Pamätám si len dátum styku. Ako vypočítať týždeň?
Prešlo 40dni
Stavim sa ze mas max strednu bez maturity 😀
@queen_mary stavim že nemas co cele dni robit a sedis na modrom konovi a honis si ubolene ego, herečka :D to ze možno kojim a menstruaciu som ešte nemala ti nenapadlo co ?
@queen_mary mam magistra ty kralovna :D aspoň som sa na tebe zasmiala, ďakujem ti.
Vsak daj si vypocet do tehotenskej kalkulacky
maš magistra tak si to vyrataj
@kataina bože ty si pripecena, pisem že nemám menstruaciu.
Tak ak si zoberieme čisto teoreticky, že ovuláciu má žena v strede cyklu, tz. 2 týždne. Zoberiem 40:7= 5 týždňov ostane ti ešte 5 dní. Spolu to je 2t+5t+5 dní. Čisto teoreticky si v 8tt (7+5tt).
@kataina je to smutne, ze na modrom koňovi travis voľný čas🙂
ked nemaš menstruaciu tak nemôžeš počitat? Ale si milá !! Uražaš tu baby,
@emma2782 srdecna vďaka za radu.
Nespoliehaj sa inak na to, ja som mala ovulaciu veeeelmi neskoro, dieta zakazdym o 2t mensie. Povie Ti spravne jedine lekar
@kataina reagujem tak ako ty, keď si taka premudreta 🙂
@ivik4 vďaka, uvidíme, každopádne viem aspoň orientacne.
Da sa najst aj tehu kalkulacka podla dna styku... Pripadne si nahod, ako umele oplodnenie, den vkladu a mas to to iste. Skusim sa na to pozriet a dat sem link.
@ailiba ďakujem, idem sa na to pozrieť, nevedela som ze nájdem kalkulacku aj kde viem zadať tieto udaje
Tu je to... Ale urcite najdes aj lepsie
@ailiba super, ďakujem za rýchlu radu.
Len si daj tehotenska kalkulacka podla dna oplodnenia. Samozrejme lekar ti povie uplne presne bodla veľkosti plodiku v 8.-9.tt.
Rado sa stalo, nech sa dari❤️
Vsak ale to je uplne jedno ze nemas menstruaciu, ked vies kedy bol styk a ze to je urcite z neho, tak si 40 dni plus tie dva tyzdne co sa standardne priratavaju od poslednej menstruacie. 🤷🏻♀️
Však ak ti vyjde tehotenský test pozitívny tak počkaj ešte tak mesiac a potom chod k lekárke a tá ti povie presne v koľkým týždni si

No vyrataj si to odo dňa poslednej menstruacie a máš