Schudmutie v prvom trimestri
Ahojte kočkz mám ku vám otázku som v 12 tt a som za týždeň schudla 5kg a to boli ešte svatkz aj takže jedla bolo dosť.Ranne nevolnosti som nemala až raz som zvracala takže to asi z toho nebude.viete mi prosím niektorá mi poradiť strašne sa bojim a neviem co sa deje na kontrolu idem až 15.1.2014 dovtedz musm vzdrzat lebo je doktor na dovolenke
@vicuska161 do 11 tt som schudla 4 kg.. tiež som čítala, že to je normálne, tak som to neriešila.. ale za týždeň dať dole 5 kg je celkom dosť... skús sa radšej opýtať dr 🙂 🙂
Ja som schudla 10kg v prvom trimestri, v druhom som to dorovnala na povodnu vahu a tretom pribrala 8kg. Takze nemusis stresovat.
@vicuska161 ešte som chcela napísať, že už pred schudnutím som bola dosť štíhlučka, takže som bola z toho aj veľmi nešťastná
Babulky ja som v prvom trimestri schudla 7 kg v druhom som pribrala 1kg a teraz v tretom som behom 3 tyzdniv pribrala 11kg 🙂
V prvom trimestri som schudla 7kg uz su spat a dokonca mam + 4kg ale 5kg za tyzden je vela. Si schopna sa najest alebo ti je zle? Ja ked som schudla za dva tyzdne 2,5kg a v moci som mala ketony na 3+ takze potom nemocka na dva tyzdne...
ja som tiež schudla v provom trimestri pri provm tehu, teraz opäť končím prvý trimester a znovu som schudla ale 5 kg za týždeň je dosť vela, to by sa mi nepozdávalo. ja som prvé tri mesiace mala totál nechutenstvo a žila som len na mandarínkach a schudla som dokopy 5 kg ale nie za týždeň.

@vicuska161 ja somn tiež schudla nejaké tri kilá, doktorka mi na to povedala, že je to normálne, že telo sa z tehotenstva ešte ,,spamätáva" a bábo ti berie živiny, v druhom trimestri sa to upraví 🙂 teda nechcem zovšeobecniť, že ked to bolo ok u mna bude aj u teba, ale myslím že je to v poriadku aj na nete som to v článkoch čitala 🙂