Podľa výpočtov so v 8. týždni a podľa sona v 6. týždni
Ahojte tehulky. Dnes som bola na prvej poradni. Podľa výpočtov by som mala byt v 8tt no podľa ultrazvuku je to 6+1. Doktorka niečo videla, ale vraj je to ešte maličké. Vraj aj tam "niečo" bije. Som z toho nervózna.... Mam prísť o 2 týždne na kontrolu ci narástlo 🙄🙄 len kto to ma vydržať 😬😬😬 aj fotka je taka ze neviem ani co tam vidím. Nemala moc na mňa dnes čas.. Mali tam pozitívnu tehotnú tak tam bol chaos.. 😢

Ahoj s tymito týždňami som bola zmätená aj ja .
Tu baby mi vysvetľovali že oni to môžu začať počítať podľa sona a veľkosti bábätká🙂
A netreba stresovat ako ti baby píšu bola si tam očividne skoro 🙂 ... Ja som šla hneď po pozitívnom tehotenskom teste na druhý deň ale to už mi MS meškala 8 dni 😊 a bol tam krásne vidieť som bola vtedy v 5tt a malý mal cca 2mm 🙂
@nikk3y no ja som podľa všetkého v 6tt a ma 4.6mm ☺️☺️ tak to bude asi fajn. Ja som bola práveže 2 týždne po to ako mi mali prísť ale vravela ze mam prísť o 2t že ako rastie tak som sa tak zľakla ci je všetko v pohode alebo len pre istotu.... Sak že mi potom zoberie aj krv tak uvidím. Ale neviem sa dočkať 😀😀 odratavam dni

@00bubka00 ved uvidíme ☺️☺️ tak ci onak si musím počkať 2 týždne 🤦♀️ ale verím ze je všetko v poriadku ♥️ myslím pozitívne 😍