Riešenie nečakaného tehotenstva a dovolenky v Turecku
Ahojte ženy riešim tu sestrinu otázku ostala nečakané tehotná a dovolenku na už vyplatenú idú do Turecka nevie či má ísť alebo nie a naneste 7 ročného syna on sa veľmi teší na dovolenku a keď nepôjde bude plakať on lebo keď mamka nepôjde nepôjde ani syn ani jej manžel ona sa trochu aj boji
Ja som bola na dovolenke aj v 8tt na Cypre
Aj som letela v 13tt do UK aj v 20tt do UK
Teraz som bola v 19tt na sicilii
A všetko OK, dokonca druhé tehotenstvo keď som nikde neletela len bola doma tak prestalo biť srdiečko v 16tt
Čiže za mňa keď sa niečo má stať tak sa stane aj doma
Isla by som, aj som tak bola, v tretom mesiaci tehotenstva
bez problemov by som sla a uzila si dovolenku. ja som 6x potratila a z okresu som sa nepohla. a potom som letela v 1 trimestri 4x, absolvovala som cestu 1200km tam a 1200km spat autom a dcera ma 2.5roka. ziadna zena nepotratila vplyvom letu. ak potratila, potratila by aj doma. moja kmotra mala booknute chorvatsko, po 2 rokoch snazenia sa im zadarilo, od gynekologa utekala do cestovky zrusit dovolenku. o tretej poobede prebehlo storno, ona o polnoci skoncila v nemocnici s potratom.
@elenka.k áno majú poistenú
Ale tehotenstvo poisťovňa neberie ako dôvod zrušiť dovolenku, ak teda nemá iné komplikácie. Ja by som išla.
Kamoska ma termin zaciatkom decembra a este planuje ist v septembri oktobri za rodinou do ekvadoru... dovcu by som nerusila. Prvy test som robila na mallorke. Jedine pocas tretieho by som nikde neletela, lebo mi bolo vkuse zle aj z vody... ale ako sa poznam, tak by som sla aj tak... ved zle by mi bolo aj doma... ale teda to bola tazka korona🤣
Ja som letela, ved je tam tiez zdrav starostlivost. Je to kratky let, ved nech to konzultuje s lekarom. Mne neodporucil iba zaoceanske lety. A to som mala lieky skrz tlak a na udrzanie tehu pocas toho casu. Ja by som to nerusila, ak nie su komplikacie. Tehotne zeny lietaju. Vyhla by som sa iba bazenom, nie vsak moru.

Neletela by som v 1. a 3. trimestri, ale teda hlavne dlhe lety...Turecko je OK