Prestali ma bolieť prsia
Ahojte. Chcela by som sa spýtať je normálne ak má prestali bolet prsia? A su zrazu akoby znova mäkké ako bývajú zvyčajne? Ešte do včera boli opuchnuté a bolestivé. Podľa MS som 5+1tt je to zle znamenie?😢
Tie príznaky sa budú meniť. Mne ako odbil 13tt tak všetky príznaky vymyzli. A začalo mi byť ťažko až okolo 38/39tt. Ale tak no, to bolo aj tým vysokým štadión tehu. Neboj 🙂
pri treťom tehu som nemala príznaky žiadne. ani len prsia bolestivé.
odpoveď ti dá jedine lekár.
@majka019 nepanikár, sa bojíš, jasne, že sa telo mení, ako dlho to záleží od organizmu - každé to berie inak
Každé tehotenstvo je iné. Na začiatku sú zmeny - kríže, podbruško, prsia, potom sú ďalšie zmeny, pach, vracanie, nakoniec zase úplne iné.
Kým bije srdiečko, je všetko ok. 🙂
A ? Co Ti povie ked budes mat priznaky ? Ja som mala priznaky aj ked dietatku uz nebilo srdiecko . Na druhu stranu zas mnoho zien ma vsetko ok a priznaky ziadne. Priznaky su posledne cim by som sa riadila
@majka019 ja som zažila tri tehotenstva.A práve pri zamlčanom potrate sa mi úplne vytratili tehotenské príznaky. Vždy som vedela keď som otehotnela skôr ako ukázal test.

@majka019 v tehotenstve sa ti príznaky budú meniť,takže to vôbec nič nemusí znamenať. Rovnako je možné mať úplne bezpriznakove tehotenstvo alebo aj mať príznaky a tehotenstvo už nepokračuje.Takze fakt toto nic neznamená