Som tehotná?
Hýbe sa mi bruško trošku a vydáva tiché zvuky a ma častokrát bolý! Poradte mi baby, podľa vás som tehotná? Minulý rok som sexovala 2x tento rok 2x čo myslíte , to stačí nato aby som bola tehotná? Zvyknem mať depresiu a bolý ma srdce a cítim keby dieťa kopalo. sú to príznaky tehotenstva?
@katlenad naozaj podla teba? dakujem za rady ale jeden komentár ma nepresvedčí! ale prosím ťa ešte malá otázočka kde sa kupuje tehotenský test? a ako sa používa? ešte som ho nepoužívala! kde sa to blysko rimavskej soboty kupuje? tak tajomne by som si ho chcela kúpiť blýsko malohontskej!
Podla vas v ktorom mesiaci ste pohyby babatka by ste citili az 20 tyzdni
@lujza_ neviem som mladá a ked som netusila ze som tehotná tak som este bola velmi tenká ale už tieto príznaky cítim mesiac alebo viac mozno pol roka ale uz tri roky aj bez príznakov si myslím že som tehotná menštruácia mi mešká taktiež a môžme si tykať. ale prosím ťa ešte otázočka kolko stoji tehotenský test? ako ho kupim tajomne? furt je alebo iba niekedy to je v lekarni?
Test stoji do 2 euro
Byvaju tam dva m e vzdy vysli na stopercent
@adulienka11 neviem ale uz citim mesiac a nie som az tak tučná iba tak že to kazdy hovori takze asi som tehotná
A kedy si mala tento rok pohlavny styk
ešte sú otvorené lekárne? prepacte ale nekukam vobec hodiny. ako kupim ten test tehotenský po tajomky?
To by si musela mat styk s partnerom v januari ak citis pohyby
@adulienka11 v oktobri asi
Podla toho kde vacsinou do 18.00hod su otvoeene
no v oktobri minule ale teraz tak v tomto roku maji
V oktobri to by si uz isla rodit
@adulienka11 v maji
Tak to nemozes citit pohyby to si len 3 mesiac aksi tehotna
@adulienka11 byvas v rim.sobote? ked ano tak mi kup ten test . peniaze ti vrátim v obalke poslem cez postu neboj. nesrandujem ja nemozem ist von zatvorili ma doma lebo tusia ze som tehotná a nechali ma tu takze neviem si kupit tehotensky test. nesrandujem!!! ale dones na malohontsku 15 a zabal mi to a daj do schranky dordevič milan mácsová. prosim ako funguje tehotensky test?
len mi napis svoju adresu andulienka a vratim cez postu poslem
Ja som z Martina
@zuzanockamt ako to myslite ze najdlhsie
@adulienka11 vsak je to nejaky trol,ktory si robi srandu ... Omg
niekto tu pojedol vela vtipnej kase 😅
@zuzanockamt ano prosim hocikto kto je z rimavskej soboty chodte mi kupit test chodte do schrany na malohontsku 15 macsova dorevic milan potom mi poslite na tu adresu šek alebo tuto adresu a ja vam vratim baby cez postu poslem len prosim nesrandujem.
Ved hned sa mi to nezdalo
@adulienka11 viem prepac srandujem😀😀😀😀
ale ako sa používa tehotenský test? ako funguje? ako spravim stym test?
Baby, to fakt nevidíte, že si z vás robí srandu?
Tiché zvuky v brušku, tri roky príznaky cíti, na poštu ju pustia s obálkou, ale do lekárne nie, nevie, ako funguje TT, pritom v profile má uvedené, že má 24 r. a má už 8 ročnú dcéru... ja osobne jej neverím....
nerobím si srandu nie som skusena s tehotenskeho testu nikdy som ho nepouzivala fakt!