icon

Slabé krvácanie na začiatku tehotenstva

1vera1
4. jan 2012

ahojte baby....stala sa taka vec ze som si pred vcerom urobila test - dva a vysli pozitivne 😉 okolo obeda som zacala slabo krvacat-ziadne bolesti nic no a vecer uz som nemala nic... 😒 meskaju mi asi 10 dni ...volala som mojej dochtorke -pravda ma dovolenku ale povedala ze mam buduci tyzden prist na vysetrenie,a povedala mi ze v zaciatkoch to sa stava ze sa nemam bat...nemate nejaku skusenost????? ☹

Strana
z5
zlobko
3. apr 2017

Kondaska1 dakujem😊.ale predca sa neudrzalo a biochemicky potrat zacal.nastastie uz som po len to neskutocne dlho trvalo a este som aj 4kila schudla.takze momentalne ideme zas skusat.uvidime.vzhladom na vek som aj ratala ze to nebude uz jednoduche ale skusit treba😊

sisa203
4. apr 2017

Prosim zienky mate skusenosti s krvacanim v 7.tyzdni, ktore skoncilo pozitivne? A ake silne bolo? Dakujem pekne

tinkafe
7. apr 2017

@sisa203 ahoj ja som špinila teraz 2x, prvý krát 6/7 týždeň, druhý krát v 9 týždni a teraz som v 14 tt, a vsetko je OK. Bolo viditelne na toaletaku aj nohavickách, hneď som išla na kontrolu, kde na UTZ bolo vidno ranku v okoli. Dostala som lieky a zvladli sme to 🙂 Ale mam za sebou jeden spontanny potrat, ktorý začal špinenim. Treba ist k dokimu, vitaminy, magnezium, maximalny pokoj a verit ze vsetko bude OK 🙂 Držím palce, aby ste to zvládli

blue_eyes
13. apr 2017

zeny ja neviem co tu riesite....kazdy normalny gyndos/gynda Vam povie ze krvacanie akekolvek...nie je v tehu normalne..a treba s tym ist hned k lekarovi....MK Vam nepomoze..

rena888
17. apr 2017

@minus06 Ahoj viem ze je to stary prispevok ale zaujimalo by ma ako si dopadla.

dejna31333
19. apr 2017

Ahojte som v 8tt+5 a vcera vecer aj dneska mam na tampone ciru krv ☹ bojim sa...moze to byt nieco zle?

tranquillo
19. apr 2017

@dejna31333 už včera si mala utekať do nemocnice. Je možné, že to nie je nič vážne, ale môže to byť aj niečo zlé. Nepíš na koník a šup šup smer nemocnica.

blue_eyes
19. apr 2017

@dejna31333 ano moze to byt nieco zle...chod k dokymu

dejna31333
19. apr 2017

@tranquillo Ale na intimke nemam nič iba asi ''normalny vytok'' iba na tampone je to take krvave

tranquillo
19. apr 2017

@dejna31333 každý doktor ti povie, že krvácanie v tehotenstve nie je normálne. Môže to byť niečo, s čím sa dá niečo spraviť a tehotenstvo bude pokračovať normálne, ako napríklad hematom, prasknuta cievka, nízko položená placenta atď, ale môže to byť aj začínajúci alebo už prebiehajúci potrat. Ale čo to presne je, ti tu nepovie nikto. Povie ti to len doktor po ultrazvukovom vyšetrení. Osobne teda "obdivujem" tvoje nervy, ja som po špinení alebo krvácaní bola do hodiny v nemocnici.

rena888
21. apr 2017

@tranquillo Teras mi zatial krvacanie preslo,ale zasa mi je strasne moc zle stale vraciam😢😭😢😭😢

tranquillo
21. apr 2017

@rena888 a u lekára si bola?

rena888
24. apr 2017

@tranquillo Ahoj ano dnes a vsetko som mu povedala lebo aj vraciam a dost😥dal mi lieky a lezim.

