Poradíte ohľadom vypisovania tehotenskej knižky?

evka1987
7. júl 2014

ahojte babenky,pomozte mi prosim vas niektora..som v 1.trimestry a mam taky pocit,ze moj lekar mi zle vypisal tehotensku knizku..je uz starsi ....kamoska co bola tehotna povedala,ze mam tam bludy napisane..viete mi ieco poradit?

gromkaver
7. júl 2014

co to znamena zle vypisana tehotenska knizka? napis konkretne, nesedi datum poslednej menstruacie? pripadne datum porodu? udaje o tvojej KS? co tvoja kamoska myslela pod pojmom "bludy"? v podstate mne TK vypisovala sestricka, rovnako vzdy aj vazenie pred kazdou navstevou, mala som tam dolozene krv.testy a dr. vzdy napisal aktualny nalez a teda do toho mu kafrat je hlupost, ci?

evening_star
7. júl 2014

Dala si málo informácií, a ešte k tomu si vytvorila otázku a nie diskusiu, takže to nemôžeš doplniť. Asi ti nikto neporadí, najlepšie sa spýtať priamo lekára, prečo tam máš napísané to, čo tam máš.

evelynm
7. júl 2014

nemame ti co poradit. Nevieme, co mas v tehotenskej knizke napisane. Kamaratka je lekarka? Mozno ona tomu nerozumie a zbytocne ta plasi. To, ze uz bola tehotna neznamena, ze musi tehotenskej knizke a lekarskym veciam rozumiet. Najlepsie bude, ked pojdes nabudúce k lekarovi, dat si vysvetlit, co mas v knizke napisane.

siska765
7. júl 2014

mala si vytvorit diskusiu,takto kazdy moze pridat len jednu odpoved a vlastne vobec si ani neuviedla ze co presne zle napisal, ved konieckoncov to je len obycajny papier,ktorych tam maju vela a ked mu to na najblizsej poradni povies co je zle tak ti bud vypise novu alebo to prepise.to nie je ziaden problem. 🙂

zuzina1881
7. júl 2014

Nie je nic lahsie!!! KED NEDOVERUJES SVOJMU LEKAROVI, VYMEN HO! Co cakas, ze ti tu napiseme?

gaby21
7. júl 2014

A ako poradit chceš akoze v čom? 😝 To ako mi mame tuna veddiet udaje o tvojej tehotenskej knižke, čo vlastne sleduješ založenim tejto otazky? aky je tvoj problem? 😅

strihalka
7. júl 2014

Nezacali uz prazdniny ?😀

obcansr
7. júl 2014

a ona je lekárka ked vie že su tam bludy? však si ani nenapísala čo ti tam napísal tvoj lekár, a dnes vytvorený nick asi sa niekto zas nudí , su prázdniny

esterba
7. júl 2014

Tak v prvom trimestri možeš mat vselijake pocity a to tiez mozu byt bludy 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre