Slová gynekologičky. Je to normálne?
Bola som na potvrdeni gravidity v 7 tt. A huraa bolo to tam, aj slzicky boli a taak..a zrazu p. doktorka ano "dnes ste tehotna ale zajtra to uz nemusi byt pravda". Ja akoze chapem ze pri mojich predch. problemoch /MA, myomektomia/ treba dat vediet ze je tam riziko ale takto? Paradne ma vystresovala, tak neviem som precitlivela alebo je to normalne?
@dadusssik Si len prehnane precitlivená, ale neboj sa, všetko bude ako má byť. Vieš, ty to prežívaš, je to tvoje, resp. vaše vytúžené dieťa, ale lekárke je to jedno. Vieš, lekárov je málo, pacientov veľa, tak sa nečudujme. Oveľa horšie diagnózy oznamujú s kamennou tvárou. Myslíš, že by inak mohli robiť túto prácu? Tie slzičky si si mohla nechať pre zdieľanie radosti s manželom, mamou, proste s blízkymi. Možno to ju naštartovalo, aby ti to povedala.
Nemusela to myslieť v zlom, lekári bežne hovoria do 12tt sa môže čokoľvek zo dňa na deň zmeniť .. a určite teraz aj hormony robia veľa , možno predtým by si to tak nebrala 🙂
@katarinapekna Ako inak, taka tema tu samozrejme uz bola 😀
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/prdite-pred-chlapmi-2/

Bez ohladu na to, aka je pani doktorka odbornicka, tento komentar BOL NEVHODNY a mohla si ho odpustit. Kazdy lekar by mal byt tak trochu aj psycholog a vediet co, kedy a ako povedat. Ked uz chcela upozornit na mozne riziko, mohla reagovat uplne inak. Napr. nieco v zmysle, ze tesim sa spolu s vami a dufam, ze vase tehotenstvo bude prebiehat bez komplikacii, ktore su caste hlavne v zaciatkoch.
Ale na druhej strane by som si az taku tazku hlavu z nej nerobila .... zavolala by som kamoske, alebo by som sa z toho vyspala.