Slabo hnedý výtok v 5 týždni

majus28
26. okt 2012

ahojte zienky, podla menzesu som asi v 5 tt, este ma len caka ultrazvuk, otehotnela som po 3,5 rokoch, po inseminácii.. vcera som zaregistrovala slabucko hnedý výtok, ale prestalo to.. vkladam si utrogestan..je to v poriadku ak to bolo len chvilu a preslo to? nebol to nejaky hrozne krvavy vytok.. dakujem krasne za odpovede...

nizoe
26. okt 2012

mne sa slabo hnedý výtok vyskytol zatiaľ dva krát, vždy som šla na pohotovosť, aby som zistila, čo sa deje...asi by som to nenechávala na samoliečenie...každý deň sa kontrolujem a mám obavy, ono prvý trimester sa telo asi vysporadúva s novým stavom, predsa je to veľká zmena...prajem ti aby všetko bolo v poriadku a gratulujem k požehnanému stavu 🙂

majus28
autor
26. okt 2012

@nizoe dakujem 🙂 a ty si v ktorom? volala som svojmu lekarovi ci mam prist, tak ze ak to bolo len chvilu a nevratilo sa to zatial, tak len lezat a pockat na ultrazvuk.. a mam si kupit ascorutin.. cez vikend budem lezat aj v pondelok si beriem dovolenku a v utorok sa uvidi ci je vsetko ok..

tweete
26. okt 2012

Ahoj majus28, nelakaj sa, ja ked som bola pri prvom tehotná tak som špinila a dosť tak asi v 8 tt. a nič sa nestalo, tiež som mala nasadení ascorutin. to vačšinou býva pri prvom tehotnestve, vraj pokial to niejej krv tak je dobre. Teraz som druhý krát tehotná v 16 tt a ani som nespozorovala prvé tri mesiace ako utiekli bez komplikácii. Drž sa a hlavne nestresuj pokial to bolo len špinenie žiadna krv a ešte k tomu to už prešlo tak bud v klide. Užívaj si to a raduj sa tiež sme pri prvom boli na IVF a druhé sa podarilo na prvý šup🙂

syssa
26. okt 2012

Ahojte, ja som v 7tt. a v 6tt.som začala mať tmavo hnedý výtok ☹ a tak som sa išla radšej ukázať k doktorovi, ktorý pri vnútornom sone zistil, že mám hematóm. Tak mi zvýšil dávky Duphastonu. Kamoška to tiež mala, jej dal aj Ascorutin. Chce to viac odpočívať a hlavne nezdvýhať nič ťažké. Do týždňa že by to malo prejsť. Lekár mi povedal, že časť sa vstrebe a časť víde von.

majus28
autor
26. okt 2012

ahojte, volala som teraz pre istotu aj doktorke do CAR, tak ze aj tie hodnoty HCG nie su velmi vysoke, tak mam prist uz v pondelok a skontroluju to znova.. myslela som si stale ze ked sa raz dozviem, ze som tehotna, tak sa budem len vytesovat, ale zatial sa to neda.. :(

majus28
autor
26. okt 2012

@syssa uz si pocula aj srdiecko?

nizoe
26. okt 2012

@majus28 ja som to mala dva krát spojené s hematómom, ale mám aj nižšie uloženú placentu, tak neviem, či to nemá aj s tým súvis....tiež som brala ascorutin a duphaston...momentálne začínam 16ty týždeň...bojím sa, že sa to bude opakovať, ale nemôžem na to myslieť...hlavne veľa odpočívaj a treba veriť, že všetko bude dobré....je pred nami ešte dlhá cesta ale musíme to zvládnuť 🙂

majus28
autor
26. okt 2012

@nizoe no asi tak.. dnes som este v praci, ale o druhej idem domov a nariadujem si klud a oddych.. musim vydrzat do pondelka a uvidim co mi povedia..

matozazzo
26. okt 2012

Ja som mala len trochu hnedy vytok v 9. tyzdni, bolo to vo stvrtok, vravela som si, pockam, v piatok tiez trosku, sla som ku gynekologovi a ten mi po sone povedal, ze plod sa nevyvija, ze nebije srdiecko :( o 3 dni som potratila, nechcem strasit, ale chod radsej k lekarovi, aj ked srdiecko zacina byt vidiet az v 6-7 tyzdni (ci bije).

