icon

Pamätám si len dátum styku. Ako vypočítať týždeň?

3. dec 2023

Prešlo 40dni

dadka1997
3. dec 2023

No vyrataj si to odo dňa poslednej menstruacie a máš

queen_mary
3. dec 2023

Stavim sa ze mas max strednu bez maturity 😀

autor
3. dec 2023

@queen_mary stavim že nemas co cele dni robit a sedis na modrom konovi a honis si ubolene ego, herečka :D to ze možno kojim a menstruaciu som ešte nemala ti nenapadlo co ?

autor
3. dec 2023

@queen_mary mam magistra ty kralovna :D aspoň som sa na tebe zasmiala, ďakujem ti.

ivik4
3. dec 2023

Vsak daj si vypocet do tehotenskej kalkulacky

kataina
3. dec 2023

maš magistra tak si to vyrataj

autor
3. dec 2023

@kataina bože ty si pripecena, pisem že nemám menstruaciu.

emma2782
3. dec 2023

Tak ak si zoberieme čisto teoreticky, že ovuláciu má žena v strede cyklu, tz. 2 týždne. Zoberiem 40:7= 5 týždňov ostane ti ešte 5 dní. Spolu to je 2t+5t+5 dní. Čisto teoreticky si v 8tt (7+5tt).

autor
3. dec 2023

@kataina je to smutne, ze na modrom koňovi travis voľný čas🙂

kataina
3. dec 2023

ked nemaš menstruaciu tak nemôžeš počitat? Ale si milá !! Uražaš tu baby,

autor
3. dec 2023

@emma2782 srdecna vďaka za radu.

ivik4
3. dec 2023

Nespoliehaj sa inak na to, ja som mala ovulaciu veeeelmi neskoro, dieta zakazdym o 2t mensie. Povie Ti spravne jedine lekar

autor
3. dec 2023

@kataina reagujem tak ako ty, keď si taka premudreta 🙂

autor
3. dec 2023

@ivik4 vďaka, uvidíme, každopádne viem aspoň orientacne.

ailiba
3. dec 2023

Da sa najst aj tehu kalkulacka podla dna styku... Pripadne si nahod, ako umele oplodnenie, den vkladu a mas to to iste. Skusim sa na to pozriet a dat sem link.

autor
3. dec 2023

@ailiba ďakujem, idem sa na to pozrieť, nevedela som ze nájdem kalkulacku aj kde viem zadať tieto udaje

ailiba
3. dec 2023

Tu je to... Ale urcite najdes aj lepsie

autor
3. dec 2023

@ailiba super, ďakujem za rýchlu radu.

ailiba
3. dec 2023

Len si daj tehotenska kalkulacka podla dna oplodnenia. Samozrejme lekar ti povie uplne presne bodla veľkosti plodiku v 8.-9.tt.

ailiba
3. dec 2023

Rado sa stalo, nech sa dari❤️

anavixy
3. dec 2023

Vsak ale to je uplne jedno ze nemas menstruaciu, ked vies kedy bol styk a ze to je urcite z neho, tak si 40 dni plus tie dva tyzdne co sa standardne priratavaju od poslednej menstruacie. 🤷🏻‍♀️

andrejka1974
3. dec 2023

Však ak ti vyjde tehotenský test pozitívny tak počkaj ešte tak mesiac a potom chod k lekárke a tá ti povie presne v koľkým týždni si