icon

Som v 11tt a neviem sa dospať

lucija93
22. mar 2021

Ahojte... Posledne týždne sa neviem dospať. Ráno vstanem o 6 prídem o pol 4 z prace a spim až do 18tej...o 9 ma znova lame a musím ísť spať. A prespím až do rána. Už mi to celkom vadí ani upratať som nestihla, prádlo neozehlene, neuvarene🤦‍♀️ ste na tom niektorá podobne? Ja už som z toho zúfalá. Každý síce vraví aby som si to užila teraz ale mam pocit takého premarneneho dňa. Vždy som bola zvyknutá poobede niečo robiť, ísť von, behať a teraz proste 0 bodov... Nevládzem... A to som ešte len v 11tt ☺️

Strana
z2
miirka123
24. mar 2021

@zeleny_dinosaurus 😄😄 👍🏼

zanetakovacsova
25. mar 2021

@lucija93 tiež od cca 11TT do 15TT som bola takto a potom prišla tá časť že by som vždy niečo robila ani sadnúť sa mi nechcelo 😃možno to prejde možno nie 🤷‍♀️😃každopádne sa drž a buďte zdraví 🙏

nelnelnel
1. nov 2025

Ja nesom tehotna a sa neviem dospat, som prespala 18h, potom som bola hore 4 h, a zas som prespala cca 15 h
Bola som na dovolenke na SVK, kazde rano 5:50 vstavat, odniest Maleho do skoly, 11:30 vyzdvihnut, 4 x absolvovat cestu, upratovat, nakupovat, venovat sa Malemu, ucit sa s nim, davat na nho pozor( Maly ma autizmus) mama varila...
Unavena, ale stastna 🙂, no telo si to pamata, dohana spanok

Strana
z2