Slabé krvácanie na začiatku tehotenstva
ahojte baby....stala sa taka vec ze som si pred vcerom urobila test - dva a vysli pozitivne 😉 okolo obeda som zacala slabo krvacat-ziadne bolesti nic no a vecer uz som nemala nic... 😒 meskaju mi asi 10 dni ...volala som mojej dochtorke -pravda ma dovolenku ale povedala ze mam buduci tyzden prist na vysetrenie,a povedala mi ze v zaciatkoch to sa stava ze sa nemam bat...nemate nejaku skusenost????? ☹
Na sone lekar videl len ges. Vak ze mozem byt na zaciatku 5tt o 3tyzdne idem na kontrolne sono. Vcera som zacala trochu spinit a dnes rano tiez niejeto velmi je to len na papieri kusok. Moze ist o potrat?
@snehuliacik29 ono je to tazko povedat, skor nejaky doktor ti nato odpovie, ja som mala tiez v 12tt taku bodku, ci ciarku na papieri, a dr. mi potvrdila ze to bolo iba cistenie, ale urcite navstiv lekara
ahojte podobne mam aj ja špinenie ms sa mala dostaviť 4.10. ale došlo špinenie 1.10. už deviaty den len špinim testy su negativne ,zajtra idem k gynekol. 😒
@marcopollo drzim palce...ja som mala dostat vcera a od dnes slabo krvacam. V nedelu som mala slabucko pozityvny test. Zajtra rano skusim opät ci tam nieco bude. Ta neistota je najhorsia. Musime mysliet pozitivne ;)
@duska35 bola som u gynekolog. mam smutne spravy mam zase cystu a nie tehotenstvo ☹
@marcopollo ja mam tiez smutne...krvacam silnejsie, takze ak tam nieco bolo urcite to nevydrzi 😔.Moj manzel ma velmi podporuje a snazi sa ma napriek vsetkemu rozosmiat...verim, ze to dietatko k nam obom cochvila pride 😉...drzim palce nech cysta rychlo zmyzne ✊
@duska35 to mi je luto aj ja ti držim palce nech nam to vyjde 😒
@dominika205 ahoj dominika mohla by som sa ta spitat teda ako di dopadla lebo ja som tiez v anglicku a tiez musim cakat az do stredy pokim mi spravia scan.
Dakujem
Ahojte neviete poradit mam mykozu beriem aj čipky každý vecer mávam ruzovy slabý vytok dnes ho bolo viac som v 7 tyzdni viete mi poradit co mam robit ? V po delil bolo babo v poriadku v pondelok idem zas na kontrolu
ahojte baby. dnes rano ked som sla na WC som si vsimla na nohavickach trosku krvi uz zaschnutej, na papieri som nic nevidela a teraz zatial ani kvapka, nic, len vytok ako vzdy. Som asi v 8-9tt a v tomto case by som mala mat ms. Moze to byt aj tym? Mam ist na pohotovost aj ked uz momentalne nekrvacam? Brucho ma boli ako zvycajne a ine problemy nemam. Dakujem
@ejlin90 ahoj mne sa stalo nieco podobne. Asi v 12tt na toaletnom som mala trosku krvi. Zlakla som sa. Isla som k lekarovi hned. Vysetril ma, bolo ok. Predpisal mi duphaston na vkladanie. A viac sa to nezopakovalo. Par dni som.bola v sttese ze co ak sa to vrati. Hlavne hned nemysli na zle. Mysli dobre. Ale k lekarovi/pohotovost by som isla. Budes kludnejsia. Drzim palce
@moncici7777
@najbach
@mattkapd vdaka baby. no je pravda, ze vcera som sa riadne nahanala v praci, mam stresove zamestnanie, sex som vcera nemala. Behnem poobede teda na pohotovost pre istotu.
@ejlin90 napis ako si dopadla 🙂
@moncici7777 je to MA, zajtra ma caka kyret ☹
@ejlin90 tak to ma mrzi :( Drz sa
@moncici7777 stava sa... vdaka
Ahojte .... chcela by som sa len poradiť .... som po hormonálnej stimulácii a hcg mi pomaličky stúpa ... už je 886..... ale dnes som začala slabo špiniť a hned som volala lekárovi či mám prísť ale len mi povedal že mám brať o jednu tabletku viac ( progesteron 200mg) ..doteraz som brala 3x1 a teraz 4x1 ...... plus si pichám fraxiparine už 8 deň .... dakujem za každú radu
@danielita1205 podla mna to je ok, slabe krvacanie nevadi, ja som tiez po IVF
@1veverica ja som nemusela našťastie isť na ivf ale iba hormónmi ovplyvnili a našťastie sa to podarilo ...... ešte na sone nebolo nič vidieť ale po tretej krvnej skúške bolo hcg 886 .....
@danielita1205 pockaj si na sono ked uz uvidia srdiecko bude to vsetko zazehnane. Ja som sice nemala taky problem, ale moja segra mala normalne ms do 6mesiaca, akoze nie silnu ale stale v case ms krvacala tak slabucko
dakujem akurát dnes idem k nemu tak uvidíme .....
Ja neviem ci to tu este funguje ale mam otazku.mam 5dni do mrchy,plodne dni sme vyuzili tzv maximalne😊10dni ma boli brucho ako ked mam dostat ms az tak ze som sa rano vzdy zlakla ze lezim v krvy,nafuknuta som ako balon,prsia o pol cisla vacsie,BT je celu dobu37,2.ako vsetko ok lenze dnes ma doslovne zlozili krce a zacala som krvacat.sice nic velkolepe ale predca.hnede,sem tam cervene ale tak ma boli brucho ze ledva stojim.by ma zaujimalo co si myslite?hlavne ked BT vobec rano nebola zmenena.a na test je podla mna skoro.
@zlobko ahoj, ja som v case "menzesu" mala hrozne krce ale teda nekrvacala som, ale tie krce boli brutalne. Po tyzdni som zistila že som tehotna a asi týžden nato som zacala slabucko spinit, nastastie to po case preslo a krpec sa udrzal. To krvacanie u teba može byt take to spinenie pred menzesom. Ale tak teda nepomože nic iba este par dni vyckat, pripadne si kup citlivy test a skus s nim sa otestovat z ranneho mocu. Ale poznam jednu babu co mala v case menzesu spinenie 2 mesiace za sebou a bola tehotna

Ahojte baby dufam ze tu nikoho neurazia moje intimnosti pisem tu prvy krat a potrebujem poradiť...včera ma moj manzel masturboval a pocas toho som zacala krvacat myslela som si ze ma nechtiac poskrabal ale ked som sa sama dotkla krcka maternice vysli mi niejake hrudky ako pri menstruacii ked sa slabo odlupuje sliznica nemala som ziadne bolesti krvacanie trvalo max. Minutu dve po chvili uz vytekal len slabucko hnedy vytok nemam ziadne bolesti no bojim sa co to moze byt volala som svojej gynekologicke no ta ma objednala az na 12 jula prosim vas poradte mi niekto