Oznámenie tehotenstva mužom a rodine
Ahojte mamičky. 🙂 Ako ste oznámili svoje tehotenstvo mužovi a rodičom? Prípadne niečo originálne, nejaký nápad, ďakujem. 🙂
V ten deň, keď som si urobila test a vyšiel pozitívny som to oznámila aj mužovi. Bola som do večera v práci, kde prišiel za mnou a ja som mu povedala, že keď prídem domov nech ma čaká, že sa s ním potrebujem porozprávať.
Keď som prišla posadila som si ho vzala test do ruky ukázala som mu ho so slovami, že pravdepodobne budú z nás rodicia ❤️🤗
Nemohol tomu uveriť jeho reakcia je na neopisanie 🤗 a rodičom na vianoce 🍀
@filipko_melanie jasné, toľko má náš syn rokov🙂
@stanusenka kde ste to dali vyrobiť na nete, prosím vás
@zd77 sashe.sk a tam som dala oznámenia tehotenstva
@stanusenka ďakujem veľmi pekne
@zd77 nie je za čo, u nás to malo veľký úspech u rodičov a svokrovcov 😊
Manžel pri prvých 2 vedel ze idem robiť test tak čakal na výsledok. Rodičom sme to tak klasicky povedali ze bude babo... No pri treťom tehotenstve sme to neplánovali, aj pre mňa to bol sok... On lezal v horúčkach a spal a ja som prišla za ním keď otvoril oči že "keď sa preberies sa porozprávame" tak som mu povedala ze mam dve čiarky na teste... Spomínané horúčky boli nakoniec zápal pľúc, o par dni sa manžel dostal do nemocnice... Keď som ho bola spolu so svokrovcami navštíviť, sestrička nám zrazu vletela do izby so slovami "vy ste manželka? Vy čakáte tretie bábätko a len tak si tu sedíte? Dajte si aspoň rusko! No co kukate, ja viem všetko!" zarazena som ukázala na svokru a hovorím "ved hej, ale oni nevedeli..." tak uz to bolo oznámené aj rodičom hoci som ešte ani na kontrolu u gyn nebola 🙂
@stanusenka Ahooj, kde ste to prosím kúpila? Je to krásne ♥ Ďakujem.
@chutne_a_fit ahoj, kúpila som to na sashe.sk a tam som si to dala vytvoriť🤗
https://www.sashe.sk/svadobnagrafika/detail/sti...

@stanusenka Dala som spraviť priateľovi aj ja. 🤭