icon

Som tehotná a doktorka mi len tak predpísala Duphaston

13. dec 2022

Som tehu a dr mi to predpisala vraj pre istotu beriem, lebo sme sa dlho snazili. moja segra nebrala nic. Mam tie lieky brat? Mate skusenost? Dik

Strana
z2
olivierko229
13. dec 2022

Mme dali duphaston ked som zacala pri prvom tehu krvacat, brala som ho, tehu nedopadlo dobre, a ja som z toho duphastonu bola ..hm..emocne nestabilna. Pri druhom tehu mi ho dali automaticky, odmietla som, kedze som sa pri jeho uzivani necitila ok, a zvladli sme to bez toho. Preventivne som by som brala mozno tak vyzivove doplnky, nie lieky. Urcite konzultuj s lekarkou, preco a naco. Dlhodobe snazenie je v dnesnej dobe, aspon v mojom okoli, bezna vec.

autor
14. dec 2022

@any_soj brala krv povedala mi vtrdy ze mam daky hormon nizsi ze nemam ovulku ta sa vsak potvrdila na usg s navyse mi brala krv ine terminy lebo ovulku som nemala 14 den pri 28 dnovom cykle ale az 18-20

autor
14. dec 2022

@olivierko229 ano chapem ja som sa jej pytala
No ona mi povedala ze sa poistime aby nedoslo k spineniu a navyse preto lebo sa dlhsie snazime

bessdonna
14. dec 2022

bud rada,ze tvoja lekarka to nenecha na nahodu.bez tabletiek lahsie potratis.tak treba zvazit okolnosti.chces preto nieco robit na zaciatku,alebo nechat na prirodu.

beahavala
13. feb 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ako dlho ste sa snazili? u nas to tiez neslo lahko ale duphaston som nedostala, jedine co odporucila mi uzivat vitaminy a v lekarni mi dali ogestan

autor
13. feb 2023

@beahavala takmer 2 roky

Strana
z2