icon

Slabý krvavý výtok v 10 týždni

milaada
8. feb 2013

Dnes nám začal 10tt,ráno som šla na malú a bolo všetko o.k. o hodinku som šla na veľkú a keĎ som sa utrela mala som krvavý výtok.stalo sa mi to už v 6tt bola som na pozorov.v nemocke,tam mi dali len duphaston a jednu injekciu.Volala som dnes dr. a nedvíha tel.Teraz keď sa utriem tak je to také už hnedé skoro žiadne.snáď to bola len nejaká cievka.....ascorutin mi dávali v nemocke,teraz ho neberiem ale asi zbehnem do lekárne po ňho.Len nech je všetko o.k.

sissika
8. feb 2013

@milaada ked to nie je cista krv, tak nestresuj ... a neber tabletky, ktore ti lekar neodporucil, je to chemia, moj nazor

marulka83
8. feb 2013

@milaada na tvojom mieste zajdem na pohotovost. Drzim prsty a daj vediet, ako to dopadlo.

janicka83
8. feb 2013

@milaada ja by som tiež šla na pohotovosť, radšej zbytočne a poležať si na pozorovaní ako by malo byť neskoro...z vlastnej skúsenosti to píšem

livocka21
8. feb 2013

aj ja by som sla radsej do nemocnice...drzim palce 🙂

denask1234
8. feb 2013

@milaada neberies ani duphaston?

emakiki
8. feb 2013

len nestresuj, aj mne sa to stalo a dvakrát, hneď ako sa dalo išla som k doktorke, predpísala mi duphaston a bolo to OK...ale na pohotovosť to nie je... keď to nie je časté alebo dlhodobé neboj sa...

milaada
autor
8. feb 2013

@emakiki no mne sa to prvý krát stalo pred 2týždňami bol víkend tak sme hneď utekali do nemocky tam na mňa divne čumeli lebo tiež to bol len taký výtok ale dali mi injekciu a nechali ma na pozorovani 2 dni.Potom mi nasadil dr.duphaston 3xdenne.Beriem ho stále len dnes sa to zopakovalo znova ale už má zase normálny výtok,odišlo to len som sa veľmi zľakla že čo to.môjmu dr.som sa nedovolala,ležala som celý deň a mám monitor na tlkot srdiečka tak som počúvala a našťasti bilo...keby sa to spustilo alebo niečo hneď bežím aj keď o pol noci do nemocky,ale dúfam,že sa touž nevráti,keď som bola v nemocke vraveli,že mohla cievka nejaká prasknúť tak čo ja viem....

emakiki
8. feb 2013

aj mne sa to stalo az ked som uz nemohla ist k doktorke... ale na pohotovosť som nešla... počkala som na pondelok a uz aj k doktorke... ked to uz preslo tak je dobre... ak by sa to zopakovalo a bolo to silnejsie tak chod radsej na pohotovost... zatial radsej lez a davaj si pozor... nie som doktor, to je len moj nazor...a moja skusenost... drzim palce aby to nebolo nic vazne... 🙂
PS: prečo maš ten monitor?

gabuci
8. feb 2013

@sissika však Ascorutin to je vlastne silnejší vitamín C.Ja ked som bola tehu tak mi doktorka to dávala tiež.