Som v 10. týždni, mám 94 kg a cítim sa fajn
Ahojte baby, som na začiatku 10tt, mam 94 kg, citim sa fajn žiadne zvracanie ani nič podobne. Chcela by som vediet či ste tu take baculky a mate uz tehu za sebou, v ktorom mesiaci vam bolo vidno tehu bruško? Bude ho vobec vidieť ale budem vždy proste iba ako najedena? 🥰🤣
Plnsie baby priberaju v tehotenstve pokial sa neprejedaju vyrazne menej ako stihle.uplne v pohode je zdravych 7,max do 9kg.2 kilecka v 10tt ked ma babo asi 2 cm je tak ze pozor.Zatial nie je dovod na priberanie.
@nykkushka Ale sa len slusne pisem, ze dobre sa citit nemoze. Vlastna skusenost, IVF, hormonalna liecba. Pribrala som na 75 kil, pred porodom 82. Citala som sa strasne. Jasne, schudnut to nebolo lahke, ale podarilo sa. 95 kil je obezita a to je proste fakt. Takze citit sa s tymi kilami dobre, tomu ja neverim.
Ahoj, ja som mala 110kg ked som otehotnela a tolko isto som mala cele tehotenstvo, ani kilo naviac 🙂
@simona232323 Nikto sa o to nestara, konstatuje, ze to je vela, co je uplna pravda. Moze jej to byt jedno. Mne to je jedno tiez, ale nebudem tvrdit, ze ta vaha je v pohode
@simona232323 A co ti vadi? ved ta baba sa jej dost hlupo spytala, ci je v 94 kil v 10 tt vela a este jej slusne odpovedala. No sakra, je to vela. Co chces milosrdnu loz?
@mircalla ale pucovina. Asi nikam necestuješ ale napr Amerika má obézne ženy . A rodia osto šesť a váhy okolo 120 kíl. A ver čomu chces , len má vytáča ak niekto arogantne píše silnejším ženám že im neverí že sa môžu cítiť aj ako 90 kilove fajn . Určite sú aj také ale nie všetky .
Nerobte si vôbec stresy k. Vôli váhe hlavne buďte kľudná a spokojná potom bude aj bábätko ja som mala 96 kíl. Keď som. Zistila ze som.tehu ne plánovali sme to a pribrala som 13 kíl nikdy som nebola. Chudá a bála som sa tehu ale bola som kľudná a spokojná a také mám aj teraz bábätko ♥️ držím. Palčeky
@silvicka247 ja mam 163 cm, moja bezna vaha bola vzdy 85 kg plus minus, no tento rok dost vela hormonov, a dostalo sa to nad 90 kg. Akoo je mi jedno v podstate ako tazkych 9 mesiacov to bude lebo pre mna je to viac menej zazrak ked uz sme prestali verit. Cizee ja som stastna aj s tymi kilami ake so sebou nosim a myslim si ze zeny, ktore otehotneli na prvy sup toto nikdy nepochopia 🤷♀️
Mam 26 rokov a pri 2 ciarkach sa mi splnil sen a zelam to kazdej zene ❤🤰
@mircalla hlúpo som sa opýtala ? A čo je na tom hlúpe? Čiže kde je tabulka na to od kolko do kolko kg je normalne tehotenstvo??? 🤷♀️ nikde to neviem najsť 🤔 a čitajte pozorne ja som sa neopytala ci je 94 kg vela pytala som sa uplne ine veci len asi zeny kt. Si tu riesia svoje komplexy sa chytia každej slamky 🤷♀️
ja si to neviem predstavit, akej si postavy.. ale ja mam 162cm, pred tehotenstvom som vazila 52kg, na konci tehotenstva 68-69, skoro 20kg naviac.. ale teda, sama by som nevedela odhadnut, ze som mala takmer 70kg.. cely zivot som mala 50 a zrazu o 20kg viac... a ja som to na sebe vobec nevidela
@l29j38 vieš, ono je to takto: mnohé ženy cele dni nič nežerú, cvičia do zbláznenia a potom su strasne fixované na svoju postavu. A každý, kto nemá ideálnu váhu, najlepsie na spodnej hranici limitu je pre ne obézne prasa, ktoré si váľa šunky pred telkou a dlávi sa čipsami. Potom panuje ďaľšia absurdnosť - a síce, že paušálne každy, kto má nadváhu musí mať kopu zdravotných problémov - od zničených kĺbov, cez cukrovku až po vysoký tlak. Ozaj, ešte som zabudla drísty o tom ako sa ludia s nadváhou potia ako kone, smrdia, nevládzu sexovať a kupujú si výlučne našuchovacie topánky, keďže si nevládzu zaviazať šnúrky a utrieť riť! Ja nemam ideálnu váhu, ani zďaleka. Je zaujimave, že som s obomi detmi otehotnela na prvý šup, absolvovala dve bezproblémové tehotenstva a rýchle pôrody. Cukrovka na mna asi zabudla (sviňa jedna, čo si to len dovoľuje), kĺby ma nebolia a tlak mám zvýšený len keď tu čítam výlevy niektorých źenských, ktorých BMI je na úrovni ich IQ a EQ.
