icon

Prázdny gestačný vačok v 6. týždni

flower33
16. feb 2016

Ahojte mamicky. Zaujima ma, ci ma niektora z vas tu skusenost, zeby mala v 6tt alebo v 7tt prazdny vacok , no napokon sa tam ukazal plod? Alebo to uz nemam ocakavat? Dnes som bola na druhom UZV a lekar dal tomu este sancu, mam prist dasli tyzden. No ja sa asi zblaznim od neistoty, potrebujem vediet na co sa psychicky pripravit, ci je tam este mozna nadej alebo v tomto tehotenstve uz nie...Dakujem

flower33
autor
4. mar 2016

@aicul82 Zial ani dnes nic... ☹ Len maly zltkovy vak....uz ma chcel poslat do nemocnice, nech mi vezmu HCG a ze hned budem vediet na com som...uz ani on zjavne neveri tomu, ze to vyjde...odmietla som, napokon mi vzal krv on a v pondelok mam prist...uz aj ja stracam nadej...tak mam vikend na zmierenie sa s tym, co zrejme pride...

peppermint
4. mar 2016

@flower33 veľmi ma to mrzí....Viem, čo prežívaš.

aicul82
4. mar 2016

@flower33 No moja zlatá drž sa. zbytočne ti budem písať že nemysli na to. To sa nedá. Jednoducho čo má prísť príde a treba sa len zmieriť s tým že všetko je tak ako má byť. Aj napriek tomu ti prajem krásny víkendík a nech ti ho priateľ alebo manžel spríjemní čo najviac .

katrenkaa
4. mar 2016

@flower33 mrzí ma to..drž sa

flower33
autor
4. mar 2016

@peppermint, @aicul82, @katrenkaa Dakujem vam za podporu a drzim palce, aby vam to vyslo. Ja uz nemam ziadnu nadej, volal mi poobede gynekolog...ani som nevedela, no dal spravit urychlene rozbor krvi a HCG mi kleslo o polovicu... ☹ ☹ ☹ V srdci prazdno, slzy mi tecu prudom...

peppermint
4. mar 2016

@flower33 to je mi tak velmi luto. Clovek do poslednej chvile dufa. Poplac si, ulavi sa ti. Zelam ti, aby si sa co najskôr zotavila fyzicky aj dusevne...

flower33
autor
4. mar 2016

@peppermint Dakujem. Budem sa snazit kvoli svojej milovanej rodine...
Ktora z vas mi poslala srdiecko? Dakujem krasne.

katrenkaa
4. mar 2016

@flower33......ja.....dnes ho potrebuješ najviac...

mudreocko
5. mar 2016

Ja som bola na gynekologii v utorok to som bola v 4 tyzdni a 4 den a nebolo vidiet vobec nic, ani vacok. Ale zato testy mam silno pozitivne. Druha ciarka je skoro rovnako silna ako kontrolna. Objednala ma teraz na pondelok, to budem 5 tyzden a 4 den. Cize 6 tyzden. Ja som prekonala dva potraty z toho jeden v 6 tt a druhy v 7 mesiaci s dvojickami, preto som bola tak skoro na gynde lebo mam trombozu a to je velmi rizikove tehotenstvo. Dufam ze v pondelok uvidi babo :-\

butterfly333
5. mar 2016

@mudreocko inak 22tt nieje 7mesiac.

mudreocko
5. mar 2016

@butterfly333 vlastne ano v 6 mesiaci, ale brucho som mala akoby som prenasala 2 tyzdne jedno dieta. Ale to nieje podstatne teraz. Dufam, ze tam nieco uvidi a cim skor mi nastavia liecbu a babo donosim so stastneho konca.

butterfly333
5. mar 2016

@mudreocko jasom tiež prišla o 4deti a to posledne v 22tt,no a pred rokom som mala tiež v 7tt prazdny gastr,vačok,dufam že tento rok sa nám to podarí,

aicul82
8. mar 2016

@flower33 drž sa....normálne mám zimomriavky z toho..... veľa sily hlavu hore a vychutnávaj si to čo ti už život priniesol.

peppermint
9. mar 2016

Tak ja som včera večer podstúpila kyretáž. Začala som veľmi krvácať v pondelok, tak som išla do nemocnice. Žial, už som potrácala a mala veľké bolesti. To som bola v 9.týždni a podľa utz v 6.tt. Vak bol stále prázdny. Som rada, ze to je za mnou, snažím sa myslieť pozitívne do budúcnosti.

aicul82
10. mar 2016

@peppermint je mi to ľúto..... ťažko sa hľadajú slova..... u mňa to nie je tiež ružové. včera som začala špiniť bežala som k lekárovi (inak mimochodom takého bezcharakterného necitlivého ach......som ešte asi nevidela, tak od neho odchádzam) a nasadil mi duphaston a musím čakať...... prosila som ho nech mi urobí sono či je babo o.k. že načo tak som uplne bezradna a naozaj len čakam čo pride.

peppermint
10. mar 2016

@aicul82 ja keď som povedala doktorke v nemocnici, že ma moja doktorka objednala až 2 týždne po prvom utz, kde nič nevidela, bola veľmi prekvapená. Ty máš ďalší utz až o 2 týždne? Ja osobne by som toľko asi nevydržala čakať a išla budúci týždeň niekde inde na utz.

