icon

Som v 10. týždni a priateľ chce, aby som išla na interupciu

karamelka257
30. sep 2021

Ahojte. Mám 27 rokov a priateľ tak isto. Som v 10tt ale keď som to povedala priateľovi povedal mi aby som išla na interupciu. Pretože bývame v 1izbovom byte a financie na bábo sú teraz moc neni. Priateľ pracuje ale krátko. Nedávno sa to dozvedela moja mama a tá nebola moc z toho nadšená keďže môjho priateľa nemá rada. Neviem čo mám robiť a ako sa mám k tomu postaviť.

Strana
z3
noemikatka
10. okt 2021

@karamelka257 sú ženy čo sú natom oveľa horšie ako ty ľudia nemajú kde bývať alebo bývajú u rodičoch z deťmi a sú radi a vy mate 1izb jasné že sa dá vychovať dieťa aj v garzonke máš mamu ktorá ti z babom pomôže ja som napr nemala ani mamu ani priatela a žila som sama v krízovom centre aj z babatkom
a zvládla som to už ma dcérka 7r a nikdy by som neuvažovala nad interup máš 27 po interrupcií sa môže stat že už deti nikdy nebudeš mať držím palec

maria898
10. okt 2021

@karamelka257 ako to dopadlo? ako si sa nakoniec rozhodla?

mimi2567
24. okt 2021

Ahoj☺️možno sa teraz rozpišem
Ja som bola tiež tehotná a zistila som to až v 5tt a niakych dní, bola som presne na tom tak isto ako ty moja mamka nemala rada môjho priateľa a on zas moju mamu nemali sme ani vlastne bývanie, bývalí sme v podnájme 1 izbovom dome a dalo sa nemali sme boh vie ake financie žili sme od výplaty do výplaty a museli sme sa snažiť na šetriť na niake veci do domu aby sme to nemali prázdne😔my sme tiež neplanovali malinke ale keď sa stalo tak sa stalo je to proste zázrak ktorý žije v tebe a ktorý ti dá najčistejšiu lásku na svete.... No aj ja by som sa vykašľala na chlapa ktorý ťa tam posiela ja som bola prvý krát na ultrazvuku v 8tt a keď som už bola 13tt som potratila od tedy jak sa to stalo ma to prenasleduje do dnes, trpím tým že možno by bolo všetko inak, nie vždy po potrate môžeš mať ďalej deti😔🙏ver mi keď budeš počuť už ako mu tlkoce to malé srdiečko ktoré je stvorené z vás tak ti bude smutno ho dať preč dieťa a život jeho prednejši ako niaka láska k mužovi ked na svete je mužov veľa, a teraz konečne po skoro po 5 mesiacoch som konečne otehotnela a som v karasom 7tt je tiež živá bytosť 😔hlave nech sa rozhodneš jak chceš skus nad tým porozmýšľať si dospelá osoba a máš vlastný rozum a srdce

Strana
z3