icon

Sex v tehotenstve

30. okt 2021

Pekny vecer. Chcem sa opytat ci mozeme mat s manzelom sex ak som tehotna. 1. trimester.
Dakujem za odpovede.

pribinak
30. okt 2021

Pokial nemáš žiadne komplikácie čo sa tehotenstva týka, tak kľudne

dzulli1980
30. okt 2021

Pokiaľ prebieha tehotenstvo normálne, nie sú komplikácie, sex je OK ... no žiadna divočina, pekný jemný sex ... tiež sme sa s mužom nechali uniesť, bola som asi v 5. mesiaci, dosť ma to potom zospodu bolelo, no kadejako mi bolo, môj muž sa tak zľakol, že sa ma do pôrodu nedotkol 😅 ... takže pekne, jemne s citom 😉

autor
30. okt 2021

Dakujem za odpovede. Este jedna otazka, nemusime mat kondom ci ano? V nejakom clanku som citala,.ze ano.

sunshine_18
Autor odpoveď zmazal
zanetakovacsova
30. okt 2021

Gynekológ by povedal keby ho mať nemôžeš.

ivik4
30. okt 2021

Kondom ? Nie, len to zavadzia 😀

petamich
31. okt 2021

no viac tehotna uz nebudes 🙂 takze kondom uz skutocne netreba

miankass
31. okt 2021

Prečo sa na to neopytas svojho gynekológa ale tu na MK? 🤷‍♀️ Nemáme tvoju zdravotnú kartu

autor
31. okt 2021

@petamich ano to viem ale v jednom clanku som citala ze by sa mal pouzivat kondom aby sa zena vyvarovala infekciam. Tiez som o tom este nepocula.

marssellitta
31. okt 2021

Moj ex ma podvadzal so stripterkou a "dostala som" tym padom nejake bakterie, ktore som bohuzial posunula aj svojmu partnerovi (nevedela som o tom, zistili to az na klinike) ... obaja sme potom brali mesacne antibiotika, aby sme sa preliecili ... takze pokial spava muz iba s tebou a je zdravy, nevidim dovod pouzivat kondom v tehotenstve 😉

autor
31. okt 2021

@marssellitta dakujem za odpoved 🙂