icon

Plod po týždni nenarástol

jankaradka
11. jan 2021

Ahojte,tak dnes som
bola u lekark z uplne ineho dovodu ako poradna,alw uz ked som tam bola tak sme sa pozreli na babo...Povedala mi ze od mi uleho tyzdna nenarastlo...ze pockame este tyzden a ak mebude vacsie tak do nemocnice na...nemozem to slovo ani vyslovit...Srdiecko predpokladam bilo,keby nie asi ma hned posle na...
Mate s tym niekto skusenost?Je sanca ze bbatko narstie?Ja mam uz smozrejme v hlave cierny scenar,nejde mi prestat plakat,neviem si to opat predstavit...uz som
pred 2rokmi potratila,a predstava zw s tam vratim...:((((

hederamonstera
11. jan 2021

Ahoj, drzim palce, aby to dobre dopadlo. Sanca tam urcite je, pokus sa mysliet pozitivne, bude to dobre.❤

nikpa
11. jan 2021

@jankaradka v ktorom si týždni? Mne sa niečo podobné stalo ale začalo to az po 20tt, najprv začal rásť pomalšie, každé 2 tyzdne som chodila na poradňu, vzdy sa k tomu ale pridružilo este niečo ďalšie, napr.menšia stehenna kosť ako by mala byt, väčšie bruško, neskoncilo sa to dobre. No zase mám dve kamosky ktorym bábätká tiez zacali zaostávať v raste ale nakoniec porodili, jedna v termine, druhá predčasne, obe mensie detičky ale zdravé. Nie je to bohužiaľ v našich silách ovplyvniť, bude tak ako má byť. Držím ti veľmi palce, prajem nech to dobre dopadne.

jankaradka
autor
11. jan 2021

@nikpa dakujem,ja som len v 7.mom tyzdni,v stredu by som mala zcat 8.my

amelie2017
11. jan 2021

Ak srdiecko bije, sanca je vzdy. Ved to je este malicke, staci, ze trosku zle zmerala a hned vyjde iny vysledok.

cookie29
11. jan 2021

babatka nerastu rovnomerne ale skokom - ja som bola pravidelne na kontrolach lebo som krvacala. A za tyzden drobcek nabral nejake 3mm, tiez mi to nebolo jedno. A potom za 2-3dni nabehol cez 1cm... drzim palceky aby vsetko dobre dopadlo

adma11
11. jan 2021

@jankaradka urcite pockaj....ja som cakala i ked uz srdiecko nebilo..☹....vzdy by som si vycitala co ak.....
ja som bola v 9tt. a potratila som doma bez zasahu lekarov.
Velmi Ti drzim palce, aby bolo vsetko v poriadku.

bagre
11. jan 2021

@jankaradka no v 7.tt to je ešte nejednoznačné a žiaľ rizikové. Píšeš, že srdiečko asi bilo /ak nebilo, tak to nemusí byť prosperujúce tehotenstvo/. Predtým bola akcia srdca? Ak predtým bilo, tak treba v čo najväčšom kľude vydržať do ďalšej kontroly. Nedá sa riadiť len podľa veľkosti resp. možného merania

elenita
11. jan 2021

@jankaradka A pred tym tyzdnom srdiecko bilo?

jankaradka
autor
11. jan 2021

@elenita ano, minuly tyzden bolo vswtko v poriadku,povedala ze je velke ako ma byt,a srdiecko bilo,aj minuly tyzden aj dnes...

elenita
11. jan 2021

@jankaradka Ak bola akcia srdiecka, podla mna je to na dobrej ceste. Tieto merania nemusia byt uplne presne, hlavne v tychto skorych tt ide len o rozdiel doslova par mm. To Ta samozrejme nemoze poslat na kyretaz. Aspon budes pod dohladom a o tyzden Ta opat skontroluju. Drzim palce.