@jaass @mircalla hmmmm tak ja neviem... má si teraz to decko z maternice vytiahnuť, schudnúť a potom vložiť alebo akože čo by mala robiť? 😂 zase ste sem prišli riešiť váhu? hlavne @mircalla ty si v každej téme o vyššej váhe, prisámbohu že v každej...
iné by bolo keby sa autorka pýtala, či sa niekomu podarilo otehotnieť s touto váhou, vtedy by jedny písali, že áno, iné že až keď schudli, ja by som tiež poradila trošku naštartovať metabolizmus (lebo schudnutie pri vysokej váhe môže len a len pomôcť) ale v tejto diskusii vám dvom vôbec nerozumiem o čo ide. prišli ste urážať? mudrovať? zabiť večer? pohádať sa?
@zuzanka.zuzu Ja som uplne kludna a pisem uplne kludne. Ani sa nehadam, len vyjadrujem nazor. Som prekvapena, ako poznamka o tom, ze je to vela vie ludi, ktorych sa to tyka rozzurit
@zuzanka.zuzu nie, tu ide o to, že sa má cítiť previnilo kvoli vyššej váhe... a nechápem prečo. Veď sme ludia rôzni - chudí, tuční, nizki, vysokí... múdri a aj hlúpi. V poslednej dobe je politicky nekorektné robit si žarty alebo nadávať na gayov, lesby, transsexuálov, černochov, židov, atď... proste sa to nepatrí... a je to tak Ok. A tak sa všetci frustrovaní vlastným životom, ktorí potrebuju vyliať zlosť, obrátili na silnejších ľudí. Ja normalne žasnem. Aj tie tv relácie - napr. tie Extremne premeny či ako sa to vola. Musia tych ľudí vážiť na nákladnej váhe? Ved 120 kg ženu odváži aj bežná váha, ktoru ma každy doma.. a ukazovať tie zábery v spodnej bielizni? A to len kvoli tomu aby si divák hladkal ego a liečil vlastne komplexy.
@zuzanka.zuzu čo to splietas o vytiahnutí dieťatka z maternice. Ti šibe omg? Sa spamätaj, čo píšeš a prestaň tu take písať!!!!!!!
Som rada, že autorka je tehotná!

@mircalla akože pardon, ale ja patrím tiež k tym ženám 90kg a vyššie a nemam pocit, že by som bola ina a zle sa cítila. Už pred tehotenstvom som sa dokázala viac hýbať a makať ako chude kamošky, počas tehotenstva som pribrala max 9kg, fungovala som v pohode do nejakého 8 mesiaca (ked som negrckala) a pokiaľ mi to stav dovolil (do nejakého 7 mesiaca) som pravidelne na bežiacom pase chodila, aj teraz dokážem zabehnúť viac ako chude ženy. Nevravím, že je to zdrave, rada by som mala o 20-30kg menej, čo si budem klamať ale nebudem tvrdiť, že sa xxxxl ludia nemôžu cítiť dobre 🤦♀️😒😉.
@l29j38 a ja som bola veľká už pred tehotenstvom, tiež som nabrala kvoli hormón pred IVF, pribrala som okolo 9 kg, som už naspak na svojej pôvodnej váhe a tehotenstvo som mala normálne si myslím, aj som grcala, aj som spala kade som chodila, maly mal miery modela, nekrvacala som ani raz, cukor dobry, tlak dobry, žiaden extrémny opuch nôh. Krpino sa vypytal o týždeň skôr normálnym porodom a všetko je ok.
Takže ziaden stres a panika, hlavne si to užívaj a teš sa s drobčeka maximalne ako sa to dá, tak by to mala robiť každá žena ci ma 40 alebo 140kg.