Priateľská rada, tehotenstvo v 18
Dobrý večer.
Možno táto téma je často rozoberaná a možno sa stretnem aj s nepochopením a odsudzovaním ale potrebujem skutočnú radu niekoho múdrejšieho takú ako sa jej hovorí že priateľská rada.
Ahojte volám sa Nika a je mi krásnych 18. S priateľom sme boli 2 roky samozrejme ako každý mladý sme viedli aj intímny vzťah, nechránili sme sa ani len raz nakoľko ja antikoncepciu nemôžem užívať a môj priateľ viedol boj s kondómami. Verila som mu. Raz sa nám stala nehoda a nestihol včas...našťastie že existuje ESCAPELLE tabletka. 🙂 povedala som si, že sa už nič zlé nestane.
Náš vzťah ale neklapal a tak sme sa rozdelili v dobrom.
Po pár týždňoch mi testy ukázali že čakám bábätko. Má to ale problém môj už ex nechce dieťa, obraňuje sa tím že jednoducho ho mať nemôže a nechce ho a že spraví všetko preto aby sa nenarodilo. Na truc išiel so mnou do nemocnice na vyšetrenie aby mi to vôbec uveril a aby ma presvedčil na potrat. Ja ale potrat nechcem. Každú chvíľu ma s tým otravuje len aby som na ten potrat išla aby zomrela tá "nehoda" ako on nazval to malé.
Každé jedno slovo každá jeho veta ma bolí a ničí ma pretože moje srdce to malé miluje aj keď maličké aj tak je tu a je moje či to bola chyba alebo náhoda som šťastná...Viem že potrat by ma zničil. Nepíšem ako hlúpa teen baba ale ako matka ktorá je z jednej strany utláčaná mužom aj keď sama to cíti inak píšem ako nepochopená žena ktorá miluje svoje bábo ale duševne to nezvláda.
Viem že mnohé si poviete tak mi treba áno je aj moja chyba že som otehotnela ale chcem sa rozhodnúť správne a verím že mi niekto pomôže poradí uteší.
Som vďačná za každú radu.
@ttebane no tak ak sa tvoj ex takto vyjadruje o tebe a o dietati, tak je to strasny debil a ma ta uplne v pazi a nema ta vobec rad (prepac za uprimnost). vykasli sa nanho prosim ta, on ti nie je nic, aby ti nieco prikazoval zakazoval.
Ďakujem momentálne som na ceste na pohotovosť potom sa ozvem
@ttebane Silno držím palce, nech ste s bejbinkom v poriadku ❤🙏
@ressankajanka ďakujem verím že bude všetko ok už čakáme na pohotovosti
Tak si nás tu napokon nechali na pozorovaní...Malej sa našťastie nič nestalo.
@ttebane tak super, tak Ti prajem vsetko dobre, a uz sa nestresuj kvoli blbečkovi 🙂
@mrkvicka060 prosím pekne ešte mi prišiel vynadať do nemocnice tak potom ako sa nemám stresovať prosím 😭😭
@ttebane obtazuje ta? zdvihnut telefon a natukat 158 🙂
@luzzia tiez neviem naco s nim stale komunikuje, ked vidi aky je... by som nanho prdela zvysoka
Ja som mu nič neoznamovala. To moji rodičia pretože ho milujú tak ho poslali aby mi priniesol veci on to krásne využil samozrejme. Vynadal mi vystresoval a išiel preč.
@ttebane takze rodicia to uz vedia tym padom..ako to vzali?
tak im vysvetli, ako ti vynadal a co ti hovori a mozno ho uz nebudu tak milovat...
Ja neviem mne nevolali ešte volali im lekári z nemocnice
Akoze pardon ale to je neskutocny idiot, na to, ze ma 25r ale chlapy su vecne deti. Hlavne sa nestresuj neprospieva to tebe ani babatku. Na vsetko je neake riesenie. Dufam a verim ,ze sa tvoja situacia vyriesi a budete obe šťastne. Držím päste. 🙂
@ttebane v ktorom si tyzdni?
Okolo 7.-8. týždna
Nie je to jedno človek spraví preklep rovnako ako aj mobil
@ttebane pisala si ze uz vedia o vsetkom, vedia ze si v nemocnici lebo lekari im volali (co sa mi nezda lebo mas 18 a akurat by ti povedali ze zavolajte nech vam donesu veci), a teda vedia aj o tehotenstve. a este poslali priatela aby ti priniesol veci. odkial? on isiel po veci k vam a od vas za tebou do nemocnice a rodicia sedia doma ci ako?
Moji rodičia nevedia aká situácia nastala medzi mnou a bývalým. Stále si myslia že sa dáme do kopy lebo pre nich je ideálny muž. Stále ho pozývajú na obedy na večere a podobné veci len aby sme boli spolu. Neviem prečo toto vymysleli do hlavy im nevidím ale myslím že oni nakoľko pracujú by sa nemohli dostaviť do nemocnice a on sa milé rád navrhol že mi strpčí život
Ak sa má na niečo chcete opýtať prosím vás do súkromnej správy tu je to piate cez deviate a neviem sa zorientovať