milanova1
26. okt 2012

Ja som tiez mala slaby krvavy vytok, okamzite som isla som lekarke a dala mi Dufaston. Pomohlo to dcera ma teraz 7 rokov 🙂. Pri druhom tehotenstve to bolo podobne, avsak som cakala, pretoze tomu predchadzalo ochorenie a velmi silne antibiotika v case, ked som este nevedela, ze som tehotna... a tak to aj dopadlo. Pri tretom tehotenstve mi dala lekarka hned Dufaston a "Cicuska" ma teraz dva roky. Jedine odporucanie: bez lekarovi, alebo na pohotovost.

majus28
autor
26. okt 2012

joj zienky, ked som mu volala, tak len mi kazal si kupit ascorutin a zvysit davku utrogestanu.. a az v pondelok mam prist.. ak sa cez vikend nic nestane..

syssa
26. okt 2012

@majus28 ano tento pondelok keď som tam bola ohľ.hematomu, tak sme s lekárom na okamih uvideli aj srdiečko

tonita
26. okt 2012

Ahojky majus,
ja som tiež začala mat hnedy vytok v 5 tt tak som hned isla na pohotovost pozrel , ci je vsetko ok. nasadil liecbu a beriem este stale som v 9tt. Najprv som mala pocit, ze sa nic nejako nedeje, vytok stale bol az tu na modrom konikovi som sa docitala,ze je super pit aspon 3x denne citronovu vodicku a cuduj sa svete pijem ju doteraz a je vsetko ok🙂)))
Tak drzim palce teraz urcite kludovy rezim, ascorutin a citronovu vodicku🙂)))Drzim palce

majus28
autor
26. okt 2012

@tonita jej no pekne 🙂 a ten ascorutin.. kupila som si, ale mozem aj bez toho to brat aby mi to povedala doktorka z CAR? ja beriem utrogestan, ten je tiez na udrzanie.. a dnes mi doktorka zvysila davku..

adush123
20. apr 2013

@tonita ahoj, pitie citronovej stavy (vytlaceny citron s vodou) pomaha??? ja mam hnedy vytok cca 6 dni a stupnuje sa to,beriem vsetky lieky co mozem brat teraz.

pingu1
20. apr 2013

spinenie na zac je upne ok

tuqanqa
21. apr 2013

Ahojte kocky, dneska asi pred hodinkou jsem mela na kalhotkach ruzovo-hnedou skvrnku a minimum jsem utrela toaletnym. Dnes mam 5+4. Citim se dobre jen sem tam jemne pichnuti v podbrisku ale to uz citim cca 2- 2,5 tydne. Prepocitala jsem si kalendar a za normalnich dnu a cyklu bych dneska ovulovala. Velmi se bojim zda je vsechno ok. Dnes je nedele a na sono jdu v utery poobede. Mam jit na pohotovost nebo pockat do uterka?

tuqanqa
22. apr 2013

@adush123 a jsi na PN ci chodis stale do prace. V nedeli jsem mela malo skvrnku na kalhotkach a dneska je to malilinko zlute...a zitre uz konecen jdu k Dr. jen bych nechtela byt na PN ale jeste chci pracovat no malinke je prednejsi...

pirhina
26. apr 2013

ahoj ja som v 8 tyzdni a tiez som pred par dnami spinila velmi som sa zlakla lebo uz som po 2 potratoch a vzdy to zacalo spinenim ale bola som u doktorky a vyzera to v poriadku lezim uz par dni a uz je to dobre ani nespinim

adush123
26. apr 2013

no tak ja vas baby opustam, v nedelu som skoncila v nemocnic, v utorok spontanny potrat po nom kyret... ☹

pirhina
27. apr 2013

@adush123 no to mi je luto nabuduce to vynde neboj ja sa modlim aby to mne vyslo

adush123
29. apr 2013

@pirhina dakujem,,,uvidime,,,mam velky strach.

pirhina
29. apr 2013

@adush123 to je tvoj prvy potrat?

adush123
30. apr 2013

@pirhina ano a verim ze i posledny...

pirhina
30. apr 2013

@adush123 presne treba mysliet pozitivne a netrapit sa kvoli tomu priroda si to sama zariadi

adush123
2. máj 2013

@pirhina ved sa snazim,,,a hned ako to bude mozne skusime opat 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre