikulami veľkými. Posledne dni som bola nachladnuta, neprisla menštruácia, ktora mi meskavala aj 2 mesiace pravidelne.
Aale posledne dva dni take tocenie hlavy, zavrate ( v tomto období a nebezpečenstva) a to som len umyvala riady chvíľu Postojačky, alebosom sa dost najedla a skoro som odpadla, ako opita.
Takze je to mozne ze fakt vidim dvojmi na test? (dve čiarky???)

?? Ou vidím dobre, čo je na teste??? Ou vidím dobre, čo je na teste??? Ou vidím dobre, čo je na teste?
bibianka15
21. mar 2020

Gratulujem 🎊

luccija
21. mar 2020

Nemaluj čerta sa stenu.Nejako bude!hoci by ste sa mali u rodičov tlačiť.Takto to malo byť buď rada, že o rok, dva nebehas po umelom oplodnení.Ja som rodila bez jedného stichu dcéra 3,40 kg nepozeraj videá.gratulujem šetri sa

boroncka
21. mar 2020

Vsetko je tak ako ma byt... Pan Boh rozhodol takto, respektuj jeho volu a tes sa 😉 a nezabudaj ze dieta nie je samozrejmost, je to dar... Zazrak

sccarlet
21. mar 2020

Skus z toho dôvodu žiadať o cisarak

senilu
21. mar 2020

Rovnakú situáciu som prežívala pred pár rokmi...zila som v podnájme,dieťatko neplánovane,peniažky nenasporene žiadne,navyše sa otec dieťatka rozhodol zdrhnúť od povinnosti..rozhodnutie bolo,nechať si dieťatko a so zdvihnutou hlavou sa so všetkým popasovat 😉 Dnes viem,že to bolo spravne rozhodnutie,aj keď chvilami veľmi velmi ťažké.Co nevidieť,toto dieťatko bude dospelou slecnou a nikdy som svoje rozhodnutie neolutovala 🥰 Neboj,bude dobre a zvládnete to.Mas pri sebe partnera,čo som ja nemala a ver,že keď uvidíte to malicke,hneď sa budú zdať predošlé starosti úplne malicherné 😉 Ten uzlik stojí za to 🥰🥰 Všetko ostatné sa dá zvládnuť 😉 Držkaj sa,hlavu hore a teš sa ✊🏼🤗🤗

valikadzm
21. mar 2020

Ahoj. Nic sa neboj,aj ked nie ste v najlepsiej situacii vzdy sa to nejeko poriesi.Ak to bude chlapcek,ozvi sa a nejake veci na zaciatok ti posleme.💕drzim palce

bibuska2
21. mar 2020

Gratulujem ❤️

bibuska2
21. mar 2020

Ahojte srdečne blahoželám aj pili ste neake vitamíny alebo tabletky mi sa tiež snažíme ale nejako sa nedarí dcérka má už 6rokov a stále nič to druhé bábo 😢

autor
21. mar 2020

Veľmi tuzim, aby to bolo tak, ako vravite krasne žienky. Naozaj...
Zacinam sa postupne tešiť a menej báť toho co bude, i keby je to tazke. Nechytam sa bruska naozaj si to neuvedomujem, ale citim tie zmeny v sebe tlaky, kŕče, telo pracuje... Menzes mi mešká cez 2 tyzdne uz som si ani neuvedomila ak nie aj viac.
Ked sa najem zaujimave co vidim v zrkadle malinko, predtym nebyvalo, nakolko som moc chuda.

autor
21. mar 2020

@bibuska2 srdenko, nic extra kyselina listova 400 dlhodobo uzivam 2 tabletkY denne, vapnik s D vitamínom dlhodobo, zinok a pila som dva mesiace alchemilku...predtym ako sa toto stalo.

autor
21. mar 2020

Este ma napadlo kočky, fuuuu, pred par dnami som si musela spraviť zakladny nakup v kauflande, bezlacto mlieka kedze ine veci nemozem.
Dve tazke tasky ako hovado na ramenach som vliekla do kolien padala.
Fuuuuu som mohla do tretice potratit🙏🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Pred 4dnami...

bandikovajana
21. mar 2020

Tak ak máš fobiu tak asi žiadne slová ta neupokoja ale u mňa to bolo tak ze som si čas v nemocnici užívala. Smiešne ale je to tak mam 2 deti mužove a keď sa nám narodilo prvé tak to je to bolo ako oddych mala som síce biedne ale každý deň navarene čokoľvek som mala obavu o babo sestričky tam boli mala som super spolubývajúcu a bolo to fajn pri druhom to bola už fakt ze dovolenka pôrod sme si s doktorom naplanovali prišla som v daný čas do 3h bol malý pri mne išlo to mega rýchlo a cítila som sa úplne fit mala som polo nadštandard (polo k vôli tomu ze som nechcela byť úplne sama ale chcela som mať telku a vlastnú kúpeľnu) takže pokoj viem ze nie každa to tak ma ale osvedčilo sa mi myslieť na to čo chcem a ono to príde. Napríklad ja som si celé tehotenstvo hovorila ze chcem aby moja dcéra mala pery a vlasy po mužovi a nech je sneda (muž je tiež miešaný) a ona ma naozaj vlasy po manželovi aj oči a ústa ako černoška 🥰. Tak navrhujem predstavovať si rýchly bezbolestný pôrod a som dôkaz toho ze taky existuje. Keby to nebolo tak osobne pošlem foto ako malý doslova vyskočil lekár ho drží za hlavičku a sestrička mu na druhú ruku navliekala estelen rukavicu 😂

