Rast plodu v 5. týždni + 6 dní
5+6TT plod 1,8mm
Je malinke, že? Presne pred týždňom tam bol len gestacny vak. Je možné,ze sa len pomalšie vyvíja a bude všetko v poriadku? Ovulaciu viem +- 1 deň, takže týždeň sedí...
@anonym_autor jasne ja som mala 7+6 tt 38 mm 🙂
@simca115 akože jasne,ze moze byt v poriadku alebo jasne,ze je malé? Lebo 38 je dosť na 7+6..ak rastie 1mm za den,tak ja by som v tom týždni (7+6)bola len na 15,8
Ja som mala 5+2 len gestacny vak s priemerom 1,19cm a náznak embrya to ani nemerali že to bolo veľmi maličké. A všetko bolo v poriadku už som v 8 mesiaci.
Držím palce 🙏
@anonym_autor ja som mala plod v 7+0 9mm a v 5tt som mala len gestacny vak 3,6mm
Ja som mala 5+2 len gestacny vak s priemerom 1,19cm a náznak embrya to ani nemerali že to bolo veľmi maličké. A všetko bolo v poriadku už som v 8 mesiaci.
Držím palce 🙏
@anonym_df7a4f tak to som rada,ze este nic nie je stratené. A ako rýchlo zhruba rástlo potom? Idem budúci pondelok k dr, tak neviem co mam čakať
@anonym_df7a4f tak to som rada,ze este nic nie je stratené. A ako rýchlo zhruba rástlo potom? Idem budúci pondelok k dr, tak neviem co mam čakať
@anonym_autor ja som mala 4+6 gestacny vak okolo 3mm, v 7tt okolo 7-8mm. Drzim palce aby to bolo ok
@anonym_autor to už úplne neviem tie rozmery. Dôležité je že lekár povie že zodpovedá tomu týždňu. Ja som bola potom na ultrazvuku v 7 týždni to bola zachytená akcia srdiečka a dĺžku mi nepovedal. Niekedy tie presne údaje strašne stresuju a pritom zbytočne.
@anonym_autor inak súhlasím hore so slečnou . Veľkosť neni dôležitá skôr to ako sa vyvíja a či správne
Si v extremne skorom stadiu. Za prve ten rast je priblizny a za druhe aj meranie je nepresne a priblizne. Chapes tomu, ze ak sa snazis odmerat objekt ktory ma 1,8mm, staci ze posunies mysku o 1mm a uz Ti to uplne o niecom inom vypovedat? Zbytocne sa nad tym pozastavujes, si vo velmi skoro stadiu a dolezite je, aby tam bol progres. Aj napriek tomu ze tam progres bude, su vzdy prvy tyzdne citlive a "bud alebo".
Drzim palce.
Veď to máš presne akurát, moje malo niečo cez 2 mm a sono u mojej dr. vyhodilo, že zodpovedá 5+6, v nemocnici 6+0.
A adekvátna veľkosť na 7+6, spomínané v prvom komentári, je 15 mm. 38 mm môže mať vtedy asi tak celý gestačný vak. Moje drobátko v piatok malo 40 mm, čo zodpovedalo 10+6 tt.
Veď to máš presne akurát, moje malo niečo cez 2 mm a sono u mojej dr. vyhodilo, že zodpovedá 5+6, v nemocnici 6+0.
A adekvátna veľkosť na 7+6, spomínané v prvom komentári, je 15 mm. 38 mm môže mať vtedy asi tak celý gestačný vak. Moje drobátko v piatok malo 40 mm, čo zodpovedalo 10+6 tt.
@dixitka áno to som sa sekla kukam v papieroch že 1.8 potom 3.8 malo v 11 týždni 🤣
fuuhaa ženy,.. akože mam jedno dieťa ale taketo veci kolko cm ma plod v 5tt čo vlastne je ešte uplne počiatočné štadium ma nenapadlo riešiť...
všetko bude okej, nestresuj sa
fuuhaa ženy,.. akože mam jedno dieťa ale taketo veci kolko cm ma plod v 5tt čo vlastne je ešte uplne počiatočné štadium ma nenapadlo riešiť...
všetko bude okej, nestresuj sa
@anonym_0df1c2 ak by si sa oň snažila 6 rokov a zacala krvácať tak ver mi,ze riešila...
@anonym_0df1c2 ak by si sa oň snažila 6 rokov a zacala krvácať tak ver mi,ze riešila...
@anonym_autor presne to som chcela napisat :D ja som to tiez riesila, preto som poslala tu tabulku
Ďakujem vám všetkým. Upokojili ste ma tak už len čakať a veriť,že všetko bude v poriadku.
Ďakujem vám všetkým. Upokojili ste ma tak už len čakať a veriť,že všetko bude v poriadku.
@anonym_autor kedy mas dalsiu kontolu?
@anonym_autor kedy mas dalsiu kontolu?
@babushkaem budúci pondelok. Toto odmerali na pohotovosti cez víkend
@babushkaem budúci pondelok. Toto odmerali na pohotovosti cez víkend
@anonym_autor neboj dobre to bude, ja som okolo 6tt krvacala a s placom isla k doktorke

@anonym_autor jasne ja som mala 7+6 tt 38 mm 🙂