icon

Prečo sa príznaky tehotenstva v 9. týždni menia?

8. feb 2026

Ahojte mamičky, budúce mamičky.
Chcela by som sa opýtať tých, ktoré si, žiaľ, museli prejsť tým, že bábätku už nebilo srdiečko, či ste predtým niečo cítili alebo mali nejaký pocit, že niečo nie je v poriadku. Mali ste tehotenské príznaky naďalej, alebo postupne ustúpili?
Som v 9+3 týždni a čoskoro idem opäť ku gynekológovi. Niekedy tehotenské príznaky cítim, inokedy takmer celý deň skoro nič. Beriem progesterón pre jeho nedostatok a keďže aj on sám môže spôsobovať rôzne príznaky, mám obavy. Úprimne, ak by bol nejaký problém, ani neviem, či by som to pri užívaní progesterónu vôbec spoznala, alebo až na vyšetrení 🙄

anonym_f17f74
8. feb 2026

@anonym_autor keď som o tomto čítala či mali nemali ženy príznaky keď už nebílo srdiečko, tak niektoré písali že im príznaky nevymizli a niektoré písali že vymizli. Podľa mna to môže byť individuálne. Osobnú skúsenosť nemám.

janulka155
8. feb 2026

MA zistené v 11tt plod o dva týždne menej bez akcie a príznaky som mala ako od začiatku. Nič som na sebe nespozorovala iné iba som mala dva krát na papieri trochu ružové.

anonym_5c3b56
Včera o 06:59

Tu sa pripnem, ja som sice este len 7+0, no dost mi tie priznaky kolisu. Ale mne sa zda, ze to tak bolo aj pri synovi, pred 3r. No bojim sa, ci je fazulka ok. Na kontrolu idem 19.

anonym_f503b8
Včera o 08:22

Potratila som v 13.tyzdni, babatko bolo velkostne na 11.tyzden. Brala som progesteron. Nevedela a netusila som nic, to, ze babatku nebije srdiecko sme zistili az pri prvom screeningu na konci 1.trimestra. Jedine, co mi potom napadlo, bolo, ze mi posledne dva tyzdne ako keby nerastlo brusko... Este aj sestricka sa ma pytala ci som nic necitila. Nie, nic😢