icon

Som po mimotelovom oplodnení a je vidno iba gestačný vak

denulka85
18. mar 2013

Baby je tu niekto ako ja? som ivf ket a som vraj 5+5tt a podla ms som mala byt zaciatok 8tt ale lekar nic nevidi len dutinku ani zltkovy vacok nic.... zobral mi krv na hcg a zajtra mam vysledky a stredu mam ist vraj zas na utz moc sa bojim. je tu niekto kto bol v podobnej situacii a dopadlo to dobre? dakujem

Strana
z6
denulka85
autor
29. mar 2013

@barboritta aj ja mam cyklus ako hodinky, v nemocnici ked som bola bola tam dr. co robila v care v brne pytala som sa jej ze od kedy pocitali tt ci od pm alebo od vkladu vraj od vkladu a mne od vkladu presne vychadzaju tt podla utz ze 6+4 vraj s tym sa nemusim zatazovat vraj vsetko sa moze dobehnut tak uvidime. mala som satstie na primarara lebo mne do papiera napisal dr. ze anembryomola tehotenstvo bez plodu ale vraj to by som mala bolesti a hcg by sa nezvysovalo ale uz klesalo

barboritta
29. mar 2013

@denulka85 ja si myslím to isté,hcg by nerástlo.tak pekne si vylož nôžky a oddychuj.bude to dobré,neboj 😉

denulka85
autor
29. mar 2013

@barboritta vsak to ze hcg rastie, nepametas si nahodou ake si mala ti vsak,?

barboritta
29. mar 2013

@denulka85 mne nič nemerali.prvé krvné odbery som mala až omnoho neskôr

denulka85
autor
29. mar 2013

@barboritta a moja ruka vyzera ako keby som bola narkomanka 😖 ale vydrzime 🙂 ked ti merali tak ssi uz mala dost vysoke co?

barboritta
29. mar 2013

@denulka85 nič mi nemerali,len tie klasické odbery čo sa robia na choroby a pod

denulka85
autor
29. mar 2013

@barboritta pekne, som velmio zvedava ako to cele skonci dufam ze stastnym koncom 😉

barboritta
29. mar 2013

@denulka85 musíš len pozitívne myslieť

denulka85
autor
29. mar 2013

@barboritta snazim sa dakujem 🙂

tilly
4. apr 2013

@denulka85 no ako???

juranka
4. apr 2013

@denulka85 ahoj, kamoska tiez ma nieco take, hcg jej rastie ale este stale nevidia v gestacnom vaku plod. ako to u teba dopadlo?

denulka85
autor
6. apr 2013

@tilly
@juranka ahojte tak vcera som bola na kyrezazi bola som vraj az 11tt 😔 😔 😔

tilly
6. apr 2013

@denulka85 😢 😢 😢 😢 😢 to ma mrzi 😢 ale neboj, zadarilo sa raz, zadari sa aj druhy krat, teraz mas telo nabudene na tehotenstvo, uz to bude jednoduchsie, daj si dva mesiace pauzu a na druhy krat sa urcite zadari 😉
my sme sa o to babo, o ktore sme prisli snazili vyse roka a dalsie potom prislo po troch cykloch...

denulka85
autor
6. apr 2013

@tilly dakujem pekne je to este tazke

tilly
6. apr 2013

@denulka85 viem, rozumiem ☹

juranka
6. apr 2013

@denulka85 a smiem sa spytat ci sa po tom dlhsom case aj objavilo to babo? ta kamaratka tiez stale len chodi chodi na sono, na krv a stale sa zda, ze tam nic nie je ☹

denulka85
autor
6. apr 2013

@juranka nie neukazalo 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 a mozno ked to vycistili mozno aj videli neviem len tolko mi povedali ze poslali to na histogiu... a kolkatom je? mne tvrdili cez sono ze to je 7tt a vcera povedali ze to bol uz 11tt

juranka
6. apr 2013

@denulka85 teraz je tusim v 7tt, ale hcg ma v norme a aj ten vak trosku rastie tak stale cakaju 😒

denulka85
autor
6. apr 2013

@juranka mne doteraz tvrdili ze to je 7tt a v nemocnici mi povedali ze to bolo uz 11tt drzim jej palce mne to tiez rastlo myslim vak aj hcg ale teraz od stredy mi to zacinalo klesat 😖

juranka
7. apr 2013

@denulka85 tak to je smutne 😔 drzim ti palce nech sa vam podari co najskor dalsie a nech je vsetko uz ako ma byt 🙂

denulka85
autor
7. apr 2013

@juranka dakujem a dufam ze aspon kamoske to vide a nedopadne podobne teraz kedy ide na utz?

juranka
8. apr 2013

@denulka85 az v piatok...

denulka85
autor
8. apr 2013

@juranka drzim jej palce

denulka85
autor
13. apr 2013

@juranka ahoj dufam ze kamoske sa ukazalo babetko myslim na nu aby aspon ona bola ok 🙂

juranka
13. apr 2013

@denulka85 hmmm, nakoniec neukazalo ☹ ani vacok uz nepodrastol a zacala aj sama spinit, takze hadam aspon na kyret nebude musiet ist, ked je to uz tak 😒

denulka85
autor
13. apr 2013

@juranka chuda moje 😠 dufam ze nema anembryomolu to co ja som mala.... tak uz asi sancu nema? ked trocha spini tak nevadi ja som vobec nespinila az po kyretazi aj sa mi to zapalilo tak mam antibiotika ☹ a co jej povedali? ale hcg klesa? mne uz zacolo pomaly klesat pri konci 😢

emma93
16. apr 2013

@tilly ahoj...ja som práve pred 4dňami prekonala anembryomolu...veľmi sa bojím aby sa niečo podobne nezopakovalo. Dlho sa nám nedarilo, až po roku a pol som uvidela na teste dve vysnené čiarky...škoda, že radosť netrvala dlho:(..vy kedy ste sa začali snažiť po tom nepríjemnom zážitku?? ja by som chcela čo najskôr, dufam, že sa všetko rýchlo zahojí...myslíš, že teraz už by to mohlo ísť rýchlejšie?? veľa ludí hovorí, že telo je viac nabudené,to akože je plné hormónov či ako?🙂

tilly
16. apr 2013

@emma93 ano ano, telo je nabudene na tehotenstvo, vacsinou to ide potom uz rychlo... my sme po cisteni pockali dva cykly, treti sme to este nesilili a potom to uz vyslo...

Strana
z6