Skúsenosti s príznakmi v ranom tehotenstve
Ahojte baby. Som 8tt+4 a ani neviem že som tehotná 😀 niekedy ma boli jemne podbruško a aj prsia no tie dnes prestali ale zilky na nich ostali. Niekedy dá len tak pýtam či je všetko v poriadku a obkľúčuje ma strach. Poznáte to? Je tu niejaka taká ešte?😀
@domkaw ja som mala také prvé tehotenstvo, pri druhom mi bolo prvé mesiace trošku zle ráno, ale nič čo by nezachránil cukrík 😅.. takže ber to tak, že si jedna z “vyvolených”
každé tehu je iné... ale aj ja som patrila k tým vyvoleným... najmä pri dievčatách som to mala.
@domkaw jaaaaa som 8TT ani nevedela, ze som tehotna 🤣🤣🤣 este aj menses som mala. Cele tehu ukážkové a prajem take kazden zene. Ja som mala opacne pocity. Ked ma nic neboli a vsetko ide ako po masle, vtedy je to dobre a drobatko som chvalila. Potom v 9 mesiaci ako mi zacal tlacit na mechúr, to som uz hundrala, ze tolko musim chodit cikat, ze pod uz von. Moje drobatko este ani pri porode mi neprinieslo ziadne bolesti. Odtiekla voda doma, zaplavil ma hormon stastia a cakala som na pôrodníka 4 hodiny v nemocnici. Cely cas ziadna bolest. Mala som kvoli chrptici indikovaný cisarsky, Cize cakanie na cisarsky so šťastím. Akoze doteraz si pamatam ten krasny pocit co som mala. Zahod starosti a uzivaj si radosti.
@domkaw neboj sa ja som 8+5 dnes som bola u doktorky na 2 kontrole a pýta sa či mam dajake zmeny po 2 týždnoch po prvej kontrole v tehotenských príznakoch vravím vobec 😂 ze stále mi nič nieje okrem únavy 😂 aj ja som sa bála že to neni v poriadku ale asi to je v poriadku maličke rastie to je základ a ja som v pohode 🙂 aj keď som kus chcela aby som mala v tehotenstve príznaky nak si to užijem ako sa patrí 😂😂
Poznam, ja som bola len unavena. Ta prava zabava prisla az posledny trimester.Hadam ti nechybaju nevolnosri.
Ja som nemala žiadne príznaky tehotenstva do 6 mesiaca 🙂 potom len pálenie záhy, nič viac ale tiež som riadne stresovala prečo mi nič nieje 😅

Je vela zien ktore priznaky nemali. Na tie sa ani netreba spoliehat