Pohlavie dieťaťa v 9. týždni tehotenstva
Ahojte mamičky je tu niektorá ktorej robili odber krvi skôr a v 9tt jej oznámili pohlavie? Viem, že sa to dá, ale neviem presne v ktorej nemocnici na internete čítam, že po najnovšom oznámia výsledok v 12tt až 😐
Kvoli moznemu vyberu pohlavia nemozu oznamovat vysledky do 12tt
Mne brali krv v 10 tt s tym, ze vysledok mi nemozu oznamit skor ak dovrsim 12 tt. Je to presne preto, ako poznamenala @sisa_s
Vysledky som dostala hned na druhy den po dovrseni 12 tt.
A teda vobec to nie je "po najnovsom", mne to robili pred 10timi rokmi.
@katarinaba dve baby tu písali, ze už v 9tt vedeli pohlavie
Fuuu, tu sa toho popisalo. No zas nic nie je nemozne, ale v tom pripade konal niekto nezakonne.
Pohlavie az po 12tt urcite..dovtedy je povolena interupcia, kvoli tomu nemozu oznamit skor
@katarinaba áno až teraz som našla, že to mala po známosti
V 9tt, ked na Nipt odporucaju odber od cca 10-11tt, skrz mnoztvo materialu v krvi matky. Mozno na SK odoberaju krv v 8tt alebo tak .
Skor ako v 12tt neoznamia pohlavie pre eticke dovody,aby zena nesla na potrat skrz pohlavie

Mne brali krv až v 13 tt tuším alebo v 14 tt, ale tiež som vtedy čítala, že pohlavie prezradia až po 12 tt. Iba kvôli pohlaviu ti idú brať krv? Ináč ja som v 27 tt a možno ani doteraz by som nevedela pohlavie, keby som na ten test nešla, ale to bolo zamerané na genetické ochorenia, pohlavie bolo tuším v cene 🙂