icon

Rozpustné tablety vápnik a horčík v tehotenstve

annamaria_65
26. júl 2021

Môžem si toto rozpustiť vo vode aj keď som tehotná? Mám taky aj horčík. Rozpúšťala som si to vo vode aj pred tehotenstvom a celkom mi to aj chutilo a teraz keď som upratovala tak mám neskutočnú chuť na to, len sa neviem nikde na internete dopátrať či to môžem v tehotenstve.

Rozpustné tablety vápnik a horčík v tehotenstve
ivver
26. júl 2021

@annamaria_65 ja som si to sem tam dala, ale ktosi mi teraz vravel ze by sa to nemalo, tak neviem

annamaria_65
autor
26. júl 2021

@ivver hádam jedna tableta neuškodí ..

ivver
26. júl 2021

@annamaria_65 ja si tiež myslím, a mala som obdobie keď som si celý týždeň dávala jednu tu ta letku rozpúšťa iu a nič sa nestalo

diaalex
26. júl 2021

@annamaria_65 radšej si davaj tehu vitamíny (ako toto) 🙂 a max c-cko alebo magnezium šumivé

klip0
26. júl 2021

Nič ti to nespraví daj si kľudne. Akurát ak berieš aj tehotenské vitamíny tak pozor aby si dlhodobo neprekracovala potrebnú dávku

luci_ba
26. júl 2021

@annamaria_65 ja si to občas dám len kvôli chuti asi tak 1x di týždňa, podla mna neuškodí.

riderka1
27. júl 2021

šumivé kalcium mi nakázal gyn a beriem ho každé ráno 1 tabletu..

klip0
27. júl 2021

@riderka1 kázal len tak preventívne na doplnenie vápnika alebo kvôli nejakému problému ?

riderka1
27. júl 2021

@klip0 sťažovala som sa vtedy na bolesti spodku a panvy, mám polyp na krčku, tak predpísal Magnosolv a toto kalcium..

annamaria_65
autor
28. júl 2021

@diaalex Ale ja si dávam tehu vitamíny.. ja som mala len na zemi chuť keď som to našla pri upratovaní

annamaria_65
autor
28. júl 2021

@klip0 to ja len kvôli chutí.

martiniking
12. okt 2021

https://www.pilulka.sk/magnex-375-mg-b6-efferve... tento je skvelý, celý sa rozpustí v pohári, bez zvyšku na spodku poháru a výborná chuť. Odporúča sa aj v tehotenstve. ideálne proti kŕčom