Skrytý potrat, no dieťatko narástlo.
Dobrý deň. Včera na kontrole mi doktorka zistila zakrvacanie v trofoblaste a povedala že je to skrytý potrat. Len nechápem ako to že bábätko narástlo tak ako povedala že má nárast za týždeň ale vak sa zmenšil......zmenšili sa mi prsia ale nevoľnosti stále pociťujem ja tomu fakt nerozumiem.....bolo to naše vytúžené bábo po IVF a strašne to bolí
@deti95060810 idem v pondelok.....a uvidím čo mi on povie
@spurky mne male rastlo,aj hcg stupalo,ale pomalsie ako by malo,ale srdiecko prestavalo bit... v 10tt mi ho museli zobrat pred dvomi rokmi.
@miriam1983 prosím vás možno blbá otázka ale ako ste to zvládli? Ja neustále plačem a neviem si to pripustiť že sa nám niečo také stali
@spurky taha sa to somnou stale. V tom obdobi ma byvaly opustil,soaval s inymi,ja som to zistila az neskor a on mi stihol k tomu vsetkemu darovat este aj zapale,ktore vsetko skomplikovali... teraz som po 2rokoch v 24tt,den co den prezivam strach,sledujem sa,vsetkeho sa bojim a casto placem a placem. Do kociku na ine dieta sa doteraz nedokazem pozriet s radostou.
@miriam1983 oh tak to mi je ľúto.....ja mám šťastie že manžel je stále pri mne.....a keď si myslím že je všetko ok tak si spomeniem aki boli všetci šťastní z tej noviny a je to spat
@spurky ja som to teraz nechcela nikomu hovorit. Az do konca. Ale ludia sj to vsimnu a ako hlasne truby a uz tk vie plno ludi a ja skm z toho uplne na nervy. Hrozne sa bojim...
@miriam1983 ja by som na tvojom mieste vyhladala odbornú pomoc, aby si to spracovala, keď tým tak veľmi trpis! Držím palce. Všetko dobré
@mikema ha som si nepytala radu a ani sa nestazovala!
@miriam1983 prepáč, nemyslela som to zle. Z tvojej správy som mala pocit, že veľmi trpis a bolo mi to ľúto. To je všetko.

keby si skúsila ešte iného lekára?