Slabnutie čiarky na tehu teste v 5+0tt.
Ahojte podľa ms by som mala byt v 5+0tt.. Mešká mi ms 7 dní. Čítala som tu už asi všetko ale chcem od vás skúsenosti ak ste zažili niečo podobné.. Tie co už dlhšie sa snažíte pochopíte moje obavy. Po vyše roku sa mi podarilo otehotnieť no v júli 2019 moja dg bola anembryola. Samozrejme následne bol kyret. Teraz som zistila ze som tehotná opäť co ma potešilo a verila som ze sa ta dg nezopakuje. No žiaľ mam iný problém. Testovala som od MS každý druhý deň a ciarka silnela. Síce pomaly ale silnela. Včera som začala spinit. Na usg nič ešte nevidel keďže to bolo 4+6tt a pichol mi injekciu a dal duphaston a ascorutin. Spinenie v noci prestalo no ako som ráno prišla do pohybu opäť začalo ale je to slabé nič intenzívne ani veľa. No dnes som urobila len zo zvedavosti test a ciarka je slabá oveľa ako ta pred dvomi dňami. K Dr idem pondelok na krv a kontr.sono... Som na nervy a rada budem za vaše podobne skúsenosti keďže do pondelka veeeelmi ďaleko. Ďakujem
@misscelaneous testujem už 9 dní. Od 1 dňa pred ms. Krv mi vezme až v pondelok a aj ďalšie sono urobí. No budem radšej za biochemicke ako mmt😏
Ahoj,cyklus maš pravidelny? Možno sa ti posunula ovulácia a to špinenie mohlo byť uhniezďovanie.Každopadne držim palce aby to dobre dopadlo 👍
@tina2213 a ešte ma napadlo,aby si skusila mamatest ten ma viac farbiva.Alebo potom digitalny ten ti pekne ukaže aj tyždne.
A ja som mala tiež špinenie ale len take jednorazove a to bolo 6+8tt.Lekar mi k tomu nič nepovedal,sono bolo v poriadku.Ale niekde na nete som čitala že špinenie v tehu zvykne byt v čase kedy mavaš ms.
@tina2213 v akom case testujes? Hned z rana alebo neskor? Ja by som skusila iny test a iny cas. Ale 9dni je uz dost na to, aby silnela ciarka. Ja dom pri prvom tehu nemala skoro ziadnu ciarku az pokial som nekupila clearblue. A teraz druhe tehu mi meskalo asi 3 dni a take grube kolajnice
Skus ešte nepiť od večera a ráno hneď prvý moč, možno bude pekná silná 🍀... Možno máš zriedený moč. Ja by som urobila digi test, ten ukáže. Držím moc palce, nech to dobre dopadne 🙏💖
Tak baby ďakujem za podporu. Pridám teda ako to dopadlo ak by niekto v budúcnosti čítal tuto diskusiu s podobným problémom. Hcg z krvi bolo nízke a lekár teda kázal vysadiť lieky ( duphaston a ascorutin) následne sa mi do dvoch dni od vysadenia spustila normálna menštruácia. Tak sa budeme snažiť znova.
Joj,až teraz som prečítala ako ti to dopadlo :( tak veľa šťastia do budúcna ti aspoň prajem,nech necakas dlho 😊😊

@tina2213 ako dlho testujes? Ak by to bolo ze tri dni tak by to nebolo stratene ale ak to je viac, nevyzera to dobre. No stale su to len testy, na krvi si nebola asi?