Som po mimotelovom oplodnení a je vidno iba gestačný vak
Baby je tu niekto ako ja? som ivf ket a som vraj 5+5tt a podla ms som mala byt zaciatok 8tt ale lekar nic nevidi len dutinku ani zltkovy vacok nic.... zobral mi krv na hcg a zajtra mam vysledky a stredu mam ist vraj zas na utz moc sa bojim. je tu niekto kto bol v podobnej situacii a dopadlo to dobre? dakujem
@denulka85 ja si myslím to isté,hcg by nerástlo.tak pekne si vylož nôžky a oddychuj.bude to dobré,neboj 😉
@barboritta vsak to ze hcg rastie, nepametas si nahodou ake si mala ti vsak,?
@denulka85 mne nič nemerali.prvé krvné odbery som mala až omnoho neskôr
@barboritta a moja ruka vyzera ako keby som bola narkomanka 😖 ale vydrzime 🙂 ked ti merali tak ssi uz mala dost vysoke co?
@denulka85 nič mi nemerali,len tie klasické odbery čo sa robia na choroby a pod
@barboritta pekne, som velmio zvedava ako to cele skonci dufam ze stastnym koncom 😉
@denulka85 musíš len pozitívne myslieť
@barboritta snazim sa dakujem 🙂
@denulka85 😢 😢 😢 😢 😢 to ma mrzi 😢 ale neboj, zadarilo sa raz, zadari sa aj druhy krat, teraz mas telo nabudene na tehotenstvo, uz to bude jednoduchsie, daj si dva mesiace pauzu a na druhy krat sa urcite zadari 😉
my sme sa o to babo, o ktore sme prisli snazili vyse roka a dalsie potom prislo po troch cykloch...
@juranka chuda moje 😠 dufam ze nema anembryomolu to co ja som mala.... tak uz asi sancu nema? ked trocha spini tak nevadi ja som vobec nespinila az po kyretazi aj sa mi to zapalilo tak mam antibiotika ☹ a co jej povedali? ale hcg klesa? mne uz zacolo pomaly klesat pri konci 😢
@tilly ahoj...ja som práve pred 4dňami prekonala anembryomolu...veľmi sa bojím aby sa niečo podobne nezopakovalo. Dlho sa nám nedarilo, až po roku a pol som uvidela na teste dve vysnené čiarky...škoda, že radosť netrvala dlho:(..vy kedy ste sa začali snažiť po tom nepríjemnom zážitku?? ja by som chcela čo najskôr, dufam, že sa všetko rýchlo zahojí...myslíš, že teraz už by to mohlo ísť rýchlejšie?? veľa ludí hovorí, že telo je viac nabudené,to akože je plné hormónov či ako?🙂

@barboritta aj ja mam cyklus ako hodinky, v nemocnici ked som bola bola tam dr. co robila v care v brne pytala som sa jej ze od kedy pocitali tt ci od pm alebo od vkladu vraj od vkladu a mne od vkladu presne vychadzaju tt podla utz ze 6+4 vraj s tym sa nemusim zatazovat vraj vsetko sa moze dobehnut tak uvidime. mala som satstie na primarara lebo mne do papiera napisal dr. ze anembryomola tehotenstvo bez plodu ale vraj to by som mala bolesti a hcg by sa nezvysovalo ale uz klesalo