Pocit chladu v 9 týždni
Je aj vam stale zima? Manzelka beha naobliekana a stale je jej zimaa ja v kratasoch...teplota v izbe 23,5 stupna? Sme v 9 tyzdni
Mne je od začiatku tehotenstva zima, stále má trase. Podla toho má odhalila kolegyňa, lebo aj ona to tak mala 🙂 telo tehotnej je trochu teplejsie, možno je to preto.
cez zimu je aj mne stale zima, aj ked som nebola tehotna, pri telke len pod dekou...
ja ak mám v izbe pod 23 tak mrznem. Nečudujem sa.aj mne je stále zima. no chvíľkami sa to zase strieda s návalmi horúčavy na chvíľku mi je horúco a zase mi je zima a to som stále naobliekaná 🙂 🙂 🙂
tak to doverne poznam.. kym som nebola tehotna chodila som v kratkych rukavoch teplaciky a pohodicka.. v obyvacke 20 stupnov a mne bolo fajn.. akonahle som otehotnela strasna zima mi je... v byte radiatori teplomer ukazuje miestami aj 25 a ja v hrubych ponozkach teplakoch dlhom tricku bunde a pod hrubatanskou dekou 🙂 aj v robote kde mame hadam aj 27 stupnov chodim naobliekana... 🙂

pokial ju vyfukalo vonka,ani sa nedivim. Ja ties este rozmrzam,a to sme uz 2h doma. Pomohol by slaby zazvorovy caj.