autor
21. mar 2020

@bandikovajana ja odpadnem, to naozaj???? Tak rýchlo? Priebeh tehotenstva tiez v pohode?🙏 Toto je sen taky porod, uz teraz viem, ze bez epidural neexistuje. Najlepšie keby som o porode ani nevedela lebo skolabujem naozaj od strachu.

autor
21. mar 2020

Prosím vás, žienky,
A je vikend doktorku nemam k dispozícii, ale tie zavrate mam silne, stále ako opita az na odpadnutie, vodu pijem, nonstop cikam.
Bolo mi od maminy a známych povedane, ze mi zrejme chyba železo, a mozno by bolo dobre brat magnézium.
No bez lekára sa obavam, netuším co sa smie brat a co musí a kolko???? 😟

Vitaminy beriem kyselinu listovú uz polroka som mala nakazane, vapnik (koli kostiam), vitamín C.

No naozaj mam silne zavrate.

vierkainka
21. mar 2020

Gratulujem❤️❤️❤️❤️👍

dzejsik
21. mar 2020

jasné, že tešiť ;)

dzejsik
21. mar 2020

môžeš si dať aj železo aj magnezko, ak máš doma a teda v pondelok volaj doktorke, nech ti vezme krv kvôli hodnote železa

autor
21. mar 2020

Určite ano, aj pojdem k nej.
Len dost sa mi denne toci hlava,zavrate, zaspim aj postojacky, milion x cikat a ani neviem v kolkom som týždni 😊
Pretoze, sex sme mali prvých 8-10 dni marci intenzívne aj viac x za deň i ked s ochranou a očividne stačilo. Takze absolútne netuším ako tto môže byt.
Menzes mi meskaval a posledny som mala od 31.januara odvtedy nie skakalo to ale uz neprisiel vôbec a som zostala tehotná 🤰🙂.
Vazne som velmi zvedava ktory cas bol osudny.

nefertiti5843
22. mar 2020

@luccija Prečo všetkých mladých vy žienky posielate k rodičom ? Nemajú peniaze, nemajú kde bývať, ale dieťa....to už áno...Ak sa nevedia chrániť, tak nech nesúložia. Rodičia si už svoje odchovali a na staré kolená chcú mať pokoj....nič iné, len pokoj :( Ale poniektoré to nechápete, lebo každá druhá rada je "choďte k rodičom"

bandikovajana
22. mar 2020

fakt ja som mala super porod aj tehu ani raz som nevracala, a to bolo tiez take moje zelanie vnutorne lebo pri dcere som vracala asi do 5mesiaca bolo to hrozne a druhe som nechcela skrz toho ze som sa bala vracania. ale stale som si hovorila ze chcem tehu aby som ani nevedela ze som a aj to tak bolo. a epidural no pri dcere som mala a odpadla som bola som vysilena ta epiduralka mi zastavila kontrakcie a porod sa predlzil asi o 2h a museli ma ozivovat alebo som uz nevladala sama dychat ale tak jasne od bolesti je to super necitis nic ale ze fakt nic. ja som sa este 5h nedokazala postavit na nohy necitila som si ich ani.Takze ja mam lepsie skusenosti bez epiduralky

bibuska2
22. mar 2020

Ja pijem inofolik prášok od 27febuara 1sacok na deň robila som si 13.3.tehu test no neviem posúďte vY

autor
22. mar 2020

@bibuska2 no zlatik je negativny. Mne do 5sekund nabiehala čiarka.
A dnes o dva dni o par sekund toto na fotke.
Vravím, žiadne extra prášky nic.
Poctivo kyselina listova, zinok, vapnik kazdy deň, a alchemilkovy caj z dm drogerie alebo lekarne.
Dlhodobo ber... Mne bolo vravene nemožné a predsa. A este cez ochranu, to bol asi osud, lebo nejak sme si nevsimli zeby praskol jemne alebo cosi🙂.
A to som 9r skoro uz brala antikoncepciu cize.. Skus

ayanamirei
22. mar 2020

teraz prepac, ale predtym si pisala , ze si uz mala 2x MA a teraz pises, ze 9 rokov si brala HAK, to mi nejak nesedi ... (ako pises, ze si brala a otehotnela aj popri HAK a navyse 2x ?? srsly? ) pride mi to ako dobre vymysleny pribeh, prepac ... a este ako bonus, nechces dieta , ale beres uz pol roka listovku ? sorry, za mna nie

miska_kal
23. mar 2020

myslim, ze sa treba tesit a zaroven si davat poriadny pozor na seba!

