Pamätám si len dátum styku. Ako vypočítať týždeň?
Prešlo 40dni
@queen_mary stavim že nemas co cele dni robit a sedis na modrom konovi a honis si ubolene ego, herečka :D to ze možno kojim a menstruaciu som ešte nemala ti nenapadlo co ?
Tak ak si zoberieme čisto teoreticky, že ovuláciu má žena v strede cyklu, tz. 2 týždne. Zoberiem 40:7= 5 týždňov ostane ti ešte 5 dní. Spolu to je 2t+5t+5 dní. Čisto teoreticky si v 8tt (7+5tt).
Nespoliehaj sa inak na to, ja som mala ovulaciu veeeelmi neskoro, dieta zakazdym o 2t mensie. Povie Ti spravne jedine lekar
Da sa najst aj tehu kalkulacka podla dna styku... Pripadne si nahod, ako umele oplodnenie, den vkladu a mas to to iste. Skusim sa na to pozriet a dat sem link.
@ailiba ďakujem, idem sa na to pozrieť, nevedela som ze nájdem kalkulacku aj kde viem zadať tieto udaje
Len si daj tehotenska kalkulacka podla dna oplodnenia. Samozrejme lekar ti povie uplne presne bodla veľkosti plodiku v 8.-9.tt.
Vsak ale to je uplne jedno ze nemas menstruaciu, ked vies kedy bol styk a ze to je urcite z neho, tak si 40 dni plus tie dva tyzdne co sa standardne priratavaju od poslednej menstruacie. 🤷🏻♀️
Však ak ti vyjde tehotenský test pozitívny tak počkaj ešte tak mesiac a potom chod k lekárke a tá ti povie presne v koľkým týždni si

No vyrataj si to odo dňa poslednej menstruacie a máš