S kým som tehotná? Poraďte mi, prosím!
Ahojte ženy prosím o radu a pomoc.. Prosím nesudte ma.. V decembri sme s priateľom mali krízu po 6 rokov vstahu. Nasla som si milenca 20.12 som mala s milencom nechránený sex aj mu ušlo sa mi priznal pred par dnami.. Priateľ prišiel domov 21. 12 zo zahraničia.. Udobrili sme sa a vrátili k sebe .. Sex sme mali 23.12 .. Včera som zistila, že som 2-3 týždne tehotná je mi zo seba zle :( po prvý krát som za 6 rokov zlyhala.. Priateľ nebol doma 8 mesiacov lebo bol v zahraničí v práci.. A mne to všetko chýbalo :( prosím baby poraďte ktorý dátum je pravdepodobný.. Alebo teda vo myslíte ktorý je otec :(
Veru len DNA test. Je tam velmi malinky casovy rozdiel
Drzim palce nech to dopadne ako si ty prajes
@zahrajzlato pisala o krize vo vztahu... to ma urcite vplyv na psychicke rozpolozenie. Mozno ju zlakal pocit, ze je ziadana... kto vie? Mne neprinalezi o tom spekulovat. je to jej zivot. Ako som pisala, pomyslim si o nej svoje, ale fakt si nemyslim, ze je nutne sa o nej vyjadrovat tak, ako tu zaznelo. Zenu je vzdy lahke odsudit ako slapku a neviem co, chlapa potlapkame po pleci, aky je to bujak.
@drahomirrra ano, to tehotenstvo sa da povazovat za riadnu facku. Opakujem, zaraza ma iba to, ako si sa vyjadrila. Ja suhlasim, ze jej spravanie bolo vrcholne nezodpovedne, sex nech ma, s kym chce, ale treba mysliet na ochranu. A zaujimave je aj to, kolkym sa tvoj prispevok pacil, hoci za normalnych okolnosti sa tu vedie svata vojnu proti interupciam. A ked spominas moju dceru - urcite by som jej nepovedala, ze sa nema rozmnozovat!!! Co by si odomna vypocula, je prednaska o nezodpovednosti a potom by som od nej chcela pocut, ci uz vie, ako sa k tomu postavi. Chyby urobi aj ten najinteligentnejsi clovek, "mylit sa je ludske".
V jednom riadku v zozname tem text Roztopasna vevericka a v druhom S ktory som tehotna?
To sa podarilo. Pekna nahoda. 🙂
@saskia119 fu, ako to chces riešiť?
S tým ex ste sa udobrili natrvalo, alebo je tam viac problémov a rozchadzate sa ako na páse?
S tým milencom, vieš čo je to vôbec zač? Nemá nejaké genetické alebo pohlavné ochorenia prenosné na dieťa?
Dosť blbá situácia.
Mala si počkať aspoň 3 mesiace od rozchodu.. už to nevrátiš. Čo plánuješ robiť?
50/50. Odpoveď Ti dá jedine test DNA. Veľa šťastia...
Autorka, ak este citas...
Vobec nemusis mat vycitky. Ak bol tvoj priatel 8 mesiacov mimo domu, tak ta urcite neraz podviedol. Nic ste si neslubili, nie si jeho manzelka ani snubenica. Neviem si predstavit, kde na svete bol, ze za tebou pocas osmych mesiacov neprisiel... jedine ak niekde v base.
Oznam obom, ze si tehotna a nevies s kym. Ten, ktory ta ma rad, s vami ostane. Ak ta odvrhnu obaja, aspon sa budes moct rozhodnut, ci chces vychovavat dieta sama, alebo si ho das zobrat.
A rada do zivota... neber ziaden ohlad na chlapov. Rob tak, aby bolo dobre tebe a dietatu.
A vobec si neber k srdcu odsudzovanie ludi. Dobry clovek pochopi, ze to mas tazke aj bez blbych reci a ze si uvedomujes, ze si spravila chybu.
Ale nie si prva, ani posledna, zivot ide dalej a ked oznamis svojim milencom, ze si tehotna, vsetok stres opadne a budes sa moct koncentrovat na seba a babo.
A obaja tvoji chlapi maju pravo reagovat expresivne. Takze oznamuj niekde, kde nenarobia velky cirkus, ale ti ani nebudu moct ublizit. Po case vychladnu obaja a zareaguju podla svojich kvalit a moznosti.
@veronikaszabova no nie nemyslím, pretože spomína, ze mali krízu, tak asi logicky neplánujú rodinu.
