icon

Riešenie nečakaného tehotenstva a dovolenky v Turecku

27. jún 2024

Ahojte ženy riešim tu sestrinu otázku ostala nečakané tehotná a dovolenku na už vyplatenú idú do Turecka nevie či má ísť alebo nie a naneste 7 ročného syna on sa veľmi teší na dovolenku a keď nepôjde bude plakať on lebo keď mamka nepôjde nepôjde ani syn ani jej manžel ona sa trochu aj boji

Strana
z2
elenka.k
27. jún 2024

7 ročný, je už veľký, mal by pochopiť, že bábu to spraví zlé,
nedá sa vymeniť - zameniť dovolenka, aby sa nešlo lietadlom? Hoci inam.

vyrovnanaosoba
27. jún 2024

Ja by som išla. Stať sa môže hocičo aj doma. Treba si užívať, kým sa dá 😊

autor
27. jún 2024

@elenka.k neviem?

tanyan
27. jún 2024

Ktorý týždeň tehotenstva? Potvrdené lekárom alebo iba domácim testom?
Čoho konkrétne sa bojí?

autor
27. jún 2024

@vyrovnanaosoba práve aj mamka povedala nech idu nech si užívajú ale...

elenka.k
27. jún 2024

@tanyan veď asi keď prechádzaš kontrolou - je tam žiarenie, či?
Ja som to takto pochopila, že toho sa bojí.

autor
27. jún 2024

@tanyan ešte u lekára nebola test si robila doma.Možno všeobecné lietanim a horúčavym...

autor
27. jún 2024

Tehotná je niekoľko tt 16 mala dostať krámy

beata_k
27. jún 2024

Isla by som. Ved este ani u lekara nebola. Plod ma par milimetrov a v maternici mu je dobre.

tanyan
27. jún 2024

Radšej by som si urobila peknú dovolenku s rodinou vo viere, že tento príjemne strávený čas bude mať pozitívny vplyv na plod. Pokiaľ sa nestretlo to správne vajíčko s tou správnou spermiou, tak je úplne jedno či bude sedieť smutná doma alebo si užije dovolenku.

lucka_ke
27. jún 2024

išla by som, ešte by ani nemusela vedieť, že je tehotná... moja švagriná ešte v piatom mesiaci letela na Kubu

domiklik
27. jún 2024

Išla by som

vyrovnanaosoba
27. jún 2024

A čo keby si urobila test až na dovolenke? 😄 Neprišla by domov?
Nech ide.

kylie1983
27. jún 2024

Moja skúsenosť- tiez som bola v takom tt približne, sestricka mi povedala nech idem. Leteli sme do grécka, vyetko bolo v poriadku. V Bratislave cez skener ma poslali, ze to je ok, v Grécku ma len presacovali. Aké mala prvé tehotenstvo?

nikiki29
27. jún 2024

Ja by som išla. Ak sa obáva žiarenia, treba oznámiť letiskovej kontrole, väčšinou vyhovejú a len prehľadajú. Neviem čoho konkrétne sa teda obáva 🤔 ak by sa nedajbože niečo prihodilo tam (presne rovnako sa môže aj tu), treba mať vyhliadnutú nemocnicu resp. nejaký kontakt na nemocnicu alebo aspoň na delegáta.

autor
27. jún 2024

@lucka_ke hovorila nám že jej mešká tak si kúpila test

autor
27. jún 2024

@vyrovnanaosoba 😆 nie domov musela by prísť

adulka07
27. jún 2024

Na letisku nič nevyžaruje...sú to snímače...išla by som na dovolenku...potom aj tak rok,dva nepôjdu s malým bábätkom nikde

sisska96
27. jún 2024

prečo nie? Však je tehotná, nie chorá

autor
27. jún 2024

@kylie1983 prvé tehotenstvo mala bez problémov myslim si trochu nevoľnosti...

autor
27. jún 2024

@sisska96 áno viem ale ony asi sa bojím či nie o neuškodí bábätku

elenka.k
27. jún 2024

@adulka07 áno, teraz som si práve o tom čítala, že je tam minimum rádioaktivity,
že viac môže byť ešte hore vysoko v oblakoch....

amelia89
27. jún 2024

@vyrovnanaosoba to sa stalo mne 😂 ja urcite nie som tehotna a na dovolenke test pozitivny 😂😂😂

autor
27. jún 2024

Oni pôjdu až v koncom júla

elenka.k
27. jún 2024

fu, tak to ešte nejaký ten týždeň prejde ....

autor
27. jún 2024

Bude ešte v prvom trimestri tak ja neviem

elenka.k
27. jún 2024

no to hej, veď ešte ju pred cestou popozerá dr. a on jej poradí, snáď majú poistenú dovču,

januska12323
27. jún 2024

Prečo b yto mala rušiť? Zatiaľ žiadne problémy nemá a ak bude všetko v poriadku ani mať nebude. Nech sa objedná k lekárovi a opýta sa jeho ale podľa mňa jej povie len nech si dáva pozor.

ptvw
27. jún 2024

Ja by som šla, koľko bab letelo hore dole a nemali ani paru ze sú tehu 🙂 nech si to užije

mumi9
27. jún 2024

Ja nevidím problém, letisková kontrola resp. snímače nie sú rontgen preboha… sú to iba detektori kovov, žiadny vplyv na organizmus nemajú… rtg žiarenie na teba vplýva iba v lietadle kvôli tej výške, ale taký krátky let ako turecko a nazad je úplne zanedbateľná dávka… nemá sa čoho báť, ak by niečo hrozilo prišlo by to rovnako aj doma

Strana
z2