icon

Prázdny gestačný vačok v 6. týždni

flower33
16. feb 2016

Ahojte mamicky. Zaujima ma, ci ma niektora z vas tu skusenost, zeby mala v 6tt alebo v 7tt prazdny vacok , no napokon sa tam ukazal plod? Alebo to uz nemam ocakavat? Dnes som bola na druhom UZV a lekar dal tomu este sancu, mam prist dasli tyzden. No ja sa asi zblaznim od neistoty, potrebujem vediet na co sa psychicky pripravit, ci je tam este mozna nadej alebo v tomto tehotenstve uz nie...Dakujem

Strana
z3
flower33
autor
25. mar 2016

@katrenkaa to mi je luto...skore zotavenie prajem. Nabuduce to urcite vyjde.
Vsetkym prajem prijemne sviatky, nech nam prinesu nadej do srdc.

katrenkaa
26. mar 2016

@flower33 ďakujem pekne...urcite ti dáme na buduce...pekné sviatky aj tebe a rodinke

rogiii
Odpoveď bola odstránená
butterfly333
21. jún 2016

ja som takto bola pred 12dnami a potratila som je to 12dní bola som tiež v 6tt a len gastr,vačok najpre ružový výtok potom krvacanie a koniec,no u teba to tak nemusí byt može sa bábo ešte objavit,Držímpalce.

rogiii
Odpoveď bola odstránená
jaja102
21. jún 2016

ja som mala dva tehotenstva len s gest.vačkom,oba skončili zle.nedokazala som to sama potratiť,a tak to museli v oboch pripadoch ukoncit kyretažou.maternica to nechcela sama potratiť.jedno v 10tt,druhe v 11 tt,dovtedy cakali,ale zbytočne ☹.v 6tt uz ma byť embryonalny pol aj s akciou.no uvidíš,ak máš nepravidelný cyklus,tak aj jeden- dva dni sú dôležité.niektorým babám tu,sa zázrak stal.tak skús veriť,že to bude ok.držím palce.

butterfly333
21. jún 2016

Ja som teraz prišla o piate bábo snažili sme sa dva roky,no ale verím že sa čoskoro zadarí dufam že aj hned bolo by to lepšie ja som nemusela na kyret tak to je +.Neboj treba verit že je všetko v poriadku držím ti moooc palčeky. 😉

rogiii
Odpoveď bola odstránená
petrapod
27. júl 2016

ako si dopadla. Som na tom teraz rovnako , dakujem.

rogiii
Odpoveď bola odstránená
petrapod
Odpoveď bola odstránená
rogiii
Odpoveď bola odstránená
petrapod
29. júl 2016

idem v pondelok na sono, dam vediet, dakujem.

tya12
26. júl 2019

Dievčatá, aj ja mám podobnú skúsenosť práve teraz..
Podľa posl.menštr.by som mala byť koniec 7tt, lekárka mi povedala že je vidieť iba prázdny vačok a aj tak je menší ako by mal byť , lekárka uviedla že skôr 6tt.
Príznaky tehotenstva nemám žiadne. Zrazu sa vytratili..
Dnes som musela opäť k dr., pritom som bola pred 4-mi dňami nakoľko som začala čoraz viac špiniť..
Dr.mi povedala ,že za tie 4dni sa v podstate nič nezmenilo stále embryo nevidieť , dala mi ďalšiu kontrolu o týždeň a ak stále nebude vidieť plod - kyretáž.. :(
Lekárka tvrdí , že pokiaľ je špinenie hnedé to nevadí.., ale pokiaľ bude jasno červená krv hneď nemocnica ..
Dievčatá, myslíte že je tam ešte nejaká šanca?
Je to celé divné, človek nevie na čom je.. :(
A tá neistota je niečo hrozné.
Držím všetkým tehotným , ktoré zažívajú niečo podobné ako ja silno prsty..

ivana285
12. sep 2020

Ahojte 🙂 vedela by my niektorá s vás povedať koľko by mal merať plod aj s vačkom na konci 6 Týždňa ??? Včera som bola na pohotovosti lekár my povedal že to meria 1,08cm a že to je málo 😏

lia261
5. mar 2021

Dnes som dostala verdik o prazdnom gestacnom vaku aj ja v 8 tt , vraj ak to za 4 dni zo mna nevide samo tak potom nasleduje kyretaz. Bolesti už mam ako ked dostavam menstruaciu , už aj krv vychadza. Snáď to pdide samo,lebo kyretaz je len horsia. Dlksie sa to potom zotavuje. Ľúto to mi to je veľmi, ale snáď Pan Boh da do buducna😢

adela232
8. mar 2021

@lia261 Ja som si tým prešla v decembri. 11 t. Vačok rástol a embryo sa nevyvíjalo. Verdikt: Anembryomola. Museli mi robiť kyretáž nešlo to samo. Bolo to ťažké prekonať fyzicky aj psychicky. A určite lepšie bez kyretáže. Dlho som sa zotavovala. Ale už je dobre. Verím že sa nám ešte podarí. Nad vodou má držali moje dve krásne detičky ktoré už mám doma.

daniela2227
8. mar 2021

@lia261 presne pred 2 týždnami som bola na tom rovnako 😔 10 dní pred tým na Sone tiež len vak.. Tak ma pripravili aj na túto možnosť.. Žiaľ 4x 😔 držím palce, aby to odišlo samé (moje odišlo) prajem veľa síl

janicka1985
1. jún 2021

Ahojte.Dnes som bola na prvé sono.Podla meškajucej by som mala byť v 5tt5d ale lekar hned,ze "no je tam niečo" prázdny gestačný vak a ešte tam nevidel "lem" okolo toho vaku,vraj by mal byť výrazný.Poriadne ma vystrašil a bol necitlivý.Kedze pred polrokom som mala zamlčaný potrat dosť som z toho vyplašená a mám prísť až o 3 týždne,dodal , že buď alebo bude 😒🤦

adela232
2. jún 2021

@janicka1985 Ja som mala tiež prázdny gestacny vak v 5+5. Neboj sa bude to dobré. Aj keď verím že sú to nervy vydržať 3 týždne, ale nemáš na výber. Myslí pozitívne. 😊

anastazia10
23. júl 2023

@slniecko35 ja mam po sebe 2 pozra

anastazia10
23. júl 2023

@anastazia10 pardon odoslalo skorej 2 potraty teraz cakam dalsie no vraj som 6tt no je tam len 9mm hneda bublina a nic v nom

Strana
z3