icon

Rh-inkompatibilita, hypothyreóza, špinenie v 5-6 týždni

kaporka
18. máj 2018

Ahojte baby máte niektorá alebo ste mala podobné problémy ako ja?? Už tretí deň ma pichá v bruchu asi žalúdok. A doteraz mi bolo riadne zle ako by som bola opitá včera žalúdok naopak..a dnes nič
Som v 7 týždni

sandytia
18. máj 2018

@kaporka Mne sa marí, že je to práve týždeň, keď sa zväčšuje maternica a mňa to tiež dosť pichalo. Žalúdok som mala do takého 10 týždňa stiahnutý. Vtedy ma to tiež bolelo, ale žiadne špinenie (v zmysle krvavé) nebolo. Ak sa objaví krv, určite treba vyhľadať lekára.

kaporka
autor
18. máj 2018

@sandytia hej bola som na pohotovosti lekar videl len vacoka o tYzden uz aj srdiecko a hcg v krvi stupalo ... len neviem bojim sa je to moje prve tehotenstvo..

nicoledu
18. máj 2018

@kaporka neboj sa ja som mala to isté. Hrozne pichanie spinenie aj jemnucke krvacanie skoro celé prvé tri mesiace. Lekar mi vzdy povedal ze je to v poriadku vsetko sa roztahuje naťahuje. Kym netečie čerstvá krv vraj špinenia sa na začiatku netreba báť.

kaporka
autor
18. máj 2018

@nicoledu si ma ukludnila trocha ďakujem

ksenzy1
18. máj 2018

Ahoj,tiez som mala Rh-inkompatibilitu,taktiez preeklampsiu,aj som mala spinenie a vsetko dopadlo v poriadku,takze sa nemusis bat 🙂