Som tehotná?
Je to síce ešte skoro napaniku ale mešká mi menzes približne 2 dni.. nemám pravidelný Cyklus no mala predmenštruačne bolesti ako vždy no menzes neprišiel.. robila som si aj domáci tehot. Test s pastou (trocha zub. Pasty do pohárika a trocha mocu.. ak zmodra alebo začne bublat tak je vysoká šanca tehotenstva..) nezmodrala a nemôžem povedať že by bublala.. vyšla jedna jediná bublinka... no mám strach.. nemôžem si dovoliť dieťa tak ak by sa našla nejaká žienka a poradila mi niečo budem veľmi vďačná :((
Poprípade ako vyvolať menzes alebo ako zabrániť tehotenstvu 😪 návšteva gyn. Nebude mozna cely týždeň až do 3.septembra lebo som na dovolenke 😪
@nufikufi 2 dni ti meska? Nestresuj a ziadne take testy si nerob su to hluposti nestresuj a uzivaj si dovolenku 🙂 pokial si si s priatelom davala pozor a neisli naplno nemas sa coho baat
@matulik212 a ked tak si kup normalny test uz v lekarni alebo dm tesco
A co tak klasicky tehotensky test a nie hokusy pokusy?
zeny, v kauflande pri pokladni kupite tehotensky test za 1,99 Eur. Je to sice najlacnejsia verzia ale ukaze vam ci ano abo nie...sice na druhej strany zubna pasta stoji 0,69 Eur a mate vacsie balenie na viackrat pouzitie. kto setri ten ma 🙂 🙂 🙂
Ty mas kolko rokov? 15?
Ja som sa sem neprisla hádať a dokazovať si kto je inteligentný a kto nie. Slušne som sa opýtala a až jedna žena mi tu odpísala ako normálna žena nie s chuťou si niečo dokazovať. 🙂 mám 22 rokov a myslím si že je normálne mat pred niečim strach🙂
Vysvetlíš mi prosím tá čo si dosiahla tým komentárom s internetom ? Na to tu sú tieto diskusie aby sa tu ženy mohli poradiť a nie čítať urážky.
Aku chces vlastne od nas pomoc? Ako ti teraz mame zabranit v tehotenstve? A dva dni meskania nie je nic. Mne minule meskali 4 a nebola som. Ked budu mat prist, tak pridu aj s oneskorenim. Na vyvolanie moze pomoct fyzicka namaha, taka kde sa spotis a sa ti prekrvi maternica.
@nufikufi Ako ti uz bolo napísané-tehotenstvu sa zabranuje pred pohlavným stykom a nie po nom podobnymi "hokusmi" ake prevádzkujes. Po nom a ak je tehotenstvo nezelane je už len jedna cesta. Neviem co si na tom nepochopila. Nikto ta tu neuráža ale naozaj nemôžeš čakať, že pri niekom kto veri podobnym bludom nájdeš ine komentáre.😉
Ako hovorím.. nenašla som ani jeden supermarket v blízkosti a niesom autom.. nemala som doplusu test tak aspoň takto
@nufikufi tehotensky test s pastou??? to je ako pohlavie zo sody bicarbony. som v 8mom mesiaci a garantujem ti, ze podla tojo, co zjem a kedy sa vycikam, raz zbubla a raz nie - je to 50 na 50 .... tolko k domacemu testu.
ak mas paniku, sibni aj teraz do nejakeho nakupneho centra, co mas najblizsie a kup test. nic rozumnejsie ti tu nemozeme poradit ...
To je mi alchimistka teda...močovku mieša so zubnou pastou 😂😂😂 bože moj rozum jak domorodec doktorovi nejde test za 2€čka je problem kúpiť ale šejkovať debiliny problem neni
Preco si to neriešila v den "nehody"? Existuju tabletky "po'. Nie su sice 100% ale vo vacsine pripadov záberu a ušetria ta toho stresu. Teraz, uz ked si náhodou tehotná, uz ti neporadime nic. Ak neuvazujes nad interupciou. Drzim prsty, aby si nebola tehotna, ak to naozaj nechces. Mne na meskajucu menštruáciu pomohla cola, tonic. Tepla voda. Vyvolávaciu by ti este adinedal aj tak. Takze si nerob testy ktoré su vymyslené, ale kup za par eur v lekárni. To maju aj na dovolenke, pokial nie ste niekde na stanovacke. Pa
A inac, kludne to meškanie moze byt aj zo zmeny prostredia.

@nufikufi treba si kupit test v lekarni ci v dm, nebudes sice mudrjsia, ale budes vediet viac