Príznaky v 3. týždni
Mali ste niektora priznaky uz v tretom tyzdni tehotenstva?
V 3t sa akurat '' uhniezdilo'' (ak sa mylim opravte ma) podla mojho nazoru 95% zien priznaky nema. Max implantacne spinenie. Priznaky zacinaju neskor ak zacnu..mna neskor prsia boleli inak nic.
Ja som sa týždeň po začala cítiť chorá, mala som niekoľko dní zvýšenú teplotu a potom prišlo špinenie asi 5 dní pred očakávanou MS test bol ale biely, tak som čakal keď to neprechádzalo po tyzdni som testla znovu a bolo to tam 😊, také ze brutálne nevoľnosti mi začali 7 tt až.
Ahoj. Tak v 3. môžeš mať jemné špinenie, no prvé príznaky tak 4-5 TT skôr si myslím , že nie, ale ak sa sleduješ a máš to plánované, tak všetko je možné. Držím palce
Ja som vedela presne den, kedy sme splodili mimi, ale nasledovala som sa. Zrazu som ochorela, bola som ospala, prsia otazeli a pichalo ma v brušku. Hned som vedela, ze sa podarilo. To bolo 10 dni po styku. A aj na teste som mala slabú čiarku. Ale zle mi zacalo byt az okolo 6tt. Kazda sme ina...
Tak najprv si ujasni v ktorom tyzdni teho si. Rata sa to od zaciatku poslednej menstruacie cize prve 2t zena este Nie je tehotna 4 tyzden je ked by mala dostat menzes.. vacsina zien robi test ked im vymeska menstruacia v 4-5tt .. takze ak ti meska menzes 3 tyzdne mala by si byt tak 7tt 😊a to uz mozes mat kopec priznakov ale aj nemusis mat ziadne

@baby26 podla mna v 3 tyzdni nejake extra priznaky niesu.. ja som na konci 7 a nemam ziadne priznaky len sem tam nechut k jedlu... ale kazde tehotenstvo je ine no .. ale 3 tyzdne je este velmi malo ..