@saskia119 ahoj. Už neodpovies, ale teda podľa mňa je možné, že je to tehotenstvo z neskoršieho styku. Mali ste aj neskôr? Tak o týždeň... Doktor povie presnejšie, teda v prvých týždňoch je to dosť presne - ten rozdiel 20.-23. to neodhalí, ale ak si tehotná čojaviem od 30.... Choď čo najskôr k doktorovi, čím menšie dieťa, tým presnejšie sa dá zistiť odkedy žije. A inak súhlasím s napísaným, že povedz obom pravdu, uľaví sa ti a zistíš, kto vás má rád.
povedať obom pravdu a potom sa uvidi, oni majú právo vedieť kto je otcom, nech to dopadne akokoľvek, niesi vydatá a ani prvá, či posledná ktorej sa to stalo, odhlásila si sa ako anonym, ale určite prispevky čítaš, tiež by nebolo spravodlivé klamať jedného že dieťa je jeho a nemusi byt a možno ten druhý by bol skvelý otec, nechaj to na osud, ten kto je otec si zaslúži nim byť a riadne sa starať, plniť si vyživovaciu povinnosť ...ak to odmietne a ten druhý bude chcieť byt s tebou aj napriek tomu, že nieje otcom, aspon nemusíš celý život klamať, žiť s tajomstvom a spytovat si svedomie, lebo nikdy nevieš, či v budúcnosti sa nebude riešiť krvná skupina pre nejaké ťažkosti a pravda výjde najavo a ver, že potom by to bola oveľa väčšia dyka do srdca mužovi, že niekolko rokov vychováva dieťa, ktoré nieje jeho a ta bolesť oveľa horšia pre vás oboch ako keď teraz povieš obom, čo sa stalo a rozhodnúť sa správne, DNA testy to vyriešia, ale nečakaj až na ne, postav ich oboch pred hotovú vec, jeden bol preč, vzťah naštrbený a druhý ti vošiel do života, držím palce, hlavne nech je babatko zdravé a všetko dobre dopadne
@drahomirrra si odpad
S.priatelom ste sa udobrili? O tej jednorazovke mu nic nehovor lebo ta poslu do riti obidvaja a.ostanes sama s deckom. nebudes prva ani posledna sama seba presvedc o tom ze otcom je priatel ak.chces ostat s nim aj tak bude otec ten co vychova nie ten co urobil..tu su vsetky teraz moralne a spravne a ferove.. Mysli na seba a na dieta doba je zla.samej ti bude tazko. ak jeden nie je uplny Albin a druhy African nemaju to ako zistit.. ty si zrataj vsetky pre a proti a podla toho sa zariad a tomu z nich to povedz..
Dalsia moznost je interupcia na jednodnovke a nemusis hovorit vobec nikomu vobec nic.
@juliacenc V pohodicke, ked to ty povies ✌️😁
@saxana000 toto je rada už matky, to takto ty riešiš problémy? Otec dieťaťa nemá právo vedieť pravdu? Ako vieš, že sa k tomu nepostaví ako chlap a nepostará sa o nich. Ako jej môžeš toto radiť, nerozumiem. Ak by aj mala zostať sama, otec si musí plniť povinnosti. Interupciou si môže poškodiť a už nikdy nemusí mať deti, dúfam, že toto vieš. Skús toto povedať svojmu manželovi, čo radiš nejakému mladému dievčaťu a určite ťa obdarí medajlou a možno sa potom bude zamýšlať nad tým, či vaše dieťa je jeho.
Ženy, ženy aké ste zlé.
@drahomirrra Ty si hrozný človek, kopať do ženy, ktorá je na dne.
@nika185
@nika185 problem si spravila sama v jej situacii si pravdou akurat tak pohorsi lebo zostane za flandru.. a vykaslu sa na nu obidvaja urazene muzske ego neprihliada na cestne doznanie. Navzdory vsetkym moralistkam moja rada znie pravdu nepriznat a vykluckovat z toho co najviac sebecky ani jeden z tych dvoch adeptov nebude nejaky moralny skvost jeden odliezol na 8.mesiacov a ju tu nechal dalsi pretiahol zadanu.ja ju nesudim ked mala zaludok vratit sa k byvalemu do postele a potom na to za 4 dni zas k terajsiemu s tymto problem tiez nebude..na hrubu dieru hruba zaplata.co.z.toho ze bude spravna a ferova ked jej ostane dieta na krku a hola rit?
Dakujem za tvoje uvahy moj muz ta pozdravuje lebo na nase deti sa staci pozriet uz na 3d.ultrazvuku a nie je pochyb kto ich splodil...
@valeria_h Aaale prosim ta, zena na dne nespi s dvomi chlapmi dva dni po sebe bez ochrany. Tato hviezda tu nema problem, tak nebude mat problem ani urcit DNA testami otcovstvo.

@zahrajzlato Iste, bola v psychicky ťažkom rozpoložení. Taká bola zúfalá a strápená, že zabudla na to, že existujú kondómy. A milenec asi tiež nie terno, keď ju neupozornil, že mu ušlo. Dvaja rovnakí.