bagre
11. jan 2021

@jankaradka tak potom je to zatiaľ tá lepšia verzia - stačí o kúsok menej zmerať a už je problém a detičky zvyknú akoby spomaliť a potom zase dobehnúť ten rozdiel - niekedy. držím palce 🙂

jankaradka
autor
11. jan 2021

@jankaradka zajtra idem na hematologiu,po potrate mi zostili trombofyliu,ale tentokrat mi na zaciatku tehotnestva povedala gyn.ze ai nemam pichat nic,lebo to sposobuje krvacanie...tak som doma ako n ihlach a cakam ke info mi podaju😫😫😫

hederamonstera
11. jan 2021

@jankaradka ja som tiez 2 roky po zamlcanom potrate, tiez mi zistili zvysenu zrazanlivost, pravdepodobne kvoli tomu som potratila a teraz ked sa podari otehotniet, tak si mam pichat fraxiparin na riedenie. Povedali ze hned ako to zistime, mam to pichat....tak snad ti to na hematologii hned daju.

jankaradka
autor
11. jan 2021

@hederamonstera tak tym ,ze ja mam tie injekcir doma,pri snazeni som si pichala(ted priatel),tak som si uz pichla teraz...mozno,ja verim ze babatku pomozem,nech sa ta krv preriedi a moze dostvat ziviny...nepripustam moznost ze ....aj ked priatel mi vravi ze nech ratak aj s roz seuhou moznostou ,neexistuje...neviem si to proste prestavit...

hederamonstera
11. jan 2021

@jankaradka tak potom to bud urcite kludna, ak si to pichas🍀🍀🍀 drzim palce

hederamonstera
11. jan 2021

@jankaradka a ono to ma pomoct aj pri snazeni?

jankaradka
autor
11. jan 2021

@hederamonstera no ale ja som si dlho nepichala,az dnes

cookie29
11. jan 2021

@jankaradka ja som pichala napriek krvacaniu.

brita
11. jan 2021

Neboj sa,ak srdiecko bije,bude to v poriadku.Tie merania su v tomto stadiu kadejake.Urcite je babo v poriadku.Uvidis,na najblizsej kontrole uz bude vidiet rozdiel.😉

jankaradka
autor
13. jan 2021

@jankaradka tak,”babatko” sa zmenilo na machulku,vyzera to akokeby som bola v 5.tyzdni...dnes zacalo spinenie...takze...😫😫😫😫uz to pojde...

cookie29
14. jan 2021

@jankaradka je mi strasne luto, presla som tym, takze si viem predstavit. Poplac si

hederamonstera
14. jan 2021

@jankaradka je mi to luto :(

sticker
dejna_
17. jan 2021

@hederamonstera prepáč otázka kam chodis na hamatologogiu ..ja som po druhom zamlcanom potrate a čakajú všetky vyšetrenia ..pritom prvého chlapca som mala bez problémov a teraz v priebehu roka dve obrovské straty 😓 ...verím že prídu na to čo mi je alebo prečo sa to deje ...lebo tá bezmocnosť je strašná 😪.
@jankaradka je mi to ľúto prechádzam si tým teraz aj ja ..znova a zase je to ako nočná mora 😓

hederamonstera
17. jan 2021

@dejna_ ach moja, je mi to luto😭. Chodim do BA, poliklinika na Šustekovej. Nepamatam ci som tam volala alebo cez mail, povedala som im, ze mam odporucanie z CAR a dali mi termin. Sice to vsetko trva, myslim ze az po 3 mesiacoch som sa dopracovala k vysledkom, ale su tam neskutocne mili.
Moja strata ma vela naucila, vela som pochopila a dnes som za nu vdacna🙏🏻 Vsetko sa deje pre nieco, ale to clovek zisti az casom. Poplac si, pusti to zo seba, ale najviac sa ti ulavi, ked to prijmes - dovoli ti to sa posunut. Drzim palce❤️🍀

dejna_
17. jan 2021

@hederamonstera ďakujem za tvoje slová ❤️...moja lekárka mi vybavila že mi zobrali krv na hematologiu ale netuším čo a ako..lebo teraz je tá covid doba takže celé zle...tak uvidím čo sa dozviem ....

hederamonstera
17. jan 2021

@dejna_ bude to dobre🍀

pietrula
3. dec 2022

@cookie29 prosim ta, v ktorom tyzdni sa ti stalo, ze babo narastlo len o 3 mm za tyzden? Mne sa stalo medzi 6. a 7., ze za tyzden iba 2 mm :/