katrin31
10. mar 2016

@flower33 drz sa ☹ ja som pri oboch detoch nemala v 7tt este viditelny plod..a o dva tyzdne bolo vsetko ok..myslela som si ze je to urcite aj tvoj pripada..ale citam ze hcg klesa ☹ mrzi ma to

peppermint
10. mar 2016

@katrenkaa dúfam, že aspoň ty si dopadla dobre...

aicul82
10. mar 2016

@peppermint no ved idem si dohodnúť rande s iným lekárom ak to este bude mať zmysel....dnes sú krče v bruchu silnejšie ako včera a špinenie mám slabšie zasa. tak uvidím ako sa príroda rozhodne.....

flower33
autor
10. mar 2016

@peppermint To ni je velmi luto...Dufala som, ze aspon u vas ostatnych to vyjde. Ako citam, obe sme boli v nemocnici v ten isty den. Ja som zacala vecer predtym trochu spinit, bolesti ziadne, tak som chcela este pockat. No gynekolog mi spravil sono, vak stale prazdny a ze to uz zacina...v nemocnici spravili este jedno kontrolne sono a nic nevideli. Takze hospitalizacia a kyretaz ☹
@katrin31 Aj ja som v tom velmi dufala. Aj si teraz vycitam, ze som mala este pockat aspon par dni...ale lekar a manzel mi povedali, ze tam nie je sanca. Ze ked mi uz aj HCG rapidne kleslo, spinim a stale nic nevdiiet...no zly pocit z toho ma neprechadza. Co ak...priroda je vsemozna...Musim vsak prestat takto zmyslat, lebo sa asi zblaznim...
@aicul82: drzim silno palce. Urcite chod este na sono k inemu lekarovi. Prepac, nepamatam si uz, tebe sa plod uz objavil?

flower33
autor
10. mar 2016

Dakujem za srdiecko. Komu tentokrat?

aicul82
11. mar 2016

@flower33 nie moja plod vidieť nebolo pojdem dnes na pohotovosť lebo to neslabne tak som zvedava

aicul82
15. mar 2016

Dievčatá takže včera som sa vrátila z nemocnice..... Bola som už v jedenástom týždni a plod ss prestal vyvijat v piatom. Podstúpila som zákrok a teraz nastáva obdobie ako.sa s tym vyrovnat.....takze prajem všetkym mamičkám veľa veľa šťastia ale príroda je.vždy mocnejsia

aicul82
15. mar 2016

A ešte jednu skúsenosť hcg mam stále vysoke takže nie je každý organizmus rovnaký

peppermint
15. mar 2016

@aicul82 Mrzí ma to...Prajem ti skoré zotavenie. Držím nám všetkým palce, aby sme to najbližšie dotiahli do šťastného konca...

monika1791
19. mar 2016

Ahojte.Keď čítam tie komentáre tak mi je opäť do plaču keď sa to stalo mne.Ja som bola na ultrazvuku na zaciatku cca v 6tt a všetko vyzeralo byť ok..síce akcia srdiečka ešte nebola lebo bolo skoro.Ďalší termín som mala kolo 10tt.Asi cca na konci 9tt ma dosť brucho bolelo tak som šla na pohotovosť kde mi povedali že tam žiadny plod nemám!!Že to sa stáva že proste odumrel a už sa stihol"rozložiť".Ja som tam skoro skolabovala..zobrali mi ešte krv kôli HCG a čakala som ešte 3dni(vtedy bol sviatok) medzitým som šla ešte k svojej gyn a ta plod na svojom sone videla ale bez akcie srdiečka..takže sa vývin plodu zastavil na začiatku 7tt.Po 3dňoch mi znovu zobrali HCG na porovnanie že či klesá a pri prvom odbere som mala HCG 35000 a pri druhom odbere o 3dni bolo 22000 čiže klesalo.Samozrejme som šla hneď na kyret.Stalo sa mi to pred 1,5rokom a je to na začiatku hrozné..som plakala stále ale môžem vám povedať že čas NAOZAJ lieči.Každej držím palce🙂 a ďalšie tehotenstvo sa určite podarí 🙂

katrenkaa
21. mar 2016

tak baby ani nám to nevyšlo....v štvrtok som sa vrátila z nemocnice...ležala som tam od pondelka,ale bohužial,nepodarilo sa bábo zachrániť ☹ ....

peppermint
21. mar 2016

@katrenkaa to je smutne. Vsetky sme dopadli rovnako. Zelam ti, aby si sa co najskor zotavila a aby ten dalsi pokus bol uspesny.

katrenkaa
23. mar 2016

@peppermint Ďakujem...všetkým nám to želám
😉

aicul82
24. mar 2016

Inak dievčatá vyzerá to tak že nás je viac ako dosť.... treba len hlavy hore a veriť že to tak malo byť a nabudúce to vyjde. Všetkým nám to želám. Prajem vám všetkým príjemné veľkonočné sviatky aspon trošku slniečka v srdiečkach.