icon

Prvotrimestrálny screening - boli ste samé alebo s mužom?

28. sep 2023

Brali ste so sebou na prve taketo 3D muza alebo ste sli same?

Strana
z2
simona082
28. sep 2023

Ja som bola dnes aj s priateľom...on sám chcel ísť a ja som chcela tiež aby išiel 🙂 dokonca vedľa toho lehátka boli 2 stoličky, čiže sa počíta s tým, že príde aj doprovod...bolo vidieť aj srdiečko aj je to také zvláštne ked ste tam obidvaja, za mňa krajšie keď to počujete obidvaja od doktora...aj tak by som mu to doma všetko reprodukovala 😁

zana90
28. sep 2023

Manžel bol na prvom, druhom a teraz aj treťom v 30. tt, keď je tá možnosť, chcel vždy ísť a zážitok mal od prvého, vždy sa veľmi tešil..

any_soj
30. sep 2023

Dieťa veľmi skoro vyzerá ako dieťa, takže aj v prvom trimestri je pri dobrom prístroji krásne vidno, nieto ešte v 14.tt keď pôjdeš ty 🙂 vtedy ma ešte dosť miesta, skáče, robí kotrmelce, čiže ak trafíte dobrý čas, toto všetko uvidíš - ja by som muža isto brala 🙂 (neskôr už nebude mať miesto na kotrmelce a spol, už sú tie ultrazvuku kludnejsie). Druhá vec, prečo so mnou manžel chodí vždy - lebo chceme naraz počuť dobré správy a aj prípadné problémy. Nechcem mu to oznamovať ja, ani si prechádzať prvými ťažkými chvílami sama.

Strana
z2