san_dra11
23. mar 2020

Priroda je proste priroda a ta sa zariadi po svojom. Ale vidis, aj lekari sa mozu mylit a moc ti to prajem. Davaj si vsak teraz na seba este vacsi pozor.

autor
23. mar 2020

@ayanamirei nikde nepisem ze potraty su za sebou. Ved niesom hlupa.
Neviem presne antikoncepciu som mala zo zdravotných dôvodov velmi dlho naozaj 8-9r bude od velmi mladeho veku celkom. Ked som mala chvíľkovu prestavku som otehotnela a to same odislo.
Na konci augusta som mala vazne testovanie v nemocnici, zo závažných zdravotných dôvodov, haprovala mi cela plet vdaka tomu, vidrla som ze nieco nesedi, musela som okamzite vysadiť, ale v tom case uz som bola tehotná. Dnes viem ze antikoncepciu moze brat dlhodobo kto chce, naozaj telo je výnimočné a nemusi ju po rokoch prijať a tak sa stalo, no potratila som v práci s riadnym krvacanim, skoncila som v sanitke... To bolo na konci roka 2019...
Vdaka dlhodobemmu uzivaniu antikoncepcie mam nabeh na nadory okolo vajecnikov čož preto, som letmo pisala, že mozno je toto posledna sanca ale sexualny život funguje i s kondómom. Bude ma čakať operácia skor ci neskor a vdaka tomu ze mam problem s vajecnikmi a folikulmi mi bolo povedane ze dlhodobo mam začať uzivat kyselinu, naco by som ju brala inak pre srandu králikov?
Aby sa mi dalo telo dokopy, i pre pripadne otehotnenie, mam i v lekarskom zazname graviditu zaznamenanu, kedy som v krvi mala ešte latky estrogeny a neviem co este z antikoncepcie.
Preventívne brat kyselinu nie je vraj zle. Dokonca znižuje unavu.
A dnes som bola u gynekologicky. Sama neverila, ze mam pozitivny test cez to co mam na vajecnikoch, po tom vsetkom.
A vysetrovali ma v nemocnici dnes, brali krv rozbory, sono vajecnikov ako to s nimi vyzerá.
A PREPÁČ NETVARILI SA AKO PRI MAMICKE KTORA CAKA KRASNE DIEŤATKO.
Zajtra mi budu volat a pri najhoršom pojdem do nemocnice lezat.

Neviem co za príbeh, by som pisala niesme na besiedke.
Potrebovala som oporu a podporu zien, ktore ma nakopnu.
Zial nechcela som to tu takto konkretne pisat.
Cely život ochrana funguje ako ma nikdy nic az v 26roku, pri rovnakej ochrane, opatreni, pri rozume sa stalo, tak zrejme chyba v kondome praskol, hocico, ale to už je asi jedno vsak?
Nebranim sw môže byt. Mam zdravotné problémy, nie kazde lieky idu ako hodinky.

Pekny den🥂🙏

autor
23. mar 2020

Dnes viem, ze nikdy v živote by som viac nebrala antikoncepčnu hormonálnu liečbu.
Mam 26 r, a ohrozenie života nielen plodnosti.
Ale naco som to mala vešať na krk niekomu, hned.

ayanamirei
23. mar 2020

vysetrovali ta dnes v nemocnici , ked ti nic neni a vsade je karantena a COVID 😂 kvoli moznemu tehotenstvu ti hned brali rozbori krvi (pricom este piatok si mala len ducha na teste) 😂 ked ti inak NIC neni ... ale jasneeeeee, ides ine bomby 😂 (a btw skusaj na niekoho kto nevie, ake su problemy s cystami - moze ich byt aj 30, ked su male tak nic neriesia - ale ty splietas piate cez 10 a rozmyslam ci poznas vobec rozdiel medzi folikulom a cystou, lebo z textu vyzera, ze skor nie)

iamfruity
23. mar 2020

Ahoj gratulujeeem si tehulka ! 🙂 aj ja som si nasla tento mesia takyto vysledok 🙂 a som velmi vdacna. babatko vie kedy prist. Tiez sa bojim ale... co ma prist pride 🙂

autor
23. mar 2020

@ayanamirei moja zlata kludne sa chod presvedčiť do trenčianskej nemocnice sama. Iba meraju teplotu pre prípad nakazy, ale normálne pustia ked sa preukážes o život ohrozujúci stav tehotenstva, ked si taka mudra!
Musela som tam ist. Zial nejde o cysty to vieme.
Nevrav ked nevies co som prekonala uz.

Prosim.
Pises ako nevyspela zena. Koronavirus neni koniec sveta. Mne ide o zdravie.
A ducha teda nemam na teste. Som tehotna z nemocnice mi volali ale ako vravím. Su ťažkosti.