icon

Prázdny gestačný vak skoro v 7. týždni

dooomca
16. okt 2013

AHojte baby. Moja posledná menštruácia bola 30.8.2013 aj to vdaka vyvolávačke...Vôbec som nevedela teda kedy budem mať plodné dni v septembri a tak sme s priateľom keksíkovali kedy sa nám chcelo až nakoniec ani neviem ako som otehotnela :D..Dnes som bola u doktora a podľa menzesu by som mala byť v 6+5 tt..No lenže na sone videl iba vačok a nič iné..Povedal: áno vidno tehotenský vačok, ale treba prísť o dva týždne, zatiaľ užívajte nejaké vitamíny..Je možné, aby skoro v 7 týždni nebolo vidieť plod alebo som mohla mať neskôr ovulku kvôli tej vyvolávačke? Za odpovede dakujem...Musím sa nejako upokojiť lebo tieto dva týždne ma zabijú ☹

Strana
z22
ivusik1111
1. feb 2020

@babuli no moja bývala gyn mi tvrdila stále ze je všetko v poriadku .. samozrejme som potom hneď ako som potratila od nej odišla a našla nového super gyn

adma11
19. mar 2020

Dnes som 6tt+3 a lekárka mi predvčerom povedala,že gastracny vak je prázdny, Brala mi HCG 3x po sebe s odstupom 4 dní a že HCG slabo stúpa, bolo 604- 2300- 4300- 8200 . Že to bude Anembryomola.
Nie je skoro na taký záver? Mám sa u nej zastaviť budúci týždeň ak nezačneme sama krvácať, že má pošle na zákrok. Nechcem nič urýchliť.

ivusik1111
21. mar 2020

@adma11 podľa mna je skoro , na svoj týžden máš podľa mna výšku hcg v poriadku pozri podľa tabulky ... mne bolo vidieť plod a akciu srdiečka až v 9 tt takze neboj všetko bude ok

malicka1986
Odpoveď bola odstránená
mona1992
26. máj 2020

Ahojte , ja podobne , mala by som byt podľa poslednej MS 7tt+1, dne som bola prvýkrát na sono a gestacny vak prázdny :( strašne má to mrzí , mám ist o 2 týždne ešte na sono že počkáme , ale čo som čítala tak v tomto tyzdni by už malo poriadne bit srdiečko :( ale pravdupovediac krv mi nebrali .... už sme sa rok a pol snažili až to bolo neuveritelne , hlavne keď asi 10 testov pozitívnych :( gestacny vak má 1,55cm

mona1992
27. máj 2020

@malicka1986 ahoj mne vyšlo asi 10 testov pozitívnych , už meškám aj 3 týždne a ako vidíš nižšie , váčok prázdny :(

babuli
27. máj 2020

baby urcite este cakajte......mala som rovnaky problem...a babatko sa nakoniec ukazalo az cca v 9 tt...kym telo neprostestuje, tak cakajte...teraz som uz 25tt...drzim Vam velmi palce, viem ake su to mega stresy

mona1992
4. jún 2020

@babuli ďakujem ta podporu, nakoniec to nedopadlo veľmi dobre .. nevydržala a isla som aj do gynfivu kde sme chodili aby sme videli druhy názor ... a vak sa vôbec nezväčšil , stále prázdny ... mala by som byt 9+4 ale veľkosť vaku je 5+4 ... radili mi nechať to na samovoľný potrat a neísť na kyretaz aby sme sa mohli čím slor opäť snažiť ... budúci týždeň idem ešte k svojmu gynekológovi, uvidím čo mi poradí

babuli
4. jún 2020

@mona1992 no tak to ma velmi mrzi:((((( verila som, ze budes ako moj pripad....ja uz som 26tt....ale tiez na zaciatku ma velmi vystresovali...ale mne sa vak zvacsoval, len nevideli babo vnutri...az okolo 9-10tt....pokuste sa za par mesiacov znova...a urcite sa to uz podari, velmi budem drzat palce!

0507
23. júl 2021

Baby, neviem ci sa tu este niekto ukaze...ale mam tiez problem s prazdym vakom. Situacia je taka, ze dnes som 7+0 a vak zodpoveda velkostou 4+6. Pritom ovu som posunutu nemala. Mam za sebou uz 4 sona...5+3 vobec nic, 5+6 vak 4,2mm, 6+3 vak 7,5 a 7+0 vak cez 10mm...je este sanca, ze to nebude anembryomola?

penelope2066
23. júl 2021

@0507 ešte pockaj cca týždeň,potom by sa to malo vykrystalizovat

Strana
z22