icon

Som tehotná?

veronika_180
6. júl 2018

Hýbe sa mi bruško trošku a vydáva tiché zvuky a ma častokrát bolý! Poradte mi baby, podľa vás som tehotná? Minulý rok som sexovala 2x tento rok 2x čo myslíte , to stačí nato aby som bola tehotná? Zvyknem mať depresiu a bolý ma srdce a cítim keby dieťa kopalo. sú to príznaky tehotenstva?

Strana
z2
katlenad
Autor odpoveď zmazal
veronika_180
autor
6. júl 2018

@katlenad naozaj podla teba? dakujem za rady ale jeden komentár ma nepresvedčí! ale prosím ťa ešte malá otázočka kde sa kupuje tehotenský test? a ako sa používa? ešte som ho nepoužívala! kde sa to blysko rimavskej soboty kupuje? tak tajomne by som si ho chcela kúpiť blýsko malohontskej!

lujza_
Autor odpoveď zmazal
adulienka11
6. júl 2018

Podla vas v ktorom mesiaci ste pohyby babatka by ste citili az 20 tyzdni

veronika_180
autor
6. júl 2018

@lujza_ neviem som mladá a ked som netusila ze som tehotná tak som este bola velmi tenká ale už tieto príznaky cítim mesiac alebo viac mozno pol roka ale uz tri roky aj bez príznakov si myslím že som tehotná menštruácia mi mešká taktiež a môžme si tykať. ale prosím ťa ešte otázočka kolko stoji tehotenský test? ako ho kupim tajomne? furt je alebo iba niekedy to je v lekarni?

adulienka11
6. júl 2018

Test stoji do 2 euro

adulienka11
6. júl 2018

Byvaju tam dva m e vzdy vysli na stopercent

veronika_180
autor
6. júl 2018

@adulienka11 neviem ale uz citim mesiac a nie som az tak tučná iba tak že to kazdy hovori takze asi som tehotná

adulienka11
6. júl 2018

A kedy si mala tento rok pohlavny styk

veronika_180
autor
6. júl 2018

ešte sú otvorené lekárne? prepacte ale nekukam vobec hodiny. ako kupim ten test tehotenský po tajomky?

adulienka11
6. júl 2018

To by si musela mat styk s partnerom v januari ak citis pohyby

veronika_180
autor
6. júl 2018

@adulienka11 v oktobri asi

adulienka11
6. júl 2018

Podla toho kde vacsinou do 18.00hod su otvoeene

veronika_180
autor
6. júl 2018

no v oktobri minule ale teraz tak v tomto roku maji

adulienka11
6. júl 2018

V oktobri to by si uz isla rodit

veronika_180
autor
6. júl 2018

@adulienka11 v maji

adulienka11
6. júl 2018

Tak to nemozes citit pohyby to si len 3 mesiac aksi tehotna

veronika_180
autor
6. júl 2018

@adulienka11 byvas v rim.sobote? ked ano tak mi kup ten test . peniaze ti vrátim v obalke poslem cez postu neboj. nesrandujem ja nemozem ist von zatvorili ma doma lebo tusia ze som tehotná a nechali ma tu takze neviem si kupit tehotensky test. nesrandujem!!! ale dones na malohontsku 15 a zabal mi to a daj do schranky dordevič milan mácsová. prosim ako funguje tehotensky test?

veronika_180
autor
6. júl 2018

len mi napis svoju adresu andulienka a vratim cez postu poslem

adulienka11
6. júl 2018

Ja som z Martina

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
adulienka11
6. júl 2018

@zuzanockamt ako to myslite ze najdlhsie

zuzanockamt
6. júl 2018

@adulienka11 vsak je to nejaky trol,ktory si robi srandu ... Omg

evaachesa
6. júl 2018

niekto tu pojedol vela vtipnej kase 😅

veronika_180
autor
6. júl 2018

@zuzanockamt ano prosim hocikto kto je z rimavskej soboty chodte mi kupit test chodte do schrany na malohontsku 15 macsova dorevic milan potom mi poslite na tu adresu šek alebo tuto adresu a ja vam vratim baby cez postu poslem len prosim nesrandujem.

adulienka11
6. júl 2018

Ved hned sa mi to nezdalo

veronika_180
autor
6. júl 2018

@adulienka11 viem prepac srandujem😀😀😀😀

veronika_180
autor
6. júl 2018

ale ako sa používa tehotenský test? ako funguje? ako spravim stym test?

miriam439
6. júl 2018

Baby, to fakt nevidíte, že si z vás robí srandu?
Tiché zvuky v brušku, tri roky príznaky cíti, na poštu ju pustia s obálkou, ale do lekárne nie, nevie, ako funguje TT, pritom v profile má uvedené, že má 24 r. a má už 8 ročnú dcéru... ja osobne jej neverím....

veronika_180
autor
6. júl 2018

nerobím si srandu nie som skusena s tehotenskeho testu nikdy som ho nepouzivala fakt!

Strana
z2