tranquillo
24. apr 2017

@rena888 a malé sa drží? V ktorom si týždni? Čím bude babo väčšie, tým to bude lepšie ;)

terzka123
20. sep 2017

Baby poremujem pomoc dnes dr .potrvdil tehotestvo som v 5 tt a 2 dni opčas mam take spinenia hnede a nekedi aj ruzovkaste neboli ma nič len tie spinena ma ptrapuju 😢

rena888
20. sep 2017

Neboj mozno to prejde a ja som spinila a polezala som v nemocnici

terzka123
20. sep 2017

@rena888 , a ako si spinila do kedi a ako

rena888
3. okt 2017

Fu ja uz presne neviem,ale to bolo.len jeden den trosku a potom v nejakom 7tyzdni som krvacala velmi cervenou krvou,teras som uz 30t ale stale mam tazkosti zasa ine😢

dominika205
5. okt 2017

@adalili no poslali ma domov s tym ze je to urcite potrat a ze mam dufat ze to same sa vyplavy aby som nemusela chodit na zakrok a aj tak bolo do rana som mala hrozne bolesti a rano to aj vyslo von....bolo to hrozne aj to zaobchadzanie aj proste vsetko co sa tyka zdravotnictva potom neskor otehotnela som zase aj rodila som v UK ale zase ma nechali sa trapit 3 dni v bolestiach a nakoniec som aj tak sla na cisarsky a teraz uz mam 5 mesacnu Melissku🙂

terzka123
6. okt 2017

Baby poviem vam moj pribech mala som uš akolo 7 alebo 8 potratov a ten posledni bol asi pred apol mesiacom ja som mala teres naposledni take miernie spinena a potom prisli slabe krvacania a bola som u .dr povedal ze moze to biť .ok do 14 tt a napokon som bola na sono v 6 tt a nebolo.nic vidno ani❤ nic vobec a ten den som prisla doma zobrali mi krv na hcg bola niska a zase o dva dni sola aš na 28 hcg a v teň ďeň som aj potratila ani som nkrvalacala vela len troška baby nepocenite nič ani spinenia nežnači nič dobre

lily1983
6. okt 2017

Ja som špinila.od začiatku tehu až do nejakeho 9tt.povedala.som to aj dr a neriesila to lebo všetko bolo inak ok na kontrolach.a preslo to same.moze to byt vselico..lekar to vie asi najlepsie ..teda mal by vediet.

katkamajzelova
17. okt 2017

Ahojte mamičky, som cca v 3tt a mám krvácanie. Bola som dnes u lekára dal mi duphaston a nariadil klud to Som nemala ale kŕče ktoré mi pred chvíľkovú začali. Máte niektorá skúsenosť aj s týmto? Ďakujem

rena888
17. okt 2017

Ano ja som to zazila az 3krat a 2krat to dopadlo neuspesne a teras som 32tt a mam zasa bolesti uz nech to mam za sebou lebo mam len depresie stoho co sa len vsetkeho bojim

katkamajzelova
17. okt 2017

Zdá sa mi že krvácanie ustupuje aj kŕče. Tak som zvedavá na kontrolu mám ísť o týždeň. Neviem sa dočkať aby si vedela ako som na tom 😏

rena888
18. okt 2017

@katkamajzelova Tak ti drzim palce,je to tazke aj na psychicku😢

dominikadisturco
29. jún 2019

Ahojte, posledný menzes som mala 27.5 cyklus mám 28dnovy, čiže mrcha mala doraziť 23, nedorazila, 1test bol pozitívny už v deň keď mala mrcha prist.Teraz mám ostatné testy jasne pozitívne ale začala som krvácať...včera to bolo hnedé slabé spinenie cez deň, večer to bolo trochu cervensie tak som išla na pohotovosť...sestrička ma vysmiala že to mi určite prišiel menzes že to ešte vlastne tehotná ani nie som...prišiel dr.pozrel ma samozrejme nič nevidel lebo som tehu krátko, nič nepovedal predpísal ascorutin a odišiel...otras...vysmiali ma a pritom mám testy jasne pozitívne. Ráno som zase spinila, ale teraz večer to už vypadá ako slabý menzes, čerstvá krv, bez akýchkoľvek bolestí. Som zmätená, ist zase na pohotovosť?alebo čakať alebo čo vlastne..je to začínajúci potrat? Alebo je to normálne? 😣😣😣😔

babetecko
13. aug 2020

Čaute baby ja tiež krvacam ale dosť a dosť sa bojím tak som išla na pohotovosť a nechali ma v nemocnici snáď mi pomôžu.

janapompova
20. feb 2021

@tul1p ak sa smiem opýtať koľko dní ste krvácala ?

janabila22
16. jan 2023

Čaute baby som tu nová mám taký problém že meškál mi dva Ana druhí deň po obede slabé krvácanie môžete mi poradiť či som tehotná alebo nie ďakujem za odpoveď